Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ηλεία: "Μπαρούτι" στις Λιμνες - Αποφασισμένοι οι κάτοικοι "να μη γίνει σκουπιδότοπος" - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους για να μην γίνει... "σκουπιδότοπος στην θέση λίμνες" και να μην εγκατασταθεί εκεί ο δεματοποιητής, είναι οι κάτοικοι των διπλανών χωριών.
Όπως διαβάζουμε στο IliaOikonomia, ενισχύουν συνεχώς το μπλόκο και νέα άτομα ακόμα και ομάδες ατόμων καταφθάνουν στο σημείο διαμαρτυρίας με κάθε μέσο. Με αυτοκίνητα, με μηχανάκια, ακόμα και με αγροτικά γεμάτα κόσμο στις καρότσες.

Δηλώνουν αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση. Δεν μπορεί, λένε, να παίρνονται αποφάσεις να γίνει σκουπιδότοπος ένας χώρος μέσα στο δάσος και μόλις λίγα μέτρα απο τον ποταμό.
"Δεν μπορεί στο ποτάμι που περνά δίπλα στα σπίτια μας να πέφτουν τα ζουμιά από τα σκουπίδια"...
ΦΩΤΟ από το IliaOikonomia Δεν μπορεί να μιλούν για τουριστική αναβάθμιση και τα τουριστικά λεοφορεία που πηγαίνουν απο Επικούρειο - Κρέστενα - Αρχαία Ολυμπία, να περνούν λίγα μέτρα από τον σκουπιδότοπο και τις δεματοποιημένες μπάλλες...

Σήμερα το πρωί μέλη της Επιτροπής Αγώνα συναντήθηκε με τον Εισαγγελέα, ο οποίος τους είπε ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος.
Οι εκπρόσωποι της Επιτροπής πήγαν στις Λίμνες, όπου σε λαϊκή συνέλευση ενημέρωσαν για το τι είπε ο κύριος εισαγγελέας.

Όλοι οι παρεβρισκόμενοι ψήφισαν να συνεχίσουν στο μπλόκο και να μην επιτρέψουν σε απορριμματοφόροα να αδειάσουν στη χωματερή με οποιοδήποτε τίμημα.

Δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στο μπλόκο μέχρι τελικής δικαίωσής τους
που είναι η αλλαγή του χώρου εγκατάστασης του δεματοποιητή και του προσωρινού έστω σκουπιδότοπου.