Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Κολπική μαρμαρυγή....

logo newsletter

 

 

apojiramena_xorets.jpgΕΦΕΤ: Ανάκληση αποξηραμένων χόρτων θαλάσσης


Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση αποξηραμένων χόρτων θαλάσσης


Διαβάστε περισσότερα

symvasis_stogiatro.jpgΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ


Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ πραγματοποιήθηκε 17/6/2016 στις 9.00 π.μ., καθόσον οι διαπραγματεύσεις για τις συμβάσεις δεν κατάφεραν να οδηγήσουν σε αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα

somatos_kai_psihis_forum.jpg 15ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


Η Πανελλήνια Ένωση Σωματικής Ψυχοθεραπείας, εκπρόσωπος στην Ελλάδα της European Association for Body Psychotherapy και μέλος της Εθνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος, διοργανώνει το 15ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Σωματικής Ψυχοθεραπείας στις 13-16 Οκτωβρίου 2016 στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα

kolpiki_marmarigi_yh.jpgΚολπική μαρμαρυγή: Στην Ελλάδα αφορά 200.000 άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών


Είσαι σίγουρος ότι δεν σε αφορά η κολπική μαρμαρυγή; Κι όμως πρόκειται για μια ασθένεια που στην Ελλάδα αφορά περισσότερους απο 200.000 άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Πλέον υπάρχουν τρόποι για να τη θεραπεύσεις οριστικά και να πάψει να σε αποσπά, από τη δουλειά, την οικογένεια και τη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα

lefkansi_tsouksjtsos.jpgΛεύκανση δοντιών: H δημοφιλέστερη μέθοδος αισθητικής βελτίωσης της στοματικής κοιλότητας


H λεύκανση έχει αναδειχθεί εδώ κ περισσότερα απο 10 χρόνια ως η δημοφιλέστερη μέθοδος αισθητικής βελτίωσης της στοματικής κοιλότητας κ συνεπώς κ του χαμόγελου.

Διαβάστε περισσότερα

afstria_forum_kardia.JPGΔιεθνές Φόρουμ Ηγεσίας και Διοίκησης στην Καρδιοαγγειακή Ιατρική


Πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 16-18 Ιουνίου 2016, στη Βιέννη, το Φόρουμ Ηγεσίας και Διοίκησης στην Καρδιοαγγειακή Ιατρική (LMCmed) με τη συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών

Διαβάστε περισσότερα

sonos_croun.jpgΕξελίξεις για τη νόσο Crohn


Τα δεδομένα Φάσης 3 που παρουσιάστηκαν στο 11ο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Νόσου Crohn και Κολίτιδας (ECCO) έδειξαν ότι η θεραπεία με ουστεκινουμάμπη προκάλεσε κλινική ανταπόκριση και κλινική ύφεση σε ενήλικους ασθενείς με μέτρια ως σοβαρή νόσο Crohn

Διαβάστε περισσότερα

polkipodew_sti_holi.jpgΠΟΛΥΠΟΔΕΣ ΣΤΗ ΧΟΛΗ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ

Υπάρχει μία μεγάλη παρεξήγηση. Έχει επικρατήσει στον κόσμο (κακώς), ότι η «χολή» είναι το όργανο που σχετίζεται με όλα τα προβλήματα πόνου, ίκτερου, κολικών που παρουσιάζονται συνήθως στην περιοχή αυτή του ήπατος και αφορούν το όργανο «χοληδόχος κύστη».

Διαβάστε περισσότερα

COSMOTE-Sea-Hero-Quest-Anoia-1.jpgCOSMOTE: Sea Hero Quest, επαναστατικό παιχνίδι για την έρευνα κατά της άνοιας


Η COSMOTE συμβάλει στην έρευνα κατά της άνοιας μέσα από το μοναδικόMobileGame, “SeaHeroQuest”, αποτέλεσμα μιας μεγάλης ευρωπαϊκής συνεργασίας που βάζει την τεχνολογία και την καινοτομία στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα