Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο Γρηγόρης Καρπούζης την Κυριακή περιοδεύει στο Λέχαιο , Περιγιάλι , Άσσο και Βραχάτι


 Ο Υποψήφιος Βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας  στο Νομό Κορινθίας κ Γρηγόρης Καρπούζης στα πλαίσια των περιοδειών του σήμερα  Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015  επισκέφτηκε το πρωί την αγορά της πόλης του Κιάτου, ενώ το απόγευμα έως αργά το βράδυ, περιόδευσε στα χωριά του Δήμου Σικυωνίων ,Λαλιώτη, Μεγάλο Βάλτο , Μικρό Βάλτο , το Σούλι, το Κρυονέρι και το Άνω Διμηνιό.


Αύριο Κυριακή 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ο κ. Καρπούζης επισκέπτεται
ΩΡΑ 10.30 Π.Μ.ΤΟ ΛΕΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ «ΣΟΥΚΟΥΛΗ»
ΩΡΑ 11.30 Π.Μ.  ΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
ΩΡΑ 12.30 Π.Μ. ΤΟΝ ΑΣΣΟ  ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ «ΔΑΜΑΛΑ»
ΩΡΑ 13.30 Μ.Μ ΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ»



ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ο κ. Γρηγόρης Καρπούζης συνεχίζει την περιοδεία του με  επισκέψεις  στα χωριά της  Σικυώνας και της Νεμέας
ΩΡΑ 4.30 Μ.Μ.  ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ, ΩΡΑ 4.45 Μ.Μ.  ΓΟΝΟΥΣΑ, ΩΡΑ 5.00 Μ.Μ. ΤΙΤΑΝΙ, ΩΡΑ 5.15 Μ.Μ. ΜΠΟΖΙΚΑ, ΩΡΑ 5.45 Μ.Μ. ΚΑΣΤΡΑΚΙ , ΩΡΑ 6.00 Μ.Μ.ΔΑΦΝΗ , ΩΡΑ 6.30 Μ.Μ.  ΚΟΥΤΣΙ , ΩΡΑ 7.00 Μ.Μ. ΠΕΤΡΙ , ΩΡΑ 7.30 Μ.Μ. ΑΙΔΟΝΙΑ και ΩΡΑ 7.45 Μ.Μ. ΛΕΟΝΤΙΟ.

Πρωτοβουλίες και κοινοβουλευτικές δραστηριότητες στον τομέα της παιδείας του Χρίστου Δήμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 Κόρινθος, 10.01.2015

Πρωτοβουλίες και κοινοβουλευτικές δραστηριότητες του βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα στον τομέα της παιδείας και της εκπαίδευσης κατά την τελευταία κοινοβουλευτική περίοδο:
 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Μ. ΣΠΥΡΑΚΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ



Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα στην Κόρινθο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«O κ. Τσίπρας που εξαγγέλλει ανοιχτά σύνορα, άοπλη αστυνομία και μοιράζει ιθαγένεια σε παράνομους μετανάστες, αποκαλεί “ακροδεξιό” όποιον θέλει να περιφρουρήσει τη χώρα του, εφαρμόζοντας ευρωπαϊκές πολιτικές.
Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον αρχηγό του κόμματος που οι υπάλληλοί του χρησιμοποιούν χυδαίους χαρακτηρισμούς για τον Πρωθυπουργό και εκείνος τους χαϊδεύει».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝEAΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την άρνηση της ΕΣΗΕΑ να καταδικάσει τις ύβρεις του διευθυντή του κομματικού Ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αποτελεί ντροπή για τη δημοκρατία και τη δημοσιογραφία, η άρνηση της ΕΣΗΕΑ να καταδικάσει την αθλιότητα του «δημοσιογράφου» του κομματικού Ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού.
Η παράταξη των αριστεριστών συντρόφων του κ. Αρβανίτη, η ίδια που πριν λίγους μήνες παρουσίαζε το βιβλίο του Κουφοντίνα, μπλόκαρε την καταδίκη του από την Ένωση, θεωρώντας τις αγοραίες ύβρεις του κατά του Πρωθυπουργού, ως  «μέσο έκφρασης συμβατό με τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας». Η παράταξη της επί χρόνια κρατικοδίαιτης συμπαρουσιάστριάς του  Μαριλένας Κατσίμη και του «ιού» Δημήτρη Τρίμη, επέλεξε να ταυτιστεί με τον βούρκο αντί με τη Δημοκρατία, με την ιδεολογική τρομοκρατία αντί με την αλήθεια, με την κομματική εξάρτηση αντί  με την ευπρέπεια.
Ντροπή και όνειδος!».

