Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΑΚΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Με την παρουσία πάρα πολύ κόσμου, που γέμισε τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας μπάσκετ των παλαιμάχων της Εθνικής και της μικτής ομάδας του Οίακα και των παλαιμάχων, το Σάββατο 2 Μαΐου στο Ναύπλιο.
Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το ίδρυμα "Γ.Σαμαρτζή-Πολιτεία Αγάπης"  για την ενίσχυση των σκοπών του ιδρύματος .

Η Εθνική παλαιμάχων Μπάσκετ με τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες, Σιγάλα,  Σούλη, Μπουντούρη, Πρέλεβιτς, Γαλακτερό, Χριστοδούλου, Σιούτη, Κωσταντινίδη και προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη αγωνίστηκαν με την ομάδα του ΟΙΑΚΑ στην οποία έπαιξε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος υπήρξε παίκτης της ομάδας για χρόνια, προσφέροντας ένα υπέροχο θέαμα στους φιλάθλους.
Πριν τον αγώνα έγιναν απονομές αναμνηστικών στον προπονητή και τους παίκτες της Εθνικής παλαιμάχων, ενώ το αγώνα παρακολούθησαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Αδριανός, ο πρώην υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης.

sfedona.gr