Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Όλα τα βλέμματα στην Τρίπολη


 Πέφτει η αυλαία των πλέι οφ του εφετινού πρωταθλήματος και όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Τρίπολη, όπου ο  Αστέρας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ (20:30 Novasports 1). Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στο Περιστέρι τον Παναθηναϊκό (20:30 Novasports 2). 

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας θέλει έναν βαθμό, προκειμένου να εξασφαλίσει την απευθείας παρουσία του στους ομίλους του Europa League. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να μην τερματίσει τελευταίος στο μίνι πρωτάθλημα και παράλληλα, περιμένει από τον Παναθηναϊκό, να μη χάσει από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, προκειμένου να πάρει αυτός το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει επτά βαθμούς, ενώ ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει τέσσερις.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θέλει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να εξασφαλίσει λίγες ακόμα ημέρες διακοπών και παράλληλα να γλιτώσει τους πρώτους γύρους των προκριματικών του Europa League. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την πρωτιά και θέλει να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν και το μηδέν στην άμυνά τους, καθώς δεν έχουν δεχτεί γκολ στο μίνι πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες έχουν πέντε βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» έχουν 15 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 20:30 Novasports 1
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 20:30 Novasports 2

Η βαθμολογία:
1 Παναθηναϊκός 15
2 Αστέρας Τρίπολης 7
3 Ατρόμητος 5
4 ΠΑΟΚ 4