Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Στο Λουτράκι για 4η χρονιά τα πρότυπα CAMPS ποδοσφαίρου και μπάσκετ της INTERSPORT


 
   Λουτράκι, 8 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα πρότυπα CAMPS ποδοσφαίρου και μπάσκετ της INTERSPORT με διαμονή ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά, αναδεικνύοντας την INTERSPORT, με τον καλύτερο τρόπο, σε κορυφαίο διοργανωτή παιδικών αθλητικών camps.
Τα εντατικά προπονητικά προγράμματα υλοποιήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του SPORTCAMP στο Λουτράκι πριν λίγες μέρες, προσελκύοντας περισσότερους από 60 συνολικά μικρούς αθλητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος από κορυφαίους προπονητές.
