Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Παίζαμε με μία ομάδα που είναι διεκδικητής του τίτλου και με τεράστιο μπάτζετ και εμείς τους κοιταξαμε στα μάτια και δώσαμε αυτό που έχουμε μάθει!!

Ο Γενικός αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ,  Κώστας Κουσουλός, μετά τον σημερινό αγώνα της ομάδας στο Ζευγολατιό δήλωσε τα ακόλουθα:
"Για άλλη μια φορά αυτή η ομάδα με κάνει να νιώθω υπερήφανος!!Θέλω σε όλους προπονητή,παίκτες και τον υπέροχο κόσμο μας να τους ευχαριστήσω!!Παίζαμε με μία ομάδα που είναι διεκδικητής του τίτλου και με τεράστιο μπάτζετ και εμείς τους κοιταξαμε στα μάτια και δώσαμε αυτό που έχουμε μάθει!! Να παίζουμε με καρδιά και ψυχή!! Να αγαπάμε τον Αστέρα μας!!Και θέλω να πω στα παπαγαλακια που έλεγαν διάφορα είτε ότι πάμε για τουρισμό,είτε ότι ειμασταν σε εντεταλμένη υπηρεσία.Εμείς αυτό που κάνουμε κυριοι το νιώθουμε και το αγαπάμε!!Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά όλοι μας και πέρα της μεγάλης ιστορίας μας εμείς θα δουλεύουμε, θα παθιαζομαστε, θα διασκεδαζουμε και θα είμαστε οικογένεια!! Γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι αρρώστια και διασκέδαση!! Και για τα παπαγαλακια εμείς δεν πάμε για καριέρα και για το όνομα μας!!Εμείς αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θα αντεξουμε στον χρόνο γιατί είμαστε όλοι ενωμένοι!! ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!

Στην 20η αγωνιστική Νέα γκέλα για τον ΠΑΟΚ, νίκες για Παναιτωλικό και Πανιώνιο

Νέα γκέλα για τον ΠΑΟΚ, νίκες για Παναιτωλικό και Πανιώνιο
Νέο «στραβοπάτημα» για τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα την 20η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Ατρόμητος με κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 81΄ κατάφερε να διαμορφώσει το 1-1 και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά την επίτευξη του γκολ, ο σκόρερ ζήτησε τη... σιγή των οπαδών με την χαρακτηριστική κίνηση προς τις κερκίδες και στη λήξη του αγώνα, κατά την αποχώρησή του δέχτηκε ένα αντικείμενο στο κεφάλι. Ο «Δικέφαλος» είχε προηγηθεί με τον Μακ στο 31'.
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Κοροβέσης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο (27' Μυστακίδης), Ροντρίγκες (57΄ Γκολάσα), Μακ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρκάς, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Στόιτσεβ, Ούμπιδες, Κειτά, Μπάλλας (46' Μπρίτο), Ναπολεόνι (86' Κοντοές), Λε Ταλέκ (64' Παπαδόπουλος).

Και παιδιά μεταξύ των θυμάτων Ανείπωτη τραγωδία με 39 νεκρούς πρόσφυγες στις τουρκικές ακτές

Ανείπωτη τραγωδία με 39 νεκρούς πρόσφυγες στις τουρκικές ακτές
Άγκυρα, Τουρκία
Τουλάχιστον 39 πρόσφυγες, ανάμεσά τους παιδιά, πνίγηκαν στα ανοικτά των τουρκικών ακτών, σε νέο ναυάγιο που σημειώθηκε όταν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτοείο ειδήσεων Ανατολή, οι πρόσφυγες από τη Συρία, το Αφγανιστάν αλλά και τη Μιανμάρ είχαν αναχωρήσει από την τουρκική επαρχία Τσανάκαλε και προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Λέσβο.

Συγκεντρώσεις παρά το «απαγορευτικό» Πρόκληση Μιχαλολιάκου: Με ναζιστικό χαιρετισμό στη συγκέντρωση για τα Ίμια

Αθήνα

Την επέτειο για την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια επέλεξε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος για να προκαλέσει. Προσερχόμενος στη συγκέντρωση οπαδών του στα γραφεία της ΧΑ Μεσογείων χαιρέτισε υψώνοντας με τον φασιστικό τρόπο το χέρι του.
Περίπου 2.500 άτομα είναι συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων. Κλειστή έμεινε η Μεσογείων και στα δύο ρεύματα, από την Κατεχάκη μέχρι την Μιχαλακοπούλου. Oι δρόμοι άνοιξαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ.

Επίσης, γύρω στους 250 αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στην πλατεία Βικτωρίας.

Νωρίτερα, στην πλατεία Βικτωρίας η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές μετά από επεισόδια που έγιναν μεταξύ αλλοδαπών.

Την ώρα που γίνονταν οι προσαγωγές, οι αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και σε δύο μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε το Σάββατο τις συγκεντρώσεις στο τρίγωνο της περιοχής Χίλτον-Ρηγίλης-Συντάγματος προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και συμπλοκές ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και σε αντιεξουσιαστές.


