Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η 23η αγωνιστική στην Α2 Κορινθίας

Mε τη διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας. Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει αύριο στο "Γιάννης Στέφας" , στα Ίσθμια όπου η γηπεδούχος Περαχώρα θα προσπαθήσει για το τρίποντο που τόσο χρειάζεται απέναντι στην αδιάφορη, βαθμολογικά, Δάφνη Πουλίτσας.
Οι υπόλοιποι αγώνες του προγράμματος διεξάγονται την Κυριακή στις 4 το απόγευμα. Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λεχαίου υποδέχεται τον Αετό Κρυονερίου, την ίδια ώρα που ο ουραγός Φωκάς αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό Άσσου. Στο Σολομό η τοπική ομάδα τίθεται αντιμέτωπη της Δάφνης Εξαμιλίων, ενώ ενδιαφέρον αγώνας διεξάγεται και στο γήπεδο της Κλένιας ανάμεσα στην Πρόοδο Αγίου Βασιλείου και τον Πανευρωστινιακό. Στη Ξυλοκέριζα ο Σαρωνικός μάχεται με τον Πανσολυγειακό, ενώ η Θύελλα Κάτω Διμηνιού αντιετωπίζει τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου. Τέλος στο Ζευγολατιό τα Ταρσινά υποδέχονται τον Ισθμιακό.

Η 23η αγωνιστική
4.4.15 16:00 
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΣΤΣΑΣ
5.4.15 16:00 
 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
 ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Διεξήχθη την Πέμπτη (2/4) η κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. H πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Κορινθίας που θα αναδειχθεί απαρτίζουν μαζί με τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ της Δυτικής Αττικής , της Ανατολικής Αττικής και της Δωδεκαννήσου  τον  11ο  ομίλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική 10/05
Δυτ. Αττική – Ανατ. Αττική
Κόρινθος – Δωδεκάνησα


2η αγωνιστική 13/05
Ανατ. Αττική – Κόρινθος
Δωδεκάνησα – Δυτ. Αττική


3η αγωνιστική 17/05
Κόρινθος – Δυτ. Αττική
Ανατ. Αττική – Δωδεκάνησα


4η αγωνιστική 20/05
Ανατ. Αττική – Δυτ. Αττική
Δωδεκάνησα – Κόρινθος


5η αγωνιστική 24/05
Κόρινθος – Ανατ. Αττική
Δυτ. Αττική – Δωδεκάνησα


6η αγωνιστική 31/05
Δυτ. Αττική – Κόρινθος
Δωδεκάνησα – Ανατ. Αττική

GREEKRADIO WEB CHANNEL

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΕΜΑΤΩΝ



Κυβέρνηση Ψεμάτων
Ψέμα 1ο:  «Πετύχαμε μέσα από τη διαπραγμάτευση τη μείωση του ύψους του ετήσιου πρωτογενούς πλεονάσματος»
  • Υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, 20 Φεβρουαρίου 2015, Βρυξέλλες: «Η συμφωνία αυτή είναι ένα μικρό βήμα προς αλλαγή κατεύθυνσης. Ανατρέψαμε τη δέσμευση για αποπνικτικό πρωτογενές πλεόνασμα 3%».
§  Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, 31 Μαρτίου 2015, Βουλή: «Η χώρα δεν ανέλαβε καμία διεθνή δέσμευση και καμία νέα υποχρέωση έναντι των δανειστών της. Με τη συμφωνία της 20ης του Φλεβάρη, οι δανειστές αποδέχτηκαν τη μείωση του στόχου, για πρωτογενές πλεόνασμα για το 2015».
§  Aλήθεια:
Όπως αποκαλύφθηκε από τους Financial Times (1/4/2015), η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ με τη λίστα που απέστειλε στους «θεσμούς», δεσμεύεται να πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 3,1% του ΑΕΠ φέτος, ενδεχομένως και 3,9% του ΑΕΠ. Όσα σχετικά έλεγαν σαν δήθεν επιτεύγματα της διαπραγμάτευσης αποδεικνύονται ψευδή!

