Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡAΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την είσοδο και τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη λαθρομετανάστευση – σύμφωνα και με το ψήφισμα της Νεολαίας του που “θυροκόλλησαν” κατά την εισβολή τους στο γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας- είναι η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και μεταναστριών που ζουν στη χώρα μας”.
Άλλωστε αυτή είναι και η θέση των περιθωριακών κομμάτων που στηρίζουν τον κ. Τσίπρα στην Ευρώπη και ζητούν την κατάργηση της FRONTEX και την ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.
Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα σήμερα –κιόλας- να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για τα ακόλουθα:
·         Πόσους λαθρομετανάστες υπολογίζει ότι θα νομιμοποιήσει, 
·         Πόσο θα επιβαρυνθούν οι δείκτες της ανεργίας ανάμεσα στους Έλληνες εργαζομένους (αλλά και τους νόμιμους μετανάστες),
·         τι κόστος θα έχει αυτό για την Ελληνική Οικονομία και το σύστημα ασφάλισης και περίθαλψης,
·         τι συνέπειες θα έχει η ανεμπόδιστη είσοδος λαθρομεταναστών στην κοινωνική συνοχή,
·         σε ποιες περιοχές της χώρας θα διοχετεύσει τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών;
Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μπορεί να μην βρίσκονται στις προτεραιότητες του κ. Τσίπρα, όμως ο Ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει!».