Newsroom ΔΟΛ

Tweet - Tweet - Tweet οι επιλογές μας




ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ @neademokratia
Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του κ. Αλέκου Φλαμπουράρη bit.ly/1Ux3x3y


Προβολή στο Twitter

 



Φλαμπεράρης @GVeltsi
Ελπίζω να κατάλαβε τώρα ο Αλέκος Φλαμπουράρης ότι δεν κρατάμε λεφτά στο ταμείο της εταιρείας ή του σπιτιού γιατί μπορεί να μας τα κάψουν

Προβολή στο Twitter






Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice
 
Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 46χρονη για εισαγωγή ναρκωτικών στην Ελλάδα bit.ly/1Q0TEHE


Προβολή στο Twitter

 



Vasileios Balafas @vbalafas
 
#QuitNow! Επιτεύχθηκαν: Πρώτο βήμα, Χωρίς κάπνισμα για 1 ημέρα via @QuitNowApp quitnowapp.com


Προβολή στο Twitter

 



DimitrisKonstantinou @Dimit_Kon
 
"Η μεταμέλεια φοράει, ξυλοπάπουτσα". Εδώ όμως δεν "ακούμε" τίποτα. twitter.com/elenacou/statu…

Προβολή στο Twitter





ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ @Dexi_Extrem
 
Αριστερή απαγόρευση συγκεντρώσεων. To Twitter όμως δεν λογοκρίνεται goo.gl/fb/kr3Tuw

Προβολή στο Twitter


YIANIS KNOWS EVERYTHING BUT LEARNED NOTHING

"God and his angels" are incapable to solve Greek Gordian knot according to Yanis Varoufakis, ex- Minister of Finance in1st Tsipras government.

Yianis a political star in EU blur sky gave recently an interview in Bloomberg http://www.bloomberg.com/news/videos/2016-01-26/god-and-his-angels-can-t-fix-greece-varoufakis analyzing what want went wrong and Greece after Tsipras regime took over went back in Tartars.  

No doubt Yianis judged God strictly while he didn’t give him even a chance for the unknown.  

Συνάντηση βουλευτών και Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας  κ. Πολάκη Παύλο,  είχαν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας, Μ. Θελερίτη, Γ. Τσόγκας και Γ. Ψυχογιός, καθώς και εκπρόσωπος του Τμήματος Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τη Δευτέρα (25/01/2016). Αντικείμενο της συνάντησης με τον Υπουργό ήταν αφενός η παρουσίαση των άμεσων αναγκών της Κορινθίας στον τομέα της υγείας (σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και επικουρικό προσωπικό, σε λειτουργικές και τεχνικές ανάγκες, κ.λπ.), και αφετέρου η παρουσίαση προτάσεων για την αντιμετώπισή τους.
Σημειώνεται ότι πριν την συνάντηση με τον υπουργό είχε προηγηθεί συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης από το Ενιαίο Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, (Δευτέρα 18/01/2016) κατά την οποία οι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., καθώς και μέλη του Τμήματος Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ενημερώθηκαν αναλυτικά για την κατάσταση και τις εξειδικευμένες ανάγκες του Νοσοκομείου. Επίσης είχαν προηγηθεί συσκέψεις των βουλευτών και του τμήματος Υγείας της ΝΕ του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. με φορείς υγείας του νομού (του Νοσοκομείου, των σωματείων εργαζομένων, των Κέντρων Υγείας του νομού, του ΠΕΔΥ Κορινθίας, του ΕΟΠΠΥ, τους φαρμακοποιούς, κ.λπ.) οι οποίες ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2015.
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως τα θέματα της αρμοδιότητάς του θα επιλυθούν άμεσα, ενώ για τα αιτήματα που αφορούν την 6η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, θα υπάρξει συνάντηση με τον Διοικητή κ. Γ. Γιαννόπουλο. Σημειώνεται πως μεταξύ των θεμάτων που συγκαταλέγονται στην αρμοδιότητα της 6ης ΥΠΕ είναι και τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Γκούρας (έλλειψη ιατρικού προσωπικού και οδηγών ασθενοφόρου) τα οποία θα συζητηθούν άμεσα με στόχο την άμεση αντιμετώπισή τους.
Τέλος, όσον αφορά την κάλυψη των θέσεων για ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό, σημειώνεται πως το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη προκηρύξει 2.500 θέσεις, στις οποίες συγκαταλέγονται και θέσεις για το Νοσοκομείο Κορίνθου.  

Κόρινθος, 30.01.2016
Γραφείο Τύπου ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας

Με την βαλίτσα στο χέρι ο Σουκουλίνι

Inline image 1Μόνο τα απολύτως… τυπικά φαίνεται πως απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μπρούνο Σουκουλίνι. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μετά από συνεχείς επαφές από το πρωί με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως έφτασε τελικά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Αργεντινού μέσου. Και μάλιστα το πιθανότερο είναι πως μέχρι το βράδυ... 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ  

Panagiotis Lampropoulos

Το Ζευγολατιό νίκησε τον Αστέρα Δερβενίου που επαιζε με 10 παίκτες στο 94!!!


