Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται διάγγελμα Σαμαρά - Ο Σταύρος Δήμας επικρατέστερος υποψήφιος για ΠτΔ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTR2kldepSzFNfhZO8ugl655XBo8n31L7afi3zkQGqPPP8ZMPuDsfi2p4qJyHX4I-XUNlnpLxk-yrb1p3mXX9y2wIiWwQzwkgz84TrliWyDUb0Aqir7sVmXjFAz9qNARViR7sf1Y6XzxPX/s1600/Stavros-Dimas.jpg
Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι το όνομα του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων 48 ωρών με μεγάλη πιθανότητα αυτό να συμβεί και την αυριανή ημέρα.
 Η ανακοίνωση -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- θα γίνει με διάγγελμα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Επικρατέστεροι υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι ο πρώην υπουργος & Επίτροπος  Σταύρος Δήμας και ο πρώην πρωθυπουργός  Παναγιώτης Πικραμένος
Επίσης ακούγονται και τα ονόματα  του νυν Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου, του διάσημου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, του καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλου, του Αλέκου Παπαδόπουλου και του προέδρου του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθηγητή Βασίλη Σκουρή κ.α. 
Ωστόσο, δεν αποκλείεται, όπως μας αιφνιδίασε η κυβέρνηση με την επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, να υπάρξει και κάποιο όνομα έκπληξη. 
Ωστόσο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ακούγεται έντονα και το όνομα της Μαρίας Δαμανάκη και μάλιστα πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν πως το όνομα αυτό έπεσε στο τραπέζι, προκειμένου να αξιολογηθεί κατά πόσο θα μπορούσε να προσελκύσει βουλευτές της Αριστεράς και κυρίως της ΔΗΜΑΡ.