Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


25 εκατομμύρια άνθρωποι, δύο φορές η Ελλάδα, ετοιμάζονται να έρθουν και να απολαύσουν αυτό που οι πολιτικοί μας αρχηγοί καταστρέφουν, αλληλοκατηγορούμενοι, αντιπροσωπεύοντας το λαό ή μήπως κάτι άλλο.
Το 2014 έφερε την ανάπτυξη στους αριθμούς και το 2015 θα φέρει στις αγορές μας, στις ζωές μας.  Είτε σχέδιο των δανειστών είναι είτε σχέδιο των ολιγαρχών, η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί όσο και αν προσπαθούν.
Το σχέδιο διάλυσής της μέσα από την πολιτική αποσταθεροποίηση που βιώνουμε από την πρώτη ημέρα της οικονομικής κρίσης έχει τελειώσει από τον ίδιο το λαό που δεν θέλει να καταστρέψει τη ζωή του, τις επιχειρήσεις του και να μετατραπεί σε υποταγμένες ψυχές ανατολικού τύπου. Καταψηφίζει και θα καταψηφίζει συνεχώς κάθε σκέψη συναλλαγής της χώρας του με το παρακράτος που δημιουργήθηκε για να τον δυναστεύει, με ή χωρίς τη συγκατάθεσή του. Μύρισε το σκοτάδι και όλη η άβυσσος.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας εξάντλησε κάθε απατηλό όνειρο υποταγής της ευρωπαϊκής σκέψης στην ελληνική κουλτούρα της μεταπολίτευσης και οφείλει να πράξει αυτό που οι προκάτοχοί του δίστασαν, αν δεν θέλει και αυτός να αποχωρήσει ηττημένος σύντομα.

Χωρίς σχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ θα συρθεί σε νέο Μνημόνιο

Χωρίς σχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ θα συρθεί σε νέο Μνημόνιο
Η τετράμηνη παράταση, που χαιρετίστηκε ως τρομερή επιτυχία, θα μετατραπεί σε βαρίδι ύφεσης, εάν η κυβέρνηση δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις Βαρουφάκη

Ενα μήνα μετά τον εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ, η εικόνα στην οικονομία και τη χώρα είναι απολύτως ξεκάθαρη. Ο Τσίπρας κατέλαβε την εξουσία χωρίς να διαθέτει ούτε σχέδιο Α ούτε σχέδιο Β, με αποτέλεσμα οι υπουργοί του να αυτοσχεδιάζουν καθημερινώς και ο Βαρουφάκης να υπογράφει την επέκταση του Μνημονίου χωρίς να εξασφαλίζει για τη χώρα ούτε ένα ευρώ.

NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ο κος Τσίπρας φοβάται και βρίζει. Θα έπρεπε να ντρέπεται. Αλλά και η ντροπή θέλει αρετή. Και δεν την έχει.



Το δεκάλεπτο τηλεοπτικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας

Aπό το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ως απάντηση στις διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κος Τσίπρας φοβάται και βρίζει. Θα έπρεπε να ντρέπεται. Αλλά και η ντροπή θέλει αρετή.
Και δεν την έχει.

Κυβερνητικές πηγές: Ο Σαμαράς να στηρίξει την πρόταση για εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια

Κυβερνητικές πηγές: Ο Σαμαράς να στηρίξει την πρόταση για εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια
«Ψυχραιμία» συνιστούν στον Αντώνη Σαμαρά, κυβερνητικές πηγές απαντώντας στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού με τις οποίες επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για την σημερινή του ομιλία στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Αντ. Σαμαρά ότι συνεργάστηκε με συντηρητικές ευρωπαϊκές δυνάμεις για την ανατροπή της κυβέρνησης, ενώ αναφέρονταν και στην ανακοίνωση του ΕΛΚ με την οποία ζητούνταν η αναγνώριση της πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης.

«..Ντροπή…ανοησίες…ψέματα…βαθιά νυχτωμένος…» είναι μερικές από τις εκφράσεις του κ. Σαμαρά, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν ότι «το ψέμα πάνω στο οποίο βάσισε την πολιτική του, ότι δηλαδή «δεν υπήρχε εναλλακτικός δρόμος», καταρρέει.

