Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Σάλος από το βίντεο της ΚΝΕ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου - Δείχνουν Τσίπρα και πρόεδρο του ΣΕΒ σαν "ερωτευμένο ζευγάρι"

Σάλος από το βίντεο της ΚΝΕ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου - Δείχνουν Τσίπρα και πρόεδρο του ΣΕΒ σαν `ερωτευμένο ζευγάρι`
 Ένα απίστευτο βίντεο που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων είδε το φως της δημοσιότητας από την Κουμουνιστική Νεολαία του ΚΚΕ, τη γνωστή σε όλους ΚΝΕ, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων και του Αγίου Βαλεντίνου.

Σε αυτό το βίντεο με τίτλο "Ο Έρωτας, Η Σοκολάτα, Ο ΣΥΡΙΖΑ και Ο ΣΕΒ" η νεολαία του ΚΚΕ θέλει να καυτηριάσει τις σχέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, κ. Δασκαλόπουλο, αλλά φτάνει σε σημείο να τους δείχνει σαν "ερωτευμένο ζευγάρι" .

Με αφορμή την χθεσινή τους κοινή εμφάνιση Τσίπρα και Δασκαλόπουλου σε ειδική εκδήλωση, με αυτό τον περίεργο τρόπο η Νεολαία του ΚΚΕ επιθυμεί να καταδείξει πως ο κ. Τσίπρας παρά τα όσα λέει για κατάργηση του μνημονίου και τέλος στη λιτότητα, έρχεται ολοένα και πιο κοντά στις θέσεις του ΣΕΒ, που σύμφωνα με το ΚΚΕ είναι αντιλαϊκές.

Τους δείχνει σε φωτογραφία από τη χθεσινή εκδήλωση να κάθονται δίπλα δίπλα με λεζάντα "μία ημέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου", ενώ αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη Νέα Υόρκη αναφέρει: "το να ταξιδέψεις στην άλλη άκρη του κόσμου για τον αγαπημένο σου".

Με τη φράση "το να αφήσεις ότι πολυτιμότερο έχεις για αυτόν που αγαπάς" δείχνει φωτογραφία του μέλους του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταθάκη που δηλώνει πως "Μόνο το 5% του χρέους είναι επαχθές", αφήνοντας αιχμές πως στην ουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασκήσει την ίδια πολιτική λιτότητας με τη Νέα Δημοκρατία.

Στο τέλος του βίντεο δείχνει τον κ. Τσίπρα με τον κ. Δασκαλόπουλο σε ένα τραπέζι να πίνουν με δύο καλαμάκια από το ίδιο ποτήρι και πιο μακριά δύο εργάτες να λένε: "Στα 'λεγα εγώ. Φαινόταν από την αρχή το πράμα".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
newsit.gr