Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για την Εθνική Τράπεζα

Διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για την Εθνική Τράπεζα
Διαγωνισμό πρόσληψης τουλάχιστον νέων 200 πτυχιούχων προγραμματίζει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ στο τέλος Μαΐου θα ανακοινώσει την έναρξη της διαδικασίας επιλογής επιπλέον 200 υποτρόφων του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, οι οποίοι θα εργαστούν για δύο χρόνια στην τράπεζα, υπό το καθεστώς πρακτικής άσκησης.

Ηδη διοικητικά στελέχη της ΕΤΕ ήρθαν σε επαφή με την ηγεσία του ΑΣΕΠ, ζητώντας τη συνδρομή του στη διαδικασία του γραπτού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί μετά το καλοκαίρι.
Εξάλλου, για τα καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης η Εθνική είναι σε συνεννόηση με το Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, προκειμένου να απασχολήσει με διετείς συμβάσεις 200 πτυχιούχους από οικονομικές και άλλες ειδικότητες, με διαδικασία επιλογής που ξεκινά τον Ιούνιο.

ΣΕ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
1.062 προσλήψεις γιατρών και υγειονομικών βοηθών
Ξεκινούν οι προσλήψεις στον χώρο της Υγείας μετά την έγκριση 2.000 θέσεων από το Συμβούλιο Κυβερνητικής Μεταρρύθμισης. Ηδη συστάθηκαν 615 θέσεις στο ΕΚΑΒ, 50 θέσεις βοηθών Υγείας και 397 θέσεις γιατρών σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
ethnos.gr