Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

“Έχασε” την αδερφή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης


“Έχασε” την αδερφή του ο Βαγγέλης ΜεϊμαράκηςΔύσκολες ώρες περνάει ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς σήμερα το απόγευμα η αδερφή του άφησε την τελευταία της πνοή. Τις τελευταίες μέρες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρισκόταν στο πλευρό της αδελφής του, η οποία έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο. Πληροφορίες του Newsit αναφέρουν πως ο κ. Μεϊμαράκης καθημερινά ήταν δίπλα της και αυτός είναι ο λόγος της απουσίας του από την κρίσιμη ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης στη Βουλή. Μια απουσία που σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά, ενώ ο ίδιος είχε ενημερώσει ανεπίσημα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη. Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, κατά την τελευταία του συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είχε πει πως η απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης, οφειλόταν σε “προσωπικούς λόγους”. Η κηδεία της αδερφής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βάσω, θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

"Bούλιαξαν" από κόσμο τα Τρίκαλα Κορινθίας ( βίντεο)

Υψηλές θερμοκρασίες εν μέσω Χριστουγέννων που δεν απέτρεψαν, όμως, χιλιάδες εκδρομείς, οι οποίοι κατέκλυσαν τους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς. Στα Τρίκαλα Κορινθίας, όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του ALPHA, επικράτησε το αδιαχώρητο.
Περισσότερα στο .alphatv.gr

Χιόνια στο καμπαναριό! – Έρχονται “τσουχτερό” κρύο και... “λευκή” Πρωτοχρονιά!

http://www.web-greece.gr/korinthia/trikala_korinthias/ski_center/fullsize/trikala_korinthias_ski_center3_fs.jpgΠρωτοχρονιά με... χιόνια! "Αγριεύει" ο καιρός από την Τετάρτη, με κύριο χαρακτηριστικό τα χιόνια στα ορεινά και το τσουχτερό κρύο. Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, κακοκαιρία προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τετάρτη και Πέμπτη αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό του καιρού. Προβλέπεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.
Από το απόγευμα της Τετάρτης αναμένονται χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Πέθανε η γυναίκα του γνωστού ποδοσφαιριστή Dejan Miloseski – Ξεψύχησε ανήμερα της επετείου τους

Πέθανε η γυναίκα του γνωστού ποδοσφαιριστή Dejan Miloseski – Ξεψύχησε ανήμερα της επετείου τουςΗ 42χρονη Νικολέτα (Νικόλ) Παπαδοπούλου, σύζυγός του γνωστού ποδοσφαιριστή Dejan Miloseski άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ των Χριστουγέννων. Στην 11η επέτειο του γάμου τους και μόλις δύο ημέρες πριν τα γενέθλια του Dejan...
 Ο Σκοπιανός ποδοσφαιριστής, που έχει διδάξει ήθος και ευπρέπεια στα γήπεδα της Ηλείας, αλλά και με τον τρόπο του έδωσε άλλο χρώμα στις νύχτες της Ηλείας στο χώρο της διασκέδασης, χθες το βράδυ ετοιμάστηκε για να φύγει για τη δουλειά του. Αποχαιρέτησε τη σύζυγο και τις κόρες τους και πήγε στην Αμαλιάδα.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ανήμερα των Χριστουγέννων από την Τουρκία! "Κλειδώνουν" για 1 χρόνο το Αιγαίο!


Προκαλούν και παίζουν παιχνίδι νεύρων οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Ανήμερα των Χριστουγέννων εξέδωσαν NAVTEX με την οποία δεσμεύουν περιοχές του Αιγαίου για ασκήσεις με πραγματικά πυρά για έναν ολόκληρο χρόνο!!! Οι περιοχές που έχουν δεσμευτεί “κλείνουν” περιοχές σ΄ολόκληρο το Αιγαίο όπως προκύπτει και από τους χάρτες που δημοσιεύει το Onalert.gr

