Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ανατριχιαστικό το «αντίο» 100.000 φιλάθλων στους παίκτες της Τσαπεκοένσε [εικόνες & βίντεο]

 
Ένα συγκλονιστικό και πολύ συγκινητικό «αντίο» είπαν περίπου 100.000 άνθρωποι στους παίκτες της Τσαπεκοένσε το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το γήπεδο στο οποίο έπαιζε η ομάδα- «θαύμα» της Βραζιλίας

Loaded: 0%
Progress: 0%
Mute
Pinterest

 Wake held for Chapecoense players killed in plane crash

chapecoense-antio1-1300
Παρά την καταρρακτώδη βροχή, το στάδιο «πλημμύρισε» από κόσμο μέσα και έξω από αυτό, για να χαρίσουν το τελευταίο χειροκρότημα στα τραγικά θύματα τους αεροπορικού δυστυχήματος στο Μεντεγίν της Κολομβίας. Ηταν όλοι τους εκεί, σαν να μην έλειπε κανένας. Ήταν εκεί, στην πόλη τους, κοντά στους δικούς τους ανθρώπους. Σε εκείνους που τους αγάπησαν, τους αποθέωσαν και έκλαψαν από χαρά μαζί τους, όταν πανηγύριζαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Οι περίπου 100.000 άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο είναι οι μισοί από τον συνολικό πληθυσμό του Τσαπέκο. Από νωρίς, ο αγωνιστικός χώρος είχε γεμίσει στεφάνια. 
Στη μέση, το σήμα της ομάδας. Όταν τα 50 φέρετρα έφτασαν στο γήπεδο, τα δάκρυα έρρεαν δίχως σταματημό. Και πώς να τα συγκρατήσει, κανείς, άλλωστε; Ήταν τόση η συγκίνηση, που ένας άνδρας δεν άντεξε και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο.
chapecoense-antio-1300
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι, ανάμεσα σε εκείνους που τίμησαν τους νεκρούς της Τσαπεκοένσε, βρέθηκε και ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.
 chapecoense-antio4-1300