Είναι λογικό, προσθέτουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, αυτό να του προκαλεί πανικό καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με ολόκληρη την κοινωνία αλλά και με το ίδιο του το κόμμα. Δεν μπορεί, όμως, προσθέτουν, «να συνεχίσει να λειτουργεί ως “αντιπροσωπεία” ενός μηχανισμού, της τρόικας, τα κεντρικά γραφεία της οποίας έβαλαν λουκέτο και ξέχασαν να την ειδοποιήσουν!»

Οι κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι ο κ. Σαμαράς «θα πρέπει, μάλιστα, να στηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης για εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια προκειμένου να διερευνηθούν οι πολιτικές ευθύνες όλων όσων έπαιξαν ρόλο στη χρεοκοπία της χώρας. Και εκεί θα λογοδοτήσει όπως λογοδότησε και στις 25 Γενάρη».

Καταλήγοντας , οι κυβερνητικοί κύκλοι υπενθυμίζουν ότι «σήμερα είναι 28 Φεβρουαρίου, η μέρα που, κατά τον κ. Σαμαρά, θα κατέρρεαν τα πάντα…»

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών

Εμφάνιση IMG_2015_02_28_00232a.jpg 
 Εμφάνιση IMG_2015_02_28_00261a.jpg
Τη διαβεβαίωση πως η αρχή της διαβούλευσης θα εφαρμοστεί με μεγάλη προσήλωση στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, εξέφρασε η Πρόεδρος της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας σήμερα στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών. Όπως επισήμανε η Πρόεδρος της Βουλής «Όπου υπάρχει διαβούλευση, διάλογος, ανταλλαγή απόψεων και ακρόαση εκείνων οι οποίοι ζουν και γνωρίζουν τα προβλήματα, εκεί επιτυγχάνεται και η βέλτιστη λύση. Όπου υπάρχει επιβολή, εκβίαση, εξαναγκασμός λειτουργών - και μάλιστα ανεξάρτητων λειτουργών- να εφαρμόσουν νομοθετήματα που αντιστρατεύονται το καθήκον και τη συνείδηση τους, τότε παράγεται αντιδημοκρατική λειτουργία και υπονομεύεται το πολίτευμα».
Η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για προσπάθειες εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης τονίζοντας πως «τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις προσπάθησαν να τη μετατρέψουν από θεσμική εγγύηση των δικαιωμάτων των πολιτών, του κράτους δικαίου και της τήρησης του Συντάγματος, σε εργαλείο υλοποίησης αντισυνταγματικών και αντιδημοκρατικών πρακτικών». «Εκείνο που πρέπει πάνω από όλα να τονιστεί είναι ότι δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται και δεν θα προωθηθούν πολιτικές που συνιστούν πλήγμα και χτύπημα στην καρδιά των δικαιωμάτων, στην καρδιά και τον πυρήνα της δημοκρατίας», υπογράμμισε  η Πρόεδρος της Βουλής.

Αναλυτικά η ομιλία της Προέδρου της Βουλής:

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ κατά Τσίπρα: «Θα έπρεπε να ντρέπεται..Κάνει κακό στη χώρα"

