Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΔΕΡΒΕΝΙ: Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Το διάλειμμα» - Έναρξη προβολών

Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Το διάλειμμα» - Έναρξη προβολώνΚι αυτό το καλοκαίρι - 10ο συνεχές- συνεπής στο ραντεβού του ο δημοτικός κινηματογράφος "Διάλειμμα'' του Δερβενίου, θα προσφέρει στους φίλους της 7ης Τέχνης καλές και ποιοτικές ταινίες από την παγκόσμια και ελληνική παραγωγή, σύγχρονες και επανεκδόσεις. Ανάμεσά τους οι εξαιρετικές ταινίες "Η μεγάλη διάσωση", "Ουζερί Τσιτσάνης", "Spectre", "Η ελιά", ''To παιχνίδι του χρήματος'', ''Ένας άλλος κόσμος'', "Spotlight", ''Νοτιάς'',''Η επιστροφή'', το καινούριο ''Ice 5'',, κλπ .
Φέτος η Τετάρτη αφιερώνεται στους μικρούς μας φίλους (αλλά και μεγάλους) που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μια από τις ωραιότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων.
Ξεκινάμε την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, 9:30 μ.μ. με την ταινία κινουμένων σχεδίων, παραγωγής 2015, αφιερωμένη εξαιρετικά στους μικρούς υποστηρικτές του κινηματογράφου μας,
'Minions'.
Τέλος, ευχαριστούμε και πάλι όλους εσάς, τους φίλους του δημοτικού κινηματογράφου Δερβενίου, που στηρίξατε όλα τα χρόνια την προσπάθεια αυτή και τον αναδείξατε ως την κατεξοχήν ψυχαγωγία του τόπου μας. Ευελπιστούμε και φέτος ότι η ανταπόκρισή σας θα είναι ανάλογη, σε πείσμα των δύσκολων καταστάσεων που βιώνει η χώρα μας.
Καλό και δροσερό σινε - καλοκαίρι !!!!
Γενική είσοδος : 5 € (Ώρα έναρξης : 10:00 μ.μ.)
Άνεργοι και ΑΜΕΑ : ΔΩΡΕΑΝ
Παιδικές ταινίες : 3 € (για παιδιά μέχρι 12 ετών) Έναρξη 9:30μμ
Πληροφορίες-Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/ και στο Facebook: Δημ.Κινηματογράφος Δερβενίου ¨Το Διάλειμμα¨.