Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Συναντήσεις Νίκου Πέππα με Ανδρέα Ψυχάρη και Ευριπίδη Στυλιανίδη

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Διονύσου και υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Νίκου Πέππα με τον Βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ κ. Ανδρέα Ψυχάρη

Ο κ. Πέππας συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Ψυχάρη και συζήτησαν για διεθνή και ευρωπαϊκά θέματα, για ζητήματα της οικονομίας και για ειδικότερα προβλήματα της Αθήνας. Ο κ. Ψυχάρης συνεχάρη τον κ. Πέππα, όχι μόνο για την μαχητικότητά του αλλά και για τα πλεονασματικά οικονομικά του Δήμου Διονύσου που έχει επιτύχει, εν μέσω κρίσης, ως Αντιδήμαρχος Οικονομικού. Τόνισε δε πως «ο Νίκος Πέππας είναι μία αξιόλογη υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή».

Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Πέππας δήλωσε: Ο Ανδρέας Ψυχάρης είναι ένας νέος και δυναμικός πολιτικός. Οι ιδέες του και οι παρεμβάσεις του είναι ουσιαστικές και προς όφελος της κοινωνίας. Η μακρόχρονη εμπειρία του στο διπλωματικό σώμα και οι συμβουλές του για τα διεθνή και ευρωπαϊκά θέματα είναι σημαντικές στη «διαδρομή» μου για την Ευρωβουλή. Τον ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια και για τη στήριξή του στον προεκλογικό μου αγώνα.

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Διονύσου και υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Νίκου Πέππα με τον τ. Υπουργό Εσωτερικών και Βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη

Ο κ. Πέππας συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Στυλιανίδη και συζήτησαν για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Με το πέρας της συνάντησης οι κ.κ. Στυλιανίδης και Πέππας δήλωσαν:

Ευριπίδης Στυλιανίδης
Με τον Νίκο Πέππα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι ικανός επιχειρηματίας και άριστος στην Τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει συμμετάσχει στη δημιουργία του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, όταν είχα την ευθύνη ως Γραμματέας Προγράμματος του κόμματος. Πληροί όλες τις προδιαγραφές για να εκπροσωπήσει επάξια και να αγωνιστεί για την πατρίδα μας στη νέα Ευρωβουλή.

Νίκος Πέππας
Ευχαριστώ τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για την ουσιαστική συνεργασία που είχαμε. Τόσο ως βουλευτής Ροδόπης όσο και ως υπουργός Εσωτερικών, έχει διαχειριστεί κρίσιμα θέματα του τόπου μας. Ιδίως της περιφερειακής ανάπτυξης που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η χώρα μας. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας μας που βρίσκονται στις παραγωγικές δυνάμεις εκτός των αστικών κέντρων πρέπει να αναδειχθούν και να στηριχθούν. Και αυτός είναι στόχος μου για τη νέα Ευρωβουλή. Ευχαριστώ τον Ευριπίδη για τη στήριξή του.


Γραφείο Τύπου Νίκου Πέππα
press@nikospeppas.gr
www.nikospeppas.gr