Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Βλάσης Τσιώτος: Τα προβλήματα της Ευρωστίνης

Βλάσης Τσιώτος Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσιος Τσιώτος, σε δηλώσεις στο .freddotv.gr αναφέρθηκε σε ορισμένα από τα βασικότερα ανοιχτά  ζητήματα του Δερβενιου όπως είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα άλλα και η αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου. Ο κ Τσιώτος στις δηλώσεις τους , για τα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης τόνισε ον κάμερα ότι
"H Eυρωστίνη , δυστυχώς έπαθε υπεύθυνα ΣΟΚ,  την προηγούμενη 4ετία, καθώς έφυγαν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες από εκεί , με αποτέλεσμα οι Ευρωστίνιοι να αισθάνονται αποκομμένοι.
Αυτή τη στιγμή από τα βασικά προβλήματα που έχει η Ευρωστίνη είναι η παράκαμψη που πρέπει να χαράξουμε ώστε να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία μέσα από το Δερβένι. Τόσο εμείς όσο και η νέα Δημοτική αρχή έχουμε κάνει βήματα πάνω σ' αυτό.
Επίσης το Ειρηνοδικείο Δερβενίου παραμένει ανεκμευταλευτό και ο Δήμος πρέπει να διεκδικήσει το κτίριο άμεσα από το Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο ανήκει για τη στέγαση π.χ αγροτικού ιατρείου.
Πρέπει επίσης να  αξιοποιηθεί και το  κλειστό  γυμναστήριο Δερβενίου που έγινε επί δημοτικής αρχής Δούσκα με την διεξαγωγή αθλητικων εκδηλώσεων ωτε να τονοθεί η τουρισική αξιοποίηση στην ευρύτερη περιοχή".
Τελειωνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Τσιώτος αναφέρθηκε και στην μη τοποθέτηση αντιδημάρχου Ευρωστίνης...
Περισσότερα στο video που ακολουθεί:



Ασημακοπούλου: Παρακολουθήσαμε σε επανάληψη την παρωδία ο "κουμπαράς"

Ασημακοπούλου: Παρακολουθήσαμε σε επανάληψη την παρωδία ο κουμπαράς

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου χαρακτήρισε «παρωδία» τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη την οποία «έστησαν οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ για να εκβιάσουν τους βουλευτές».
Αναλυτικά η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου:

 «Σήμερα παρακολουθήσαμε σε επανάληψη την παρωδία “ο κουμπαράς”.
Σενάριο: Π. Καμμένος – Αλ. Τσίπρας.
Σκηνοθεσία: Π. Καμμένος.
Πρωταγωνιστούν: Π. Καμμένος, Π. Χαϊκάλης, Π. Σκουρλέτης και συνεργάτες.
Μοντάζ: Λάκης Λαζόπουλος.
Υπόθεση: Μια ομάδα σκευωρών προσπαθούν να εκβιάσουν Έλληνες βουλευτές να μην εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προκαλέσουν πολιτική ανωμαλία, ευτελίζοντας τους θεσμούς.

Απαντάμε: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ας το καταλάβει καλά η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και αυτή τους η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Με πρωτεργάτη και σύμμαχό μας τον Ελληνικό λαό».

Η απάντηση Αποστολόπουλου στην καταγγελία Χαϊκάλη - Αποκαλεί τον Πάνο Καμμένο μανιώδη showman και μιλά για αστυνομικό σενάριο

apostolopoulos http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/0677e992dab07f0f2e7d5865fa6b267c_L.jpg
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση σε όσα του καταλογίζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης περί απόπειρας δωροδοκίας.
Την ανακοίνωση εξασφάλισε και δημοσίευσε πρώτο το enikos.gr. Αναλυτικά:
Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές “βεντέτες”, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα.  Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικο ηθοποιό και σκηνοθέτη και έναν μανιώδη σόουμαν πολιτικό αρχηγό! Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος”, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Αποστολόπουλος.
“Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Όλα στο φως: χωρίς μοντάζ, συρραφές και μηχανορραφίες” επισημαίνει ο κ. Αποστολόπουλος.

