Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ντέρμπι στην κορυφή και στην ουρά στην Α2 Κορινθία. Το Ζευγολατιό κόντρα στην Κόρινθο ΄06


Στο ξερό γήπεδο του Βραχατίου θα διεξαχθεί το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής , ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΑΟ Ζευγολατιού και την δεύτερη Κόρινθο '06 , στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας Κορινθίας.
Οι προσπάθειες της διοίκησης του ΑΟΖ να γίνει το ματς στο Βέλο δεν καρποφόρησαν και έτσι, οι δύο πρωτοπόροι της Α2 θα λύσουν τις διαφορές τους στο Βραχάτι.
Η διοίκηση του ΑΟΖ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το ντέρμπι της Κυριακής, που αναφέρει:
"Το Δ.Σ. του ΑΟΖ και ο πρόεδρος Γ. Βορινιώτης υπόσχονται άριστη φιλοξενία στην Κόρινθο '06 και τους φιλάθλους της στο αγώνα της Κυριακής. Θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και ευχή μας είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο ντέρμπι, που θα διαφημίσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο".
Εκτός από το ντέρμπι των δύο βασικών διεκδικητών της ανόδου, αγώνας ντέρμπι θα διεχαχθεί και στο Κιάτο ανάμεσα στη Θύελλα Κάτω Δμηνιού και τον Τενεάτη Αθικών, ομάδες που κατέχουν την 3η και την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίστοιχα.
¨Ομως από την 19η αγωνιστική δεν απουσιάζουν και τα ντέρμπι της ουράς ανάμεσα στην ουραγό Προοδευτική Περιγιαλίου , στο Λέχαιο και της Προόδου Αγίου Βασιλείου με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου ,καθώς και ο σαββατιάτικος αγώνας (αυλαία της αγωνιστικής) του Αετου Αγγελοκάστρου με τον ΑΟ Σολομού.
Την Κυριακή επίσης αγωνίζωνται ο Πανευρωστινιακός με τον Ολυμπιακό Άσσου, ο ΑΟ Λεχαίου με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας και ο Ισθμιακός με τον Αετό Κρυονερίου.

19η αγωνιστική
1-02-14 15:00
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ -ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ
2-02-14 15:00
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