Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΠΑΣ Κλένια "κοντιναι" τον Ισθμιακό. Μαχή για τη 2η θέση ανόδου που διεκδικούν Πανσολυγειακ'ος και Ηρακλής Ξυλοκάστρου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgreXeMMbQDk3H3VwPJY39zMFpTMAvTaKM7ThJ9c-QGC4SxZUm8ZrnfIo8w_dibaDiWt5KBz4WCtxMxJbP4Xnrw7zYU55VD8aodo3stGpKOIkqWp6NSOEuPiQzY_ZHaEjsb_X1Mk-NHCLI/s1600/P1110727-1.jpg
Σημαντική νίκη σημείωσε, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας και στο ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΣ Κλένια με 3 - 1 επί του πρωτοπόρου Ισθμιακού,με την μεταξύ τους διαφορά να μειώνεται στους 7 βαθμούς και  παραμένει στη 2η θέση που οδηγεί και αυτή σε άνοδο στην επόμενη κατηγορία.
 Την ίδια θέση διεκδικούν με αξιώσεις ο Πανσολυγειακός που νίκησε με 2 - 0 στο Σοφικό  την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, καθώς και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου μετά την μεγάλη νικη  με 1 - 2 , και μάλιστα με ανατροπή, που πέτυχε στο ντέρμπι μέσα στους Αγίους Θεοδώρους επί της τοπικής ομάδας και την έθεσε νοκάουτ από την διεκδηκηση της ανόδου. Τα τέρματα της "χρυσής" νίκης του Ηρακλή πέτυχαν ο Καφαντάρης και ο Μανώλης. 

Εισοδήματα: Τι ποσοστό θα ζητά η εφορία σε αποδείξεις – Αφορολόγητο μόνο με πλαστικό χρήμα

Αποδείξεις ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος θα πρέπει να συγκεντρώσουν για το 2016 μισθωτοί και συνταξιούχοι, σύμφωνα με την τελική πρόταση που φέρνει στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος της Κυριακής, όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα έως 9.500 ευρώ (το αφορολόγητο όριο για μισθωτούς και συνταξιούχους) χρειάζονται αποδείξεις που αντιστοιχούν στο 15% του ετήσιου δηλωθέντος εισοδήματος.
Όσοι έχουν εισόδημα από 9.501 έως 20.000 ευρώ χρειάζονται αποδείξεις ίσες με το 30% του ετήσιου εισοδήματος, ενώ όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 20.000 ευρώ θα πρέπει να συγκεντρώσουν αποδείξεις ίσες με το 40%.
Πάντως, επειδή το τελευταίο ποσοστό θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό, μελετάται και μια ενδιάμεση κλιμάκωση.
Με τις αποδείξεις οι πολίτες θα μπορούν να εξασφαλίσουν έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ ή να μην επιβαρυνθούν με πρόσθετους φόρους.
Από την ψήφιση του νόμου και μετά οι αποδείξεις θα μετρούν μόνον εφόσον γίνονται μέσω πλαστικού χρήματος ή μέσω e-banking.
Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται ως την ψήφιση της διάταξης οι πολίτες μπορούν να κρατούν και τις αποδείξεις με μετρητά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, για τους άνω των 65 ετών δεν θα ισχύει η υποχρεωτικότητα χρήσης πλαστικού χρήματος για συγκέντρωση αποδείξεων.

aftodioikisi.gr

Δημοφιλή Tweet






ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ @neademokratia
 
Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει σε 3+1 ερωτήσεις μετά την παραδοχή των επαναλαμβανόμενων κρυφών συναντήσεών του bit.ly/21sc2Er

Προβολή στο Twitter






Nikos Portokaloglou @nportokaloglou
 
Καλησπέρα από το πανέμορφο Ρέθυμνο!

YouTube


Προβολή στο Twitter






Kostas.Vaxevanis @KostasVaxevanis
 
Θα γελάσει και η παρδαλή γάτα Ιμαλαϊων goo.gl/KQo5Fz

Προβολή στο Twitter






Γιάννης Εκελδεκερές @Pexlibanis
 
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ twitter.com/CZachariadis/s…

Προβολή στο Twitter






Λεωνίδας Σακλαμπάνης @LSaklabanis
 
Μακάρι να είχαμε 10 Ψυχάρηδες ρε βρωμοέλληνες.