Γειτονικά ντέρμπι σε Ξυλόκαστρο ( Ηρακλής Ξ. - Αστέρας Δ.) και Κιάτο ( Πέλοπας Κ. - Ελλάς Β.)

Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται  αύριο Σάββατο, στις 3ις το απόγευμα το πρωτάθλημα στην Α1 κατηγορία Κορινθίας. 
Μια αγωνιστική που βρίσκει τις δύο πρωτοπόρες ομάδες της κατηγορίας , Α.Ο. Ζευγολατιού και Κόρινθος ΄06 να αντιμετωπίζουν εντός έδρας, Πανκαμαριακό και Τενεάτη Αθικίων , αντίστοιχα.  
Την ίδια ώρα σε γειτονικά ντέρμπι , Ηρακλής Ξυλοκάστρου και Πέλοπας Κιάτου μάχονται με Αστέρα Δερβενίου και Ελλάδα Βέλου, αντίστοιχα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες της Θύελλας Πετρίου με τον Κύψελο και της Κορίνθου με τον Παννεμεατικό. 
Την ίδια ώρα ο ΑΟ Σπαθοβουνίου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει για το "τρίποντο" απέναντι στους Αγίους Θεοδώρους.

Η 12η αγωνιστική
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. -ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ -ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ -ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ -ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ-  ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
 ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 -ΤΕΝΕΑΤΗΣ AΘΙΚΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ (VIDEO)



Ηλίας Ανδρικόπουλος: Παραλάβαμε 0 ευρώ  στο λογαριασμό μας, όταν αναλάβαμε  την 1η Σεμπτέμβρη και μην ζητάτε ευθύνες το 4ο 3μηνο, όταν βρήκαμε μόνο χρέη...
Περισσότερα από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στο video του freddotv gr που ακολουθεί:

Υπουργείο Υγείας: Θέματα πρόσβασης και παραμονής σκύλων - συνοδών

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΚΥΛΩΝ - ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΥΦΛΩΝ Ή ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Πρόσφατα κοινοποιήθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στους Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η εγκύκλιος Υ1γ/Γ.Π.90421-15.10.14 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας και παρέχει διευκρινίσεις για τις δυνατότητες εισόδου, πρόσβασης και παραμονής σκύλων βοηθείας οδηγού τυφλών ή ατόμων με αναπηρίες και σκύλων θεραπείας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Η εγκύκλιος αφορά στην ενημέρωση των πολιτών, αλλά και των χρηστών των αναφερόμενων κατηγοριών σκύλων βοηθείας, οδηγού τυφλών και θεραπείας.

Χριστούγεννα στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Χριστουγεννιάτικο παζάρι των μαθητών της Γ Τάξης του Γυμνασίου ΔερβενίουΟι  Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν.
Ο Δήμος μας, στην προσπάθειά του να συμβάλλει στο εορταστικό κλίμα και να προσφέρει μια γιορτινή νότα χαράς και ξενοιασιάς στους κατοίκους και τους επισκέπτες του, προγραμμάτισε μια σειρά εκδηλώσεων, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τη δημιουργικότητά τους. Μέσα από δράσεις θεάτρου, μουσικής, κατασκευών, παραμυθιού, προβολών, αλλά και μέσα από δράσεις αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς,ελπίζουμε ότι –παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας- θα προσφέρουμε θαλπωρή, ζεστασιά, ψυχαγωγία, διασκέδαση σε όλους.
Ας αντλήσουμε από τη χαρά και το γέλιο των μικρών παιδιών, το χαμόγελο και την αισιοδοξία που όλοι έχουμε ανάγκη κι ας κρατήσουμε ζωντανό μέσα μας το μήνυμα της αγάπης των Χριστουγέννων.
Ας είναι αυτές οι γιορτές τόσο φωτεινές, όσο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας….
Τις θερμότερες ευχές μου σε όλους και όλες σας,για χαρούμενες γιορτές κι ένα καλύτερο κι ελπιδοφόρο 2015.

