Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ο Παναρκαδικός 2 - 1 τον Αιολικό και κλείδωσε την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Παναρκαδικός - Αιολικός 2-1
Την ένατη του εντός έδρας νίκη, πέτυχε ο Παναρκαδικός ο οποίος έστω και στο τέλος επικράτησε με 2-1  του Αιολικού, σε αγώνα γα την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και κλείδωσαν την τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Οι Αρκάδες  άνοιξαν το σκορ στο 41΄με το σουτ του Μέλου. Οι νησιώτες ισοφάρισαν.στο 81΄ όταν ο Κέρι ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισαν, έπειτα από χέρι του Παναγιώτη Σαλαπάτα. Στο 85΄ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους «πράσινους» καθώς υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν για τα εναπομείναντα λεπτά με 10 παίκτες, καθώς ο Αρδάμης τραυματίστηκε και δεν υπήρχε παίκτης να τον αντικαταστήσει μιας και είχαν γίνει όλες οι αλλαγές των γηπεδούχων.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον σκορ, ο Αριστοτέλης Σαλαπάτας ήταν αυτός που είχε διαφορετική γνώμη, καθώς στο 92΄ με κεφαλιά νίκησε τον Ζαχαρή, για να κάνει το 2-1 το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος, Γογωνάς, Καστριτσέας, Ζαχαράκης, Μπίσσιας (60' Αρώνης), Μέλλος (80' Σταθουλόπουλος), Αρδάμης, Γαρυφαλλόπουλος (75' Τ. Σαλαπάτας), Π. Σαλαπάτας, Κώτσιρας
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Ζαχαρής, Κλάδης, Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Βαγγελής (82' Μπρακουλάς), Κριπιντίρης (75' Σαμπάνης), Τσιλιγκίρης, Μίχος, Αθανασόπουλος, Κέρη, Κρητικός (47' Μανουσάκης).

Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα (17:00) της Κυριακής, με την ήδη πρωταθλήτρια ομάδα της Σπάρτης να αγωνίζεται, εκτός έδρας στο "Θώδειον" στάδιο Λουτρακίου , κόντρα στο ΑΟΛ, όπως εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Παναργειακός , στη Χαλκίδα, με την τοποκή ομάδα.
Η υποβιβασμένη Καλαμάτα, υποδέχαιται στο γηπεδο Παραλίας, τον ΠΑΟ Βάρδας, την στιγμή που η Δόξα Νέας Μανωλάδας αντιμετοπίζει στην έδρα της τον επίσης υποβιβασμένο Βύζαντα Μεγάρων.
Στη Ζάκυνθο ο ΑΟ Λεβάντε αντιμετοπίζει την Ερμιονίδα, ενώ τέλος ο Κανάρης Χίου κερδίζει στα "χαρτιά" τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Η 25η αγωνιστική
23/04/2016, 15:30
Παναρκαδικός - Αιολικός 2 - 1
24/04/2016, 17:00
Λουτράκι ΠΑΟ - Σπάρτη 
Καλαμάτα - ΠΑΟ Βάρδας  
Δόξα Ν. Μανωλάδας - Βύζας Μεγάρων
Λεβάντε ΑΟ - Ερμιονίδας ΑΕ (Δημ. Μαχαιράδου)
ΑΟ Χαλκίς - Παναργειακός 
 Ηρακλής Ψαχνών - Κανάρης Χίου 0 - 3 α.α.