Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ

Σάββατο 29/3/2014
·         Στις 11:00 θα περιοδεύσει στην Λαϊκή Αγορά Σπάρτης ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Δήμος Λεβαντάκης υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
·         Στις 19:00 ομιλία στη Σκάλα Λακωνίας στο καφενείο του Δ. Κυριακόπουλου. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κυριακή 30/3/2014
·         Στις 12:00 ομιλία στα Φιλιατρά Μεσσηνίας στην κεντρική πλατεία στο καφενείο Γαλαξίας. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση», θα χαιρετήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Σαράντος Κουκούμης.
·         Στις 19:00 ομιλία στη Μονεμβασιά Λακωνίας στο Ξενοδοχείο ΑΚΤΑΙΟΝ. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση».
·        
Τρίτη 1 Απρίλη
·         Στις 19:30 ομιλία στη Νεμέα Κορινθίας στην Καφετέρια Παπαδόπουλου. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα χαιρετήσει ο Μπουλουγουράς υποψήφιος Δήμαρχος Νεμέας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».
Πέμπτη 3 Απρίλη
·         Στις 19:00 ομιλία στην Ερμιόνη Αργολίδας. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα χαιρετήσει ο Στέλιος Τσίχλας υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδος με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση»

ΚΚΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