Ηλίας Ανδρικόπουλος
Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Για την προσπάθεια, την προσφορά και τη συνεργασία τους ευχαριστούμε θερμά Φορείς, Συλλόγους, καλλιτέχνες, επαγγελματίες  και εθελοντές, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πρωτοβουλία αυτή του Δήμου.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Ματαιώνεται ο αγώνας του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ του Αστέρα Δερβενίου και του Αγίου Γεωργίου

Με έγγραφό της η ΕΠΣ Κορινθίας  ενημέρωσε πως ο αγώνας του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων του Αστέρα Δερβενίου και του Αγίου Γεωργίου ματαιώνεται καθώς παραιτήθηκε η ομάδα του Αγ. Γεωργίου.

Ευχές για Ευτυχισμένα Χριστούγεννα από την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ"

Πέντε χρόνια λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης

Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, ιδρύθηκε άτυπα τον Σεπτέμβριο του 2009 και με επίσημη άδεια του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Αρ. Αδείας του ΥΠ.ΠΟΤ. 75681 ΦΕΚ 1597, ΤΕΥΧΟΣ ΄Β 4/10/2010 Αριθ. ΥΠΠΟΤ/ΔΙΜΣ/75681, από τον Ιούλιο του 2010, στο Δερβένι, επί δημαρχίας ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΤΖΗ, κατόπιν πρότασης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΚΟΛΓΚΑΡΗ.
1) Είναι το μοναδικό Δημοτικό Ωδείου σε όλη την Κορινθία και ένα από τα 8 Δημοτικά Ωδεία σε όλη την Πελοπόννησο.
2) Είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα του Δήμου. Έχει δηλαδή την δυνατότητα να δίνει αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών, Πτυχία και Διπλώματα, που έχουν προοπτική επαγγελματικής αποκατάστασης (Καθηγητές Μουσικής σε Σχολεία Γενικής Παιδείας, Καθηγητές Μουσικής σε Μουσικά Σχολεία, Καθηγητές σε αναγνωρισμένα Ωδεία, Μέλη Κρατικών και Δημοτικών Συμφωνικών Ορχηστρών Μέλη Φιλαρμονικών Ορχηστρών) για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την μουσική.


3) Στα 5 χρόνια λειτουργίας του, έχουν φοιτήσει πάνω από 200 μαθητές, κυρίως από τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αλλά και από τους γειτονικούς Δήμους.
4) Σήμερα το Ωδείο, αριθμεί πάνω από 50 μαθητές, κυρίως από την Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης.
5) Στα 5 χρόνια λειτουργίας του, έχουν διοργανωθεί πάνω από 50 συναυλίες, κυρίως μαθητικές, αλλά και σολίστ-καθηγητών διεθνούς φήμης. Κορυφαία όλων η Συναυλία του έργου CANTO GENERAL, του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, με την σύμπραξη Γερμανικής Συμφωνικής Ορχήστρας και παρουσία του ίδιου του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, αλλά και του ΗΛΙΑ ΠΑΝΔΗ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, τον Οκτώβριο του 2010.

73 χιλ. ευρώ σε 4 δήμους της Κορινθίας για την καταβολή μισθωμάτων σχολικών μονάδων

Την κατανομή συνολικού ποσού 73.959,24€ στους Δήμους Κορινθίων, Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και Σικυωνίων της Κορινθίας, από τους ΚΑΠ έτους 2014, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των υπηρεσιών που μεταφέρθηκαν σε αυτούς, σύμφωνα με το ν. 3852/2010 και αφορούν στη χρονική περίοδο Σεπτεμβρίου –Δεκεμβρίου 2014, αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικών.


Δείτε την απόφαση

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Έχει ξεπεράσει δυστυχώς το όριο του εξευτελισμού η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, με ένα λαό παρατηρητή ενός πολιτικού θεάτρου σκιών. Αυτό που θα έπρεπε να είναι γιορτή ενότητας και πολιτισμού, αντάξιου του ονόματος της Ελλάδας, έχει ξεπέσει σε όρια ντροπής.