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά κατά Τσίπρα: «Θα έπρεπε να ντρέπεται»
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ντρέπεται.
Με κατηγορεί για την ανακοίνωση του ΕΛΚ, της οποίας όμως το περιεχόμενο έχει προσυπογράψει ο ίδιος στην τελευταία απόφαση του Eurogroup! Η ανακοίνωση του ΕΛΚ έλεγε, ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έκανε μεγάλη πρόοδο και ότι πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της. Και τα δύο τα προσυπέγραψε ο κ. Τσίπρας την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου. Αν δεν το έκανε, θα έβλαπτε τη χώρα και όσο συνεχιζει να το αμφισβητεί, βλάπτει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας. Πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλη απόγνωση και φόβο για να επικαλείται τέτοιες ανοησίες και να φτιάχνει φανταστικούς εχθρούς, προκειμενου να δικαιολογήσει τα δικά του ψέματα και αδιέξοδα...
Όσον αφορά τη δίμηνη παράταση της προηγούμενης κυβέρνησης, κάνει οτι δεν ξέρει ότι εμείς δεν χρειαζόμασταν μεγαλύτερη παράταση, γιατί βγαίναμε από το μνημόνιο. Ενώ εκείνος χρειάζεται μεγαλύτερη παράταση γιατί μας ξαναβάζει σε μνημόνιο.
Και η «γέφυρα» που ετοιμάζει είναι για το επόμενο μνημόνιο στο οποίο μας οδηγεί. Και γι’ αυτό ασφαλώς θα λογοδοτήσει και ο ίδιος. Και του το λέω από τώρα, για να το γνωρίζει και για να το γνωρίζει και το κόμμα του, στο οποίο ήδη υπάρχουν πολλοί που τον καλούν να απολογηθεί.
Τέλος, αν νομίζει ότι βρίζοντας εμένα και βρίζοντας και τους εταίρους μας, μπορεί να γίνει Ευρωπαίος πολιτικός, είναι βαθιά νυχτωμένος.
Κακό κάνει όχι βέβαια σε εμένα, όχι μόνο στον εαυτό του, αλλά στην ίδια τη χώρα, η οποία είναι στην Ευρώπη και θα παραμείνει στην Ευρώπη.
Ντροπή πια!

Τσίπρας στην Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πρόκειται να δραπετεύσουμε από τις δεσμεύσεις μας

Τσίπρας στην Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πρόκειται να δραπετεύσουμε από τις δεσμεύσεις μας
Είμαστε στην αρχή μιας μεγάλης και δύσκολης μάχης... Δεν πρόκειται να δραπετεύσουμε από τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε για ταρακούνημα πολλών στον έναν μήνα διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η Ελλάδα έπαψε να παρίας που εκτελεί εντολές και απλά εφαρμόζει μνημόνια.

Ο λαός αισθάνεται να κερδίζει τη χαμένη του αξιοπρέπεια. Η ανθρωπιστική κρίση μπήκε στο επίκεντρο των συζητήσεων. Κερδίσαμε συμμάχους σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο να απαλλαγούμε από τις αυτοτροφοδοτούμενες κρίσης.

Είπαμε πολλά αλλεπάλληλα "όχι" , παρά τις συχνά αφόρητες πιέσεις, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας και επανέλαβε ότι «η τρόικα και τα μνημόνια αποτελούν παρελθόν».

Σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης από συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης 

Η 16η αγωνιστική στη Β Κορινθίας


Με τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο ο πρωτάθλημα των 2 ομίλων στην Β κατηγορία Κορινθίας
Στη Β1 Κατηγορία δεσπόζει στα Εξαμίλια το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους ισόβαθμους πρωτοπόρους Άγιο Γεώργιο και Σοφικό ΄05, ενώ ο ΠΑΣ Κλένια φιλοξενεί στην έδρα του τον Αίαντα Κορίνθου
Στη Β2 Κατηγορία δεσπόζουν οι αγώνες της Λυκοποριάς με τον Παμφενεατικό και του Απέσσα με τον Άρη Βοχαϊκού, τη στιγμή που η Προοδευτική Περιγιαλίου δοκιμάζεται στον Ασπρόκαμπο, και ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Κουταλάς υποδέχεται την Θύελλα Λεοντίου

Β1 Κορινθίας
Η 16η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΟ ΜΑΨΟΥ
 ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡ.ΒΡΥΣΗΣ 
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ 
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ-ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ-ΑΟ ΡΟΜΑ 
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΟΦΙΚΟ '05

