Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ντόρα: Η Παράταξη πάνω από όλα

Ντόρα: Η Παράταξη πάνω από όλα
Το “βαρύ πυροβολικό” της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών, η Ντόρα Μπακογιάννη, υπογράμμισε την ανάγκη συλλογικής μάχης για τη γαλάζια Παράταξη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Αθηναίων, με σχέση συνέπειας με την κοινωνία της Α’ Αθηνών από το 1996 όταν και εξελέγη για πρώτη φορά με εξαιρετικά υψηλό αριθμό ψήφων, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Alpha και τον Δήμο Βερύκιο, αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη πρωτοβουλία τους να καλέσει σε συνάντηση το σύνολο του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Α’ Αθηνών.

Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα της παρέμβασης της Ντόρας Μπακογιάννη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 και τον Δήμο Βερύκιο:

“Μια επιμήκυνση του χρέους κ μείωση επιτοκίων θα ήταν εφικτή και θα την παλέψουμε – το να λέμε ότι θα μας χαρίσουν τα χρέη είναι ψέμα.
Είμαι περήφανη για το νέο Ελληνα που γνώρισα χτες και παρασκευάζει στην Ορεστιάδα την ελληνική “Green Cola”.
Συζητήσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και Ευρωπαίους αξιωματούχους έχουν γίνει πολλές – συμφωνίες όμως όχι.

Στη Βουλή πρέπει να μπαίνεις και να ξέρεις τι λες. Από ένα άρθρο ενός νομοσχεδίου μπορείς να καταστρέψεις ή να βελτιώσεις ζωές.

Προσπαθώ να έχω μία απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ από πού θα βρουν τα δισ. που έχουν υποσχεθεί ότι θα μοιράσουν με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Πάνω από τον σταυρό είναι η παράταξη και η συλλογική μάχη και αυτό ήταν το μήνυμα της συνάντησής μας με τους συνυποψηφίους της Α Αθηνών”.

ysterografa.gr