Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Η αύξηση της τιμής προκάλεσε έκρηξη: Έκαψαν τα διόδια στη Μαλακάσα (βίντεο)

Σκηνές καταστροφής στην Μαλακάσα. Κάτοικοι της περιοχής έκαψαν τα διόδια της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για τις αυξήσεις –φωτιά.
Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι που είχαν αρχικά δώσει ραντεβού στα διόδια της Μαλακάσας για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, ξαφνικά πετάχτηκαν στην μέση του δρόμου, έβγαλαν από το κουβούκλιο την υπάλληλο και έβαλαν φωτιά στα διόδια, προκαλώντας την αγανάκτηση πολλών οδηγών που περνούσαν από το σημείο, αφού εκτός των άλλων έκλεισαν και την εθνική οδό για δέκα λεπτά!
Υπενθυμίζουμε πως η τιμή στα πλευρικά διόδια της Μαλακάσας αυξήθηκε κατά 55 λεπτά και έτσι οι οδηγοί ΙΧ καταβάλλουν πλέον 1,45 ευρώ από 90 λεπτά που πλήρωναν στο παρελθόν.
Μετά οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς τα διόδια στις Αφίδνες, όπου οι οδηγοί ΙΧ πληρώνουν πλέον κατά 60% ακριβότερα διόδια, καθώς το αντίτιμο από 2,10 ευρώ αυξήθηκε στα 3,35 ευρώ. Εκεί σήκωσαν τις μπάρες και άφησαν τους οδηγούς να περνούν ελεύθερα.
Να σημειωθεί ότι τα επεισόδια στη Μαλακάσα καταδίκασε ο δήμαρχος Ωρωπίων Γιάννης Οικονομάκος που μέχρι σήμερα έχει «σηκώσει» το θέμα με εμπρηστικές δηλώσεις.
Δείτε τα δύο βίντεο: