Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

Εμφάνιση 298360_3763453520552_2026592729_n.jpg


Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε.  Ν.Δ. Κορινθίας, διεκδικεί εκ νέου ο νυν Πρόεδρος Δημήτρης Μήλιος, στις εσωκομματικές εκλογές της 1ης Δεκεμβρίου 2013. Ο Δημήτρης Μήλιος δηλώνει ότι κατά το ολιγόμηνο διάστημα που έχει διατελέσει Πρόεδρος, έχει συμβάλλει ιδιαιτέρως στην ενεργοποίηση της κομματικής οργάνωσης, οργανώνοντας συστηματικά δράσεις σε ολόκληρη την Κορινθία που έχουν σχέση με το άνοιγμα  του κόμματος στην κοινωνία.
          Ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., ο Δημήτρης Μήλιος έδωσε προτεραιότητα στην επίλυση του Χωροταξικού του Νομού, ενώ χάρη στη συμβολή του εγκρίθηκε το Γ.Π.Σ. Κορίνθου και είναι υπό έγκριση τα Γ.Π.Σ. Κιάτου και Τενέας.
          Με παρεμβάσεις της ΝΟ.Δ.Ε. απετράπη η δημιουργία νέων λατομείων στην ευαίσθητη περιοχή Κλένιας-Αγιονορίου, ενώ προωθήθηκε η δημιουργία των 4 Λιμενικών Ταμείων Κορίνθου, Βραχατίου, Λουτρακίου και Κιάτου. Επίσης έγινε προσπάθεια για τη μείωση των αντικειμενικών τιμών του Δήμου Κορινθίων και γενικά υπήρξε πίεση στην κυβέρνηση για την επίλυση πληθώρας προβλημάτων.
          Μετά από 5 μήνες επιτυχημένης πορείας στην Προεδρία της Ν.Ο.Δ.Ε. Κορινθίας της Ν.Δ., ο Δημήτρης Μήλιος ευχαριστεί τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. για την στήριξη που του παρείχαν και υπόσχεται ακόμη περισσότερες επιτυχίες μετά την επανεκλογή του.