Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Καμμένος: Κλειδώστε τους παππούδες στα σπίτια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμμένος: Κλειδώστε τους παππούδες στα σπίτια! (ΒΙΝΤΕΟ)Μία φράση που θα συζητηθεί, χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για το εκλογικό σώμα που θα συμμετάσχει στη διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη, λίγο πριν την ομιλία του στην Καλαμάτα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κλειδώστε τους παππούδες σπίτια τους», προφανώς να για να μην πάνε να ψηφίσουν και «για να επέλθει κοινωνική δικαίωση».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει οι νέοι να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να ασχοληθούν με τα κοινά και να μην αφήσουν τη χώρα στα χέρια των 80χρονων».

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, τονίζοντας πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε καταθέσει συγκεκριμένο πρόγραμμα», και επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ζήσει πλέον με έναν τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με άλλο κόμμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «Θα συνεργαστούμε με όποιον θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της χώρας, σεβόμενος τις κόκκινες γραμμές του προγράμματος μας. Εμείς στα θέματα τα εθνικά και της Εκκλησιάς δεν θα κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό. Το χρέος είναι και αυτό θέμα που αποτελεί κόκκινη γραμμή. Αν υπάρχει κόμμα που θα σεβαστεί τις κόκκινες γραμμές μας, θα συνεργαστούμε».


arcadiaportal.gr