Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Kαταδικάζουν την επίθεση κατα Καμίνη

kaminis

Ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, καθώς και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, τοποθετήθηκαν μέσω του twitter για την επίθεση εις βάρος του Γιώργου Καμίνη, έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ.

Ο Γιάννης Μιχελάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο την απρόκλητη επίθεση εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη. Επικοινώνησα ήδη μαζί του και του εξέφρασα την συμπαράστασή μου. Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη".
"Κουράγιο δήμαρχε!", έγραψε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Κεδίκογλου για επίθεση σε Καμίνη: Απαράδεκτη κάθε μορφή βίας
Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων έξω από την ΚΕΔΕ, το βράδυ της Κυριακής, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Η κυβέρνηση καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Κάθε μορφής βία είναι απαράδεκτη σε μία δημοκρατική κοινωνία και είμαστε βέβαιοι ότι παρόμοιες ενέργειες καταδικάζονται από το σύνολο του πολιτικού κόσμου» σχολίασε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Έντονα καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ την επίθεση που δέχθηκε απόψε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου, αναφέρεται:
“Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη βίαιη επίθεση κατά του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΚΕΔΕ. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και υπονομεύουν τον κοινωνικό διάλογο”.