Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Νέα Δημοκρατία για καταγγελίες Κοντομηνά: Ας ετοιμάζει την απολογία του ο κ. Παππάς

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/10/nd-1300-2.jpg

Επιθετική ανακοίνωση κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία μετά την παρέμβαση του κ. Κοντομηνά στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha κατά την διάρκεια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τα όσα εκείνος κατήγγειλε.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό -παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού- καναλάρχη κ. Παππά.
Για όλα αυτά -και για πολλά άλλα- ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή».

Η απάντηση του κ. Παππά
Αμέσως μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του η Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς απάντησε με δικιά του δήλωση.
«Η Νέα Δημοκρατία δίνει με επιτυχία τη μάχη για το αυτοδιασυρμό της. Δε χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης», τονίζεται στην ανακοίνωση του κ. Παππά.
«Η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκ της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27. Για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν. Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργού Επικρατείας.
Τι είχε πει ο κ. Κοντομηνάς
Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε «εισβάλει» στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε πει:
«Ο κ. Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός ΄΄σκοτώθηκε΄΄τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι του, αυτός που υποστήριζε μην λέμε ονόματα. Ήρθε και μου λέει: “Θα μου δώσεις το 51 %”’. Λέω τι άλλο θέλεις; Λέει: »Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα, πολιτικές!». Να βλέπει ο κόσμος τι καλά που πάμε! »Άλλο τίποτα θέλεις» τον ρώτησα. Μου λέει: ΄Θέλω το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων»

eleftherostypos.gr