Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


Τα αεροδρόμια στους Γερμανούς, την ενέργεια στους Κινέζους και τα ξενοδοχεία στους Τούρκους. Όλα για μία καλή τιμή. Χωρίς αιδώ, χωρίς ένα δάκρυ. Πόσο πιο χαμηλά μπορούμε να φθάσουμε ως Έλληνες, αλήθεια. Πόσο πιο σιωπηρά μπορούμε να πουληθούμε.

Πού 'ναι τα πρωτοπαλίκαρα της Αυγής που ήπιαν το αμίλητο νερό; Πού είναι ο Αριστερός αγώνας, οιανεξάρτητοι Έλληνες; Πού είναι η ισχυρή Ελλάδα του Κώστα Σημίτη, η επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή; Πού'ναι η αλήθεια, κύριε Μητσοτάκη που χάθηκε στις "φαβέλες του Ελληνικού"; Πού 'ναι τα περήφανα γηρατειά και τα εκπορνευμένα νιάτα; Ένας λαός δολοφονημένος από τους κατακτητές.

Κατακτητές ορθώς, κ.Ζουράρι, αξιότιμε Υπουργέ της Εθνικής Παιδείας μας. Ποιος είναι όμως αλήθεια ο συνεργάτης των κατακτητών; Ποιος είναι ο σύγχρονος ήρωας της Ηπείρου νέος Τσολάκογλου; Ποιος ξεπουλά την πατρίδα στην καλύτερη τιμή για μία αιώνια νύχτα;

Αγέννητοι Έλληνες θα μας κρίνουν όλους όσοι σιωπούν τώρα στο εθνικό ξεπούλημα. Όσους πρόθυμα συνεργάζονται με τους κατακτητές για μία πιο μικρή Ελλάδα.

Εθνική πολιτική σφαγή για τους συνταξιούχους. Εθνική πολιτική σιωπή για τους σύγχρονους δούλους τους Έλληνες Κινέζους. 340 ευρώ το μήνα με δελτίο παροχής υπηρεσιών για 9 ώρες εργασία, 2 Σαββατοκύριακα βάρδια προσφέρουν στους μακροχρόνιους άνεργους οι ειδήμονες της ενημέρωσης. 240 ευρώ το μήνα για 4ωρη καθημερινή εργασία στην παραπαίουσα αλυσίδα σούπερ μάρκετ,ωρολογιακή βόμβα στα έγκατα της κοινωνίας μας; Πόσο πιο χαμηλά, αλήθεια. Πόση άλλη έννοια για τους συνταξιούχους; Πόση ακόμη εθνική κοινοβουλευτική υποκρισία;

Στην Ελλάδα, την πιο πλούσια χώρα του κόσμου. Στη χώρα που ξεχειλίζει από πλούτο. Στη χώρα που κυριαρχούν αιώνια οι συνεργάτες των κατακτητών, υπό την καθοδήγηση συγκεκριμένου διδύμου, στην ημεδαπή και την αλλοδαπή.

Μας πήρανε οι Γερμανοί, μας πήρανε οι Γάλλοι, μας πήρανε οι Κινέζοι, ας μας πάρουν και οι Τούρκοι λοιπόν. Μέσα μας φωλιάσανε και ρούφηξαν το μεδούλι μας. Με άσπρη σκόνη σκέπασαν τα γονίδια μας. Σταύρωσαν στα τέσσερα τους μαχητές μας. Μπαστάρδεψαν τους απογόνους μας. Έναν προς έναν Έλληνα και Ελληνίδα οι άπιστοι εκτέλεσαν εικονικά, χωρίς ποτέ να το καταλάβουντα θύματά τους. Χάθηκαν οι ποιητές, χάθηκαν οι ζωγράφοι, εξαφανίστηκαν οι επιχειρηματίες, διαλύθηκαν οι οικογένειες χωρίς να πάρουν χαμπάρι. Για όλους είχε βόλι ο Έλληνας Γκιουλέν και η Ελληνίδα στα χαρτιά συνεργάτης του. Όποιος σίγησε, έμαθε να κελαηδάει, να αναλύει το παραμύθι της καταστροφής, τον μπαμπούλα της Τουρκιάς.

Αφού εθνικά ξεπουλιόμαστε, αφού όλα τα δίνουμε στους ξένους, αφού τη σκλαβιά λατρεύουμε,  τουλάχιστον ας φασκιωθούμε όμορφα να πιάσουμε καμία καλύτερη τιμή. Ας κηρύξει ο εθνικός πατριάρχης την εθνική μας πασαρέλα τώρα που η παιδεία μας καθάρισε από τους ανιστόρητους. Ας δώσει άλλη μια συνέντευξη επιτέλους για μία βραδιά στο Χίλτον, στη Βασιλίσσης Όλγας.

Ας σταματήσουν την εθνική πορνεία στα πέρατα της Γης και στα ευρωπαϊκά σαλόνια οι ιθύνοντες, στους υψηλούς πελάτες μας. Στους νταβατζήδες της Ελλάδας. Πριν να είναι αργά για δάκρυα. 

Πριν έρθουν οι αγέννητοι και φτύνουν πάνω στον τάφο μας...

Thedayaftergr