Νέα Δημοκρατία Λέμε την αλήθεια. Εγγυόμαστε το αύριο.



Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά σήμερα, την τηλεοπτική της καμπάνια με το πρώτο τηλεοπτικό μήνυμα

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει με τους νέους ανθρώπους και αναδεικνύει τι έγινε τα τελευταία χρόνια αλλά και το δρόμο μέσα από τον οποίο η χώρα θα βγει από τα δύσκολα. Προχωράμε με σχέδιο και γνώση για να διαμορφώσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής ελπίδας. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής αλλαγής. Με αλήθεια και πολύ δουλειά, θα τα καταφέρουμε.

Νέα Δημοκρατία
Λέμε την αλήθεια.
Εγγυόμαστε το αύριο.


Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πορεία Ενότητας για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 11/1/2015 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον κοιν.  εκπρόσωπο και υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τους ευρωβουλευτές Μανώλη Γλέζο, Γιώργο Κατρούγκαλο και Κωνσταντίνα Κούνεβα θα μεταβεί στο Παρίσι στη μεγάλη Πορεία Ενότητας για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία με αφορμή την επίθεση ενόπλων στο περιοδικό Charlie Hebdo.
Το Γραφείο
 
Γραφείο Παναγιώτη Κουρουμπλή
Υποψήφιου Βουλευτή Β΄ Αθήνας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ποια κόμματα συμμετέχουν στις εκλογές, ποια συνεργάζονται, ποια απέχουν

Η βεβαιότητα ότι η πόλωση θα εξαφανίσει τους  «μικρούς» από την επόμενη Βουλή, έφερε βουλευτές από τα μικρά κόμματα στα μεγάλα. Προέκυψαν νέοι συνασπισμοί κομμάτων αλλά και αποχή από την παρούσα βραχεία εκλογική αναμέτρηση. Στις 14 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν από τον Άρειο Πάγο τα κόμματα και οι συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν τελικά στις εκλογές. Μέχρι την ύστατη ώρα δεν αποκλείονται και νέες ανατροπές. Ωστόσο, τα δεδομένα μέχρι στιγμής, έχουν ως εξής:

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ στην Κορινθία


Εμφάνιση antarsya_mars.jpgΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ δίνει τη μάχη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 μέσα από το συνδυασμό της πολιτικής συνεργασίας δυνάμεων και αγωνιστών/στριών «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Μ.ΑΡ.Σ. (Μετωπική ΑΡιστερή Συμπόρευση)». Με τη βαθιά πεποίθηση ότι πρέπει να αλλάξει η πολιτική και όχι μόνο ο διαχειριστής, και ότι για τους αγώνες της επόμενης μέρας είναι αναγκαίο να βγει δυναμωμένη η αριστερά που δεν λέει μισόλογα, που δεν συμβιβάζεται. Προτάσσοντας ένα πρόγραμμα ρήξης και ανατροπής, το αναγκαίο πρόγραμμα για να μιλάμε πραγματικά για αλλαγή πορείας στην ελληνική κοινωνία υπέρ του κόσμου της εργασίας. 


Οι υποψήφιοι της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ» στο Νομό Κορινθίας είναι οι εξής:

·         Κώστας Αγωγιάτης, οικοδόμος
·      Πάνος Δαμέλος, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων Άμισθων Υποθηκοφυλακείων
·         Άννα Κόκκαλη, άνεργη
·         Κώστας Κωστόπουλος, εκπαιδευτικός
·         Αντιγόνη-Ελισσάβετ Ρώτα, φυσικός - ιδιωτική υπάλληλος