Στα πλαίσια  της 18ης αγωνιστικής ημέρας στο το πρωτάθλημα της Α  Κατηγορίας Κορινθίας, ο ΑΟ Ζευγολατιού κατόρθωσε να υποτάξει  τον Αστέρα Δερβενίου με 2 - 1 με την λήξη του αγώνα. Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημιχρόνιο η ομάδα του Ζευγολατιού στην επάνάληψη πήρε προβάδισμα στο σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι , ενω ο Αστέρας ισοφάρισε στα τελευταία περιπου τα λεπτά του αγώνα. Δεν είχαν κοπάσει οι πανηγυρισμοί της ισοφάρρισης από τους φιλοξενούμενους όταν ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος άφηνε τον Αστέρα με 10 παίκτες , και ο ΑΟΖ κατόρθωσε να πάρει το ¨τρίποντο στο 94'.  Νικηφόρα πέρασε και από το Κιάτο με 2 - 0 επί του Πέλοπα  και η Κόρινθος ΄06.  Ετσι εξακολουθούν Κόρινθος ΄06 και ΑΟΖ να μοιράζονται το βαθμολογικό "ρετιρέ" , με +10 βαθμούς από τον Παννεμεατικό που πέρασε με το ευρύ 5 - 1 από την έδρα της Δάφνης Εξαμιλίων. Την ίδια ώρα η Ελλάδα Βέλου , έχανε με 2 - 1 στην Αρχαία Κόρινθο από τον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ με 4 - 2 επικρατούσε ο Πανκαμαριακός επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Με το ιδιο σκορ επικράτησε , επίσης στο Πετρί, η Θύελλα επί του Ολυμπιακού Άσσου, ενώ η Κόρινθος πέρασε με 0 - 3 μεσα από τα Αθίκια επί του Τενεάτη. Τέλος στο Συνοικισμό Κύψελος και Ατρόμητος Χιλιομοδίου έμειναν στο ισόπαλο 0 - 0.

18η αγωνιστική
 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 2 - 1
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ- ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 0 - 2
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 2 - 1
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 0 - 0
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ   0 - 3
 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ -ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4 - 2
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 2 - 1
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ- ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 1 - 5

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε18 αγώνες)
1 ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06                   60 -17  49
2 Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ            46 -11  49
3 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ              41 -18  39
4 ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ             33 -22  31
5 ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ           29 -26  29
6 Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ            24 -24  24
7 ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ          28 -23  26
8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ       27 -31  23
9 ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ       30 -28   22
10 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ          23 -31   22
11 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ        22 -26   22
12 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ      20 -30   22
13 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ        19 -35  21
14 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤ.   15 -34  13
15 ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ    16 -40   7
16 ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ            8 -48    5

TENEAΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΘΙΚΪΩΝ

Προσλήψεις 1.314 υπαλλήλων σε μουσεία – Τα προσόντα που απαιτούνται (αναλυτικά)


Θέσεις εποχικών υπαλλήλων ανοίγουν άμεσα από το υπουργείο Πολιτισμού. Η εφαρμογή του θερινού ωραρίου λειτουργίας των μουσείων σε συνδυασμό με τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, ανάγκασε το αρμόδιο υπουργείο να αποστείλει κατεπείγον αίτημα. Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος με τις ειδικότητες και τα προσόντα. 

MOUSEIA




















aftodioikisi.gr

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου



«Σε εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο οδηγεί
η αδιέξοδη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, για τη νέα έκρηξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανάγκη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να δημιουργήσει τεχνητό κλίμα αισιοδοξίας στην οικονομία, την ωθεί να κάνει το μαύρο - άσπρο. Μετά την δημιουργική ασάφεια των ημερών του κ. Βαρουφάκη, η Κυβέρνηση πέρασε πλέον στην εποχή της δημιουργικής λογιστικής.

Αυτό επιχειρεί η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών στην οποία πανηγυρίζει για το ρυθμό μεταβολής των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, αποφεύγοντας όμως την αλήθεια που βρίσκεται στους αριθμούς και στην πραγματικότητα.

Και η αλήθεια είναι ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο ξεπέρασαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο τα 86 δις ευρώ, ενώ η οικονομία μπήκε ξανά σε ύφεση. Κάτι που σε συνδυασμό με τη φοροκαταιγίδα των μέτρων της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, οδηγεί σε νέα έκρηξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο.

Όλα αυτά σε μια οικονομία που κινείται στα όρια ασφυξίας τον τελευταίο χρόνο μετά τη δήθεν διαπραγμάτευση των κ. Τσίπρα - Βαρουφάκη που οδήγησε τη χώρα στα όρια της χρεοκοπίας.

Η εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο επιβεβαιώνει ότι η διακυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου είναι εξαιρετικά επιβλαβής για τη χώρα και τους πολίτες».