Ψέμα 2ο: «Παραλάβαμε τη χώρα πεσμένη βαθιά μέσα στο γκρεμό»
§  Πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, 31 Μαρτίου 2015, Βουλή:«Παραλάβαμε μια χώρα, όχι στο χείλος του γκρεμού, αλλά πεσμένη βαθιά μέσα στο γκρεμό».


  • Αλήθεια :
Με non papers που έδινε στη δημοσιότητα (18/2/2015) ο ΣΥΡΙΖΑ για τις συνεδριάσεις του Eurogroup, παραδέχονταν ότι παρέλαβε τη χώρα με πλεονάσματα και υποστήριζε ότι αυτά τα πλεονάσματα είναι η αφετηρία στην οποία στέκεται η κυβέρνησή του.
Όσα έλεγαν σχετικά αποδεικνύονται ψευδή!

Ψέμα 3ο:  «Δεν θα δεχθούμε νέα υφεσιακά μέτρα»
  • Σε όλες τις δηλώσεις τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο κ. Βαρουφάκης έλεγαν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν νέα υφεσιακά μέτρα.
§  Αλήθεια:
Στη λίστα που απέστειλαν προς τους «θεσμούς», αποκαλύπτεται ότι συμπεριλαμβάνονται υφεσιακά μέτρα, όπως η αύξηση των συντελεστών φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων και η κατάργηση φορολογικών απαλλαγών και εκπτώσεων. Και αυτό προφανώς είναι μόνο η αρχή, καθώς δεν κατέληξαν ακόμη σε συμφωνία. 
Όσα έλεγαν σχετικά αποδεικνύονται ψευδή!

Ψέμα 4ο : «Θα ακυρώσουμε την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ»
§  Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσας, 28 Μαρτίου 2015, ΑΠΕ: «Η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ήταν σαφής».
  • Αλήθεια:
Σύμφωνα με τη λίστα μεταρρυθμίσεων που έστειλε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, «η διαχείριση των ιδιωτικοποιήσεων έχει ανανεωθεί, ενώ η διαδικασία διαγωνισμών, η οποία διεκόπη από τις εκλογές, έχει ξανά ξεκινήσει όπως, π.χ. στην περίπτωση του ΟΛΠ». Στην ίδια παράγραφο αναφέρεται ότι: «Η νέα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ έχει δεσμευτεί να συμμορφωθεί με τα ακόλουθα κριτήρια:
o   Όλες οι υπάρχουσες συμβάσεις θα τιμηθούν.
o   Όλες οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει θα συνεχιστούν».
Η κυβέρνηση, μάλιστα, θέτει ως στόχο ότι «τα συνολικά έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις για το 2015 αναμένονται στο 1,5 δις». Ο ΟΛΠ μπήκε τελικά στη λίστα των αποκρατικοποιήσεων.
Όσα έλεγαν σχετικά αποδεικνύονται ψευδή!

Ψέμα 5ο : «Θα αυξήσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας»
§  Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, 13 Μαρτίου 2015,  Βουλή:
«Ήδη με εντολή μου έχει συσταθεί, με μέριμνα της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΕΘΑ που είναι η ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ, επιτροπή η οποία εξετάζει την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣΤΕ αναφορικά με το μισθολόγιο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Στόχος μας είναι να δοθεί καταρχήν η αύξηση στους μισθούς και στις συντάξεις και εν συνεχεία να ακολουθήσει η καταβολή των οφειλομένων, με τρόπο που θα καθορισθεί».
§  Αλήθεια:
Με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2/17317/ΔΕΠ/12-3-2015 έγγραφό της, η Διεύθυνση Εισοδηματικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, απευθυνόμενη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αναφέρει συγκεκριμένα ότι:
«Είναι προφανές ότι τυχόν περαιτέρω αύξηση των αποδοχών και συντάξεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων θα έθετε σε σοβαρό κίνδυνο το δημοσιονομικό προγραμματισμό της χώρας, τόσο για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του Προϋπολογισμού του 2014 και του 2015, όσο και των στόχων του ΜΠΔΣ για τα επόμενα οικονομικά έτη 2016 – 2018».
Όλα όσα έλεγε σχετικά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, αποδεικνύονται ψευδή! 


blogs@nd.gr