Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ο Τσίπρας προβλέπει εκδίωξη της τρόικας… με σκούπες

Alexis-TsiprasΤο σημερινό τετ-α-τετ του Αλέξη Τσίπρα με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους έξω από το κτίριο του ΥΠΟΙΚ, έβγαλε… είδηση.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος με συνέπεια ομιλεί περί της αναγκαιότητας αποχώρησης της τρόικας από την Ελλάδα, προχώρησε τη ρητορική του ένα βήμα παραπέρα. Διατύπωσε την πρόβλεψη ότι η αποχώρηση θα συνιστά εκδίωξη, και ότι θα προκύψει με… σκούπες.
“Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως κοντοζυγώνει η ώρα που αντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους, θα καθαρίζετε την τρόικα και την κλεπτοκρατία από όλη τη χώρα”, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, συνομιλώντας με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, τον αγώνα των οποίων χαρακτήρισε έντιμο και δίκαιο.
Οι εκπρόσωποι των καθαριστριών κατήγγειλαν στον Αλέξη Τσίπρα ότι τους απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα, ώστε να του επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, και ο πρόδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη:
“Δεν έχουν χρόνο, έχουν την τρόικα πάνω. Εμείς από την πλευρά μας, ήρθαμε για να καταγγείλουμε τη στάση της κυβέρνησης που αρνούνται να σας συναντήσουν. Εχουν πολλή δουλειά για να υλοποιούν τις εντολές της τρόικας.
Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Στα πρόσωπά σας, βλέπω τα πρόσωπα χιλιάδων Ελλήνων που βιώνουν συνθήκες εξαθλίωσης, την ώρα που κάποιοι συνεχίζουν να κερδίζουν”, ήταν τα λόγια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

ysterografa.gr