Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ συλλογικού τόμου Ιωάννη Νασιούλα ¨ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ¨

Εμφάνιση 22.jpg

Λουτράκι, 12 Δεκεμβρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εμφάνιση 1.jpgΤην Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου έγινε η  παρουσίαση του συλλογικού τόμου ¨ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ¨ στην έδρα του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής στην Αθήνα.
Τον συλλογικό αυτό τόμο επιμελήθηκε και παρουσίασε ο κ. Ιωάννης Νασιούλας, διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας, με τον οποίο ήδη συνεργάζεται ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων μέσα από το πρόγραμμα LOUTRAKIPLUS, με
σκοπό τη διαμόρφωση ολοκληρωμένης πολιτικής για τη διεκδίκηση ποιοτικών χρηματοδοτήσεων, που έχουν στόχο την Κοινωνική και Περιβαλλοντική Αειφορία.
Το βιβλίο προλόγισε ο κ. Γεώργιος Ντάσης, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Επίσης έκαναν εκτενή αναφορά σε  κεφάλαια αυτού του Συλλογικού Τόμου και αρκετοί  σημαντικοί Συγγραφείς, που οι ίδιοι   είχαν επιμεληθεί.
Στην παρουσίαση του βιβλίου παρέστησαν εκ μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Μαυροειδής και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Διονύσης Καντήρος. Ο Γεώργιος Γκιώνης αναφέρθηκε στο Εργαστήριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, σημαντική δομή του προγράμματος LOUTRAKIPLUS, το οποίο αναμένεται να  ξεκινήσει το κύκλο μαθημάτων του στις 9 Ιανουαρίου 2017 και θα προσφέρει πρακτική τεχνογνωσία σε Ανέργους, Επιχειρηματίες και Εργαζόμενους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων