Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Στο Δερβένι “Η αγάπη δεν έρχεται μόνη”


Για 9η συνεχή χρονιά , ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” ,  συνεχίζει και φέτος, με μεγάλη επιτυχία να ταξιδεύει τους εραστές της έβδομης τέχνης σε μαγικές διαδρομές κάτω από τη λάμψη των αστεριών. μας κρατήσει συντροφιά με την προβολή ταινιών ποιότητας, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του

Το διάλειμμα”  απόψε Δευτέρα 10/8 στις 10 το βράδυ , μετά την χθεσινή , λόγω της μουσικής εκδήλωσεις του ΕΥ ΖΗΝ μη προβολής ταινίας , προβάλει τη ρομαντική κωμωδία (110΄, 2014):

“Η αγάπη δεν έρχεται μόνη” 

Σε σκηνοθέσια:  Τζέιμς Χιουθ
Πρωταγωνιστούν : Γκαντ Ελμαλέχ, Σοφί Μαρσό, Μορίς Μπαρτελεμί

Η υπόθεση του έργου:
Ο Σάσα είναι ένας ταλαντούχος πιανίστας της τζαζ, που αρνείται να πάρει τη ζωή στα σοβαρά. Αγαπά τους φίλους του, το πιάνο του και… τα πάρτι! Τα βράδια εργάζεται σε ένα κλαμπ, όπου του αρέσει να φλερτάρει με όμορφα κορίτσια. Ζει για την κάθε στιγμή, μόνο για την απόλαυση, χωρίς ευθύνες, χωρίς οικογένεια, χωρίς υποχρεώσεις. Η ζωή του θα αλλάξει απότομα, όταν θα γνωρίσει τη 40χρονη Σαρλότ, ένα βροχερό απόγευμα. Η Σαρλότ έχει τρία παιδιά κι ένα  ζηλιάρη πρώην σύζυγο. Παρ’ όλο που δε τον αγαπά πια, δυσκολεύεται να τον αφήσει, γιατί της προσφέρει ασφάλεια. Ο Σάσα και η Σαρλότ, φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό, μπορεί όμως πολύ απλά να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Προσεχώς στο θερινό  Δημοτικό  κινηματογράφο  του ΔερβενίουΤο διάλειμμαθα προβληθούν οι ταινίες:
Τρίτη 11/8 (Έναρξη 9:30 μ.μ.) “Οι πιγκουϊνοι της Μαδαγασκάρης
Τετάρτη 12 - Πέμπτη 13/8 “Ιστορίες για αγρίους