Βόμβες Πούτιν κατά Ελλάδας για αγωγούς, «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρο»

343
Ο κόμβος διανομής φυσικού αερίου στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας είναι δυνατός, όπως και η διέλευση του αερίου αυτού μέσω της Ελλάδας προς την υπόλοιπη Ευρώπη, όμως ένα τέτοιο σχέδιο, δεν εξαρτάται κυρίως από τη Ρωσία, αλλά από την ΕΕ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, στην καθιερωμένη απολογιστική του συνέντευξη για το πέρας του έτους.

Εύα Καϊλή: Για μια ακόμα φορά λάθος ο κ.Παπανδρέου. Δεν τιμά την παράταξη η στάση του

Λάθος στάση που δεν τιμά την παράταξη χαρακτήρισε τις ενέργειες που κάνει τελευταία ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για την ίδρυση νέου κόμματος η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του στο mega.

«Είναι για άλλη μια φορά ένα λάθος, καθώς η πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση είναι η πολιτική που χάραξε ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009 άρα τα θέματα φαίνεται να καταλήγουν να είναι προσωπικά και εσωστρεφή» τόνισε η Εύα Καϊλή.
logia Starata

Θ.Πάγκαλος: Γελοίο εγχείρημα το κόμμα του ΓΑΠ...ετοιμάζεται νέο σοβαρό κόμμα του κέντρου να κατέβει στις εκλογές

Βόμβα έριξε πριν από λίγο ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega channel "Κοινωνία Ώρα MEGA"

Αφού πρώτα εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει καθώς έκλεισε τον κύκλο του αποκάλυψε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες σημαντικών ανθρώπων για να συσταθεί νέο σοβαρό κόμμα στο χώρο του κέντρου, το οποίο θα υποστηρίξει και ο ίδιος, και θα κατέβει στις επόμενες εκλογές, που πιστεύει ότι θα γίνουν άμεσα καθώς ο κ. Πάγκαλος θεωρεί απίθανο να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν αυτό είναι το κόμμα που ετοιμάζει ο κ.Παπανδρέου , ο πρώην υπουργός αντέδρασε με μειδίαμα και απάντησε "όχι βέβαια, αυτό είναι ένα γελοίο εγχείρημα...απορώ ποιοι τον συμβουλεύουν και τον ωθούν σε τέτοια πράγματα"
Στη διάρκεια της συζήτησης αποκάλυψε ότι μεταξύ των στελεχών που διαβουλεύονται για το νέο κόμμα είναι τόσο η κ. Άννα Διαμαντοπούλου  όσο και ο Κ. Γιώργος Φλωρίδης, για τον οποίο μίλησε με κολακευτικά λόγια.
logia Starata

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Εμφάνιση κάρτα  Χριστουγ 2014.jpg

ΝΔ: Φωτογραφίες του μεσάζοντα στις συναντήσεις Καμμένου- Τσίπρα

nd2

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος ότι γνώρισε τα μεσάζοντα που πήγε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά.
Η Συγγρού έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν τον μεσάζοντα

να συμμετέχει σε συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

nd3 
ysterografa.gr

Βούλτεψη: Άθλιες παραστάσεις για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Sofia-Voultepsi
Για άθλια ιστορία μιλά η κυβέρνηση με αφορμή τις αναφορές του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του.
«Μετά τις «καταγγελίες» για …κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε και ο Χαϊκάλης.
Είναι ολοφάνερο για ποιο λόγο στήνονται αυτές οι άθλιες παραστάσεις: για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.
Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας.
Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο».

