Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ο Αστέρας Δερβενίου ενισχύεται σημαντικά εν όψει της νέας περιόδου

 
Μετά από τις ανανεώσεις συνεργασίας για μία ακόμη χρονιά με τους ποδοσφαιριστές Σταύρο Αντωνόπουλο, Σπύρο Παππά, Αλέκο  Τόλια και Δημήτρη  Μαγγίνα, ο Αστέρας Δερβενίου ενισχύεται σημαντικά εν όψει της νέας περιόδου, που αρχίζει στα τέλη Σεπτεμβρίου, για μια αξιόλογη πορεία της ομάδας  σε πρωτάθλημα και κύπελλο. .
Το Δ.Σ. του Αστέρα Δερβενίου ανακοίνωσε την απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών.
 Συγκεκριμένα ανακοίνωσε:
1) Την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν στο δυναμικό του Α.Ο. Λουτράκι.
2)  Την ένταξη στο δυναμικό του Συλλόγου, του νεαρού ποδοσφαιριστή Αριστοτέλη Παπαμεντζελόπουλου, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Α.Ο. Λουτράκι, Α.Ο. Ζευγολατιού και Α.Ο. Λυκοποριάς.
3) Την ένταξη στο δυναμικό του Συλλόγου, του έμπειρου ποδοσφαιριστή Γιώργου Μεντή, ο οποίος υπήρξε επί πολλά χρόνια αρχηγός του Α.Ο. Ακράτα, με σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Αχαΐας και
4) Την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Παντελή Χάντη από τον Αστέρα Μαγούλας. Ο Παντελής αγωνίστηκε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας, με τη μορφή δανεισμού, πετυχαίνοντας 4 τέρματα σε 24 εμφανίσεις.

Συμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες οι μεταγραφικές κινήσεις του Αστέρα δεν σταματούν εδώ. Ο σύλλογος  του Δερβενίου ετοιμάζεται γιά τις επόμενες κινήσεις ώστε στο νέο πρωτάθλημα που αρχίζει το Σεπτεμβριο να πραγματοποιήσει δυναμική εμφάνηση. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έποντε και άλλες σημαντικές μεταγραφές στον Αστέρα. Δύο δυνατές μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση  θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα ...