Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς από Φιλιάτες: «Οι εικόνες από τους δημόσιους χώρους δεν θα κατέβουν ποτέ»

Πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας του Αντώνη Σαμαρά σε Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα ήταν ο Δήμος Φιλιατών

Εκλογές 2015: Σαμαράς από Φιλιάτες: «Οι εικόνες από τους δημόσιους χώρους δεν θα κατέβουν ποτέ» Ο πρωθυπουργός αρχικά επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης όπου δήλωσε ότι «Να συγχαρώ ολους τους παράγοντες που βοήθησαν να γίνει αυτο νοσοκομείο, τους ανθρώπους που βοήθησαν ένας ακριτικός νομός να αποκτήσει αυτο το υπερσύγχρονο νοσοκομείο, το οποίο θα εχει και δυο νεες διευθύνσεις που δεν υπάρχουν στη βορειοδυτική Ελλάδα, η μια ειναι για την αντιμετώπιση του αλτσχάιμερ, και δεν λεω μονο οτι εδω βοηθηκαν ναυαγοί που διασώθηκαν από το τελευταίο τραγικό συμβάν. Τόσο η διοίκηση οσο και το προσωπικο με το οποιο στελεχωνεται εχουν αυτο που λεγεται ανθρωπια σε μια τετοια εποχη που ο κοσμος εχει αναγκη από ανθρωπια».

Αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς κατευθύνθηκε περπατώντας προς το δημαρχείο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσε με κατοίκους της πόλης.

Ο κ. Σαμαράς όταν μπήκε στο δημαρχείο της πόλης απευθύνθηκε προς τον δήμαρχο Σπύρο Παππά λέγοντας του:
«Υπάρχουν ορισμένοι που λένε να κατεβάσουμε τις εικόνες στους δημόσιους χώρους.  Από τη βουλή και τα υπουργεία, μεχρι τα  δημαρχεία και τα σχολεία, αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτε. Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη απάντηση σε εκείνον που τόλμησε να μου πει να κατεβάσουμε τις εικόνες, ξέρω που ανήκει, ξέρω ποιό πρόγραμμα το λέει αυτό, αυτό δεν θα γίνει ποτέ».