ysterografa.gr

Τσίπρας: Σοβαρές οι καταγγελίες του Χαϊκάλη – Να τελειώνει το καθεστώς της φαυλότητας

tsiprasvouli«Η επόμενη χρονιά θα φέρει τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και την αξιοπρέπεια. Θα τελειώσει το καθεστώς της φαυλότητας, της διαφθοράς και της διαπλοκής». Αυτό τόνισε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά από συνάντηση που είχε με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής να συνδέσει το ρεύμα σε τετραμελείς οικογένειες, που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε δε, ότι «θα περάσουμε δύσκολες στιγμές, αλλά με το κεφάλι ψηλά και με το μυαλό στην αξιοπρέπεια του πολίτη, θα τα καταφέρουμε», ενώ επανέλαβε ότι «θα κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας και αυτό είναι η απόδειξη της επίσκεψής μου εδώ».
Για τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε ότι «οι καταγγελίες είναι σοβαρές», αλλά πρόσθεσε ότι θα πρέπει να δει τα στοιχεία και τι θα πει σχετικά με το θέμα η δικαιοσύνη.

ysterografa.gr

Ντόρα: Όταν έχεις τέτοια βαρύνουσα καταγγελία δεν πας στον… Λαζόπουλο. Χρεοκοπήσαμε, αλλά δεν αλλάξαμε μυαλό

d

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha για τον πολιτικό κόσμο που έχει πιάσει πάτο με αφορμή τις καταγγελίες χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη και αναφέρθηκε στην Ελλάδα που χρεοκόπησε και δεν άλλαξε μυαλό.
Η κα Μπακογιάννη τόνισε μεταξύ άλλων:
«Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για ιδιοτέλεια,θα δώσω τη μάχη δίπλα στον Σαμαρά γιατί το πιστεύω. Θεωρώ γελοία (τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ περι αποστασίας)

Χαϊκάλης: Πρώην σύμβουλος του Καμμένου προσπάθησε να με δωροδοκήσει

lakislaz http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/0677e992dab07f0f2e7d5865fa6b267c_L.jpg

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πλάκα, όταν κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά δεν σκέφτηκα στιγμή να ενδώσω, η αλήθεια πρέπει να λάμψει, δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την καταγγελία ότι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν με 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο άνθρωπος που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει είναι πρώην σύμβουλος του Πάνου Καμμένου και προέρχεται απο τον τραπεζικό-οικονομικό τομέα.
Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος είπε ότι το όνομα του εν λόγω προσώπου δεν υπήρχε στις επίσημες καταθέσεις για να διασφαλιστεί το απόρρητο και να συλληφθεί επ' αυτοφώρω. Το όνομα δόθηκε όμως από την πρώτη στιγμή στην ασφάλεια -όπως είπε ο κ. Χαϊκάλης- και περίμενε τις διαδικασίες που ακολούθησαν.

Ο δρ. Αναστάσιος Γκιολής , ομιλητής στο 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Φ.Υ.


Το 2ο Συνέδριο Ψυχικής Υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από σήμερα Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014.
Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου στοχεύει στη βελτίωση της ενημέρωσης και των γνώσεων για την ψυχική υγεία αλλά και στο διάλογο και τη συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών υγείας που αντιμετωπίζουν ασθενείς με ψυχική νόσο στα πλαίσια της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Επιπλέον, στόχος του συνεδρίου είναι η προαγωγή της ψυχικής υγείας και η πρόληψη της ψυχικής ασθένειας επικεντρωμένα στο άτομο, στην οικογένεια και στην κοινωνία, ενισχύοντας τους προστατευτικούς παράγοντες και μειώνοντας τους παράγοντες κινδύνου.
Με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών, μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και δορυφορικά συμπόσια, δίνεται η δυνατότητα στους συνέδρους διαφόρων ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, μέσα από ένα πολυθεματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, να διευρύνουν το επιστημονικό τους πεδίο και να ενημερωθούν
για τις τελευταίες εξελίξεις
Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου, σήμερα Πέμπτη (18/12) είναι και ο  Κορίνθιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικός Ιατρός, Επιμελητής Γ.Ν. Κορίνθου κ. Αναστάσιος Γκιολής .



11.30-12.30
Διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, νοητική
υστέρηση και δομές υποστηριζόμενης διαβίωσης
Προεδρείο: Α. Γκιολής
Εισηγητές:
Ν. Ζούρος, Ε. Μάντακα - Brinkmann