Β2 Κατηγορία 
16η αγωνιστική
ΑΠΕΣΣΑΣ-ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ-ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ 
ΑΟ ΛΕΧΑΟΥ-ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ-ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός Άσσου πέρασε από τα Εξαμίλια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhP7AXuj9J6Uy_JQ4v4BaQo2QvPgHzWbVv1p8O5IWg_cigduUpWOezT2GWgKMTf5NWNJX1ns5_Zu_72G2vkStv92M646LikelvJ3ixa2JWhBb2QRzWPTYhIUrqjwpJVhPyUKV1i_zhe-Xs/s1600/660a6_football1.jpgΗ αυλαία της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας, μετά την διακοπή του λόγω αποκριάς,  άνοιξε σήμερα Σάββατο στά Εξαμίλια και στα Ίσθμια.  Ο Ολυμπιακός Άσσου πέρασε και από τα Εξαμίλια όπου επικράτησε στο ντέρμπι με σκορ 1 - 2 επί της  τοπικής Δάφνη και πέρασε προς το παρόν επικεφαλής στην βαθμολογία.
Στο άλλο σημερινό αγώνα στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" στα Ίσθμια  ο Ισθμιακός επικράτησε με 4 - 0 επί του Αετού Κρυονερίου.
Η 18η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο  Κυριακή με τον  Ηρακλή Λεχαίου να δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Σαρωνικό Γαλατακίου, την ίδια ώρα που τα Ταρσινά 97' υποδέχονται τον Πανσολυγειακό. Στο Κιάτο η Θύελλα Κάτω Διμηνιού αντιμετωπίζει τον Πανευρωστινιακό που ψάχνει βαθμούς σωτηρίας, όπως ψάχνει και η Περαχώρα στην εκτός έδρας κόντρα της με τον ουραγό Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. Στο Σολομό η τοπική ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τρίποντο απέναντι στη Δάφνη Πουλίτσας , για παραμονή στην κατηγορία , ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης αντμετωπίζει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.

Η 18η αγωνιστική
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ  1 - 2
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ  4 - 0
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.

Με οχτάρα το Ζευγολατιό στη κορυφή - Έχασε η Κόρινθος ΄06 στο Πετρί και ο Αστέρας στο Λουτράκι

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiWpWzG0RYsHg6G-6ALxxZxspo-PtdKG-yOHBiSFmn_po9i1AK1fHhYREaw_D6mlUTESmt9roZz5dOHyCxDwqGZOqriVWtP75HJqwJaaCrJHdJoqiZKLeytypSil6drPgwNm0Uy5uE_gel/s1600/dafni_entos.jpg
Στα πλαίσια  της 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας, ο Α.Ο. Ζευγολατιού συνέτριψε με 8 - 0 τον ουραγό Ηρακλή Ξυλοκάστρου  και πέρασε επικεφαλής στο βαθμολογικό πίνακα, μετά την ήττα της Κόρινθου 2006 , με 1 - 0 στο Πετρί από την τοπική Θύελλα. 
Ήττα υπέστει με σκορ 3 - 1 και ο Αστέρας Δερβενίου , στο Λουτράκι από τον Ολυμπιακό που πέρασε στο πόντο πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.
Η ήττα για τον Αστέρα υπήρξε ανώδυνη καθώς παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά τις ισοπαλίες που απέσπασαν ο Τενεάτης Αθικίων, 2 - 2 με τον Ατρόμητο στο Χιλιομόδι και η Ελλάδα Βέλου, 1 - 1 με τον Πανκαμαριακό στο Ξυλόκαστρο.
Εκτός έδρας νίκες με σκορ 0 -  1 σημείωσαν ο Πέλοπας Κιάτου στους Αγίους Θεοδώρους επί της τοπικής ομώνυμης ομάδας, όπως και ο Παννεμεατικός
στο Συνοικισμό επί του  Κύψελου Κορίνθου , ενώ τέλος στις Κλένιες ο ΑΟ Σπαθοβουνίου νίκησε με 1 - 0 τον ΠΑΣ Κόρινθο που έχει να γνωρίσει νίκη από τις 7 Φεβρουαρίου, και από ότι φαίνεται για δεύτερη φορά΄στην ιστορία της  η ιστορική "Μπάρτσα" επιστρέφει στα "πέτρινα χρόνια" .


Η 23η αγωνιστική
 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ   0 - 1
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ   8 - 0
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ   1 - 0
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06  1 - 0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 2 - 2
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ  0 - 1
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -  ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 3 - 1
 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 1 - 1 

Η Βαθμολογία 
(Σε 23  αγώνες)
A. O. ZEYΓΟΛΑΤΙΟΥ
45
-10
50
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06
51
-17
47
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
39
-23
41
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
37
-29
40
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
35
-32
39
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
35
-23
39
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
28
-26
37
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
33
-40
34
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
36
-28
31
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
29
-23
30
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
38
-37
30
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
29
-38
28
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
21
-31
25
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
29
-30
24
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
32
-59
19
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
21
-88
3