Προβολή στο Twitter






ΑΠΕ-ΜΠΕ @amna_news
 
Αιχμές κατά της ΕΕ, αλλά και της Ελλάδας, για το προσφυγικό από τον καγκελάριο της Αυστρίας amna.gr/article/105940…

Προβολή στο Twitter


Δηλώσεις του Προέδρου ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε εκδήλωση του ΔΗΣΥ στη Κύπρο




Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρευρέθηκε σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στη Κύπρο, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ), με θέμα: «Τα διδάγματα από τη Διαχείριση της Οικονομικής Κρίσης στην Ελλάδα και στη Κύπρο : Η Επόμενη Μέρα»

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Καλωσορίζω το φίλο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, που παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα, βρίσκεται σήμερα στην Κύπρο, για να συζητήσουμε για τα διδάγματα της κρίσης, αλλά πρωτίστως και για την επόμενη μέρα.

Θα πω φίλε Κυριάκο, ότι στο πρόσωπο σου βλέπουμε την Ελλάδα της ευθύνης και της αξιοπρέπειας. Εμείς εδώ στη Κύπρο είχαμε ένα σκληρό πρόγραμμα. Μπορεί και άδικο. Δεν μπήκαμε στη λογική της μουρμούρας, αλλά στρωθήκαμε στη δουλειά και με το λαό μας να δείχνει πρωτόγνωρη υπευθυνότητα.

Σε μερικές μέρες θα εξέλθουμε του μνημονίου, επανακτώντας την εθνική κυριαρχία και την εθνική αξιοπρέπεια».

            Κυριάκος Μητσοτάκη: «Αγαπητέ Αβέρωφ, να σε ευχαριστήσω πολύ για την ευγενική σου πρόσκληση. Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την Κύπρο  τον τελευταίο μήνα. Αυτήν τη φορά για να συζητήσουμε ένα θέμα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Τα διδάγματα τα οποία και εμείς στην Ελλάδα μπορούμε  να αποκομίσουμε από τον τρόπο με το οποίο η Κύπρος διαχειρίστηκε τη μεγάλη οικονομική κρίση  και το μνημόνιο το οποίο της επιβλήθηκε.

Η Κύπρος όπως σωστά ανέφερες, εξέρχεται του μνημονίου εντός των επόμενων ημερών. Δυστυχώς, στη χώρα μας, λόγω των κακών χειρισμών της Κυβέρνησης, επιβλήθηκε ένα τρίτο πολύ σκληρό πρόγραμμα από το οποίο δεν προβλέπεται να εξέλθουμε πριν από το 2018.

Είναι σημαντικό - και εμείς στην Ελλάδα - να καταλάβουμε τι έκανε σωστά η Κύπρος . Ποια είναι τα - μαθήματα έστω και σήμερα - έξι χρόνια μετά την αφετηρία της κρίσης. Μπορούμε να μάθουμε για το πώς διαχειρίζεται κανείς σωστά και σοβαρά μια τέτοια κρίση. 

θα σταθώ ιδιαίτερα σε αυτό το οποίο είπε ο φίλος Αβέρωφ.  Στη σοβαρότητα, στην υπευθυνότητα, στην εργατικότητα, στην εφαρμογή ενός προγράμματος το οποίο μπορεί να έχει αδικίες, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι  ο καλύτερος τρόπος για να  εξέλθει  κάποιος των προγραμμάτων είναι να το εφαρμόζει και να διεκδικεί οποιαδήποτε  αναδιαπραγμάτευση, μόνο αφού έχει κερδίσει  την εμπιστοσύνη των πιστωτών.

Δυστυχώς, αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο. Η Ελλάδα έχει απολέσει την εμπιστοσύνη στην Ευρώπη. Έχει διαχειριστεί με τρόπο καταστροφικό για την ελληνική κοινωνία την οικονομική κρίση και σήμερα ακόμα βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, ώστε να μην έχουμε ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της αξιολόγησης με αποτέλεσμα να επιτείνεται η οικονομική αβεβαιότητα». 


*Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κύπρο. 

Συνεδρίαση υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη της ομάδας διαχείρισης κρίσεως για το προσφυγικό ζήτημα



Αρχική
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη δραματική επιδείνωση της κατάστασης σε ό,τι αφορά το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, συγκαλείται αύριο, Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 9:30, υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεως για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα  κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ομάδα μετέχουν:

  • Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Νίκος Δένδιας
  • Η Συντονίστρια Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, Βουλευτής Α’ Αθηνών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη
  • Ο ειδικός Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής, Βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Βασίλης Κικίλιας
  • Ο Συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης
  • Ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων, Βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος
  • Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών, Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης
  • Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας, Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης
  • Ο Πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
  • Ο Εκπρόσωπος Τύπου, Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.