Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Επέστρεψαν με την κούπα οι… υπερπρωταθλητές!

 Ο Ολυμπιακός επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Βραζιλία, όπου κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο με αντίπαλο την Πινιέιρος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην Αθήνα λίγο πριν τις 22:00 -με… ανταπόκριση από την Φρανκφούρτη- με τα σημάδια της κόπωσης, αλλά και της ικανοποίησης να είναι εμφανή. Κατά την έξοδό τους από την αίθουσα αφίξεων οι Πρωταθλητές Κόσμου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, σχολίασε ότι: "Θέλαμε πολύ το τρόπαιο, δεν ήταν τόσο εύκολο όσο μπορεί να φάνηκε από την τηλεόραση. Η Πινιέιρος ήταν μία περίεργη ομάδα. Ήταν μια σημαντική εμπειρία αυτό το ταξίδι. Σε μία άλλη Ήπειρο, με διαφορετική κουλτούρα. Το ταξίδι θα μας μείνει αξέχαστο. Ωστόσο, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από εδώ και πέρα γιατί ξεκινάει η σεζόν".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε για το ταξίδι στη Βραζιλία: "Τα παιχνίδια με την Πινιέιρος ήταν δύο τελικοί Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με αρχές, καλή στο ένας εναντίον ενός και ιδιαίτερα στους κοντούς. Αν βάλεις και το μεγάλο ταξίδι υπήρχαν δυσκολίες".