Aναστάτωση από σεισμό 5,2 Rixter στη Κάρπαθο



Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (26.12.2015), δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, στα Δωδεκάνησα. Το επίκεντρο του επιφανειακού (10 χλμ το εστιακό βάθος) σεισμού εντοπίστηκε ανοιχτά της Καρπάθου (ανατολικά, νοτιοανατολικά), σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του αστεροσκοπείου Αθηνών. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 5,4R.
Ο σεισμός σήμερα (26.12.2015) σημειώθηκε περίπου στις 13:03 και σε εξέλιξη είναι η μετασεισμική ακολουθία. "Παρακολουθούμε την εξέλιξη", είπε στο newsit.gr ο Ευθύμιος Λέκκας, καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ). «Παρακολουθούμε την εξέλιξη» είπε και πρόσθεσε πως ακόμη δεν είναι γνωστό αν έχουν προκληθεί ζημιές στο νησί.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές αλλά ούτε και τραυματισμοί. Το σίγουρο είναι ότι από την... επίσκεψη του Εγκέλαδου, αναστατώθηκαν οι κάτοικοι στην Κάρπαθο αλλά και τη Ρόδο και την Κάσο.
Σύμφωνα με τον έπαρχο Καρπάθου – Κάσου Γιάννη Μηνατσή, ο οποίος επικοινώνησε με τους διοικητές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής της περιοχής, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νησί της Καρπάθου και επικράτησε ένας μικρός πανικός, με τους πολίτες να βγαίνουν από τα σπίτια τους.
Δεν αναφέρθηκαν όμως τραυματισμοί ή ζημιές στο νησί. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Κάσο, όπου επίσης δεν έχουν σημειωθεί ζημιές. Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, σύμφωνα με την πυροσβεστική, ασθενείς σεισμικές δονήσεις είχαν γίνει αισθητές στο νησί τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα των Χριστουγέννων.

«Άγριες» διαθέσεις για το Δημόσιο – Τι ζητούν οι δανειστές με το νέο ερχομό τους στην Αθήνα

Η ατζέντα της τρόικας για το 2016 είναι έτοιμη. Σε ό,τι αφορά στο Δημόσιο οι δανειστές έχουν άγριες διαθέσεις καθώς απαιτούν την άμεση μεταρρύθμιση δομών και υπηρεσιών, αλλά και αλλαγή των όρων απασχόλησης. Παράλληλα με το νέο ερχομό τους στην Αθήνα θα απαιτήσουν την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο με νέες μειώσεις στις αποδοχές και τα επιδόματα, αλλά και αλλαγές σε μεταθέσεις και αποσπάσεις μετακλητών υπαλλήλων. Παράλληλα θα απαιτήσουν ανάλυση σκοπιμότητας και βιωσιμότητας φορέων του δημοσίου και των ΔΕΚΟ, κάτι που θα σημάνει νέες πιέσεις για συγχωνεύσεις αλλά και λουκέτα.

aftodioikisi.gr

Η γεωπολιτική κίνηση Καμμένου που εξόργισε τα Τουρκάκια-Ρωσία και Αρμενία–Η απάντηση στην Τουρκική επιθετικότητα

Θρίαμβος της Ελλάδας στην Αρμενία με την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου
netakias
Τα αποτελέσματα της επίσκεψης του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην Αρμενία, ξεπερνούν την εθιμοτυπική διάσταση. Σε πολλούς η Αρμενία είναι μια μικρή χώρα, χωρίς ιδιαίτερη γεωπολιτική σημασία. Οχι όμως και για τους Ρώσους συμμάχους της, πολύ δε για τους Τούρκους που από την διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης προσπαθούν να την εξαφανίσουν απο το χάρτη, είτε βοηθώντας τους Αζέρους στο πόλεμο εναντίων τους, είτε μέσω της πολιτικής επιρροής σε Αρμένιους πολιτικούς.
Η Αρμενία λοιπόν είναι μια από τις χώρες που πλήττονται από τις Τουρκικές «οθωμανικές συνήθειες». Όταν οι Τούρκοι χτύπησαν το Su-24, τέθηκε το λογικό ζήτημα, γιατί να μην δημιουργήσουν ένα συλλογικό σύστημα Άμυνας με τη Ρωσία απέναντι στην «ασταθή» Τουρκία;
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου » 

Greek Hellenic News Feed

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Την εμμονή γνωστών - αγνώστων κύκλων αναδεικνύει η δημοσιότητα και πάλι για τον έλεγχο του Στρατεύματος, με τη στελέχωσή του με παράλληλες και περίεργες διαδικασίες, εκτός των Πανελληνίων Εξετάσεων.
Με μια διαβολική σύμπτωση η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όπως και η Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επανέρχεται διά του Υπουργού Άμυνας κ.Καμένου στο φύλλο του Έθνους (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64307439) για να μας ενημερώσει για την πρόθεσή του για κατάργηση των Πανελληνίων Εξετάσεων ως διαδικασία επιλογής των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας. 

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Σας εύχομαι από καρδιάς καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία,όνειρα, χαμόγελα και επιτυχίες.

Από την εφημερία Γ.Ν. Κορίνθου, όλο το προσωπικό ιατρο-νοσηλευτικό!!!

Αναστάσιος Γκιολής επιμελητής Β΄Γενικής Γ.Ν Κορίνθου.

Διδάκτορ Ιατρικής Σχολής Παν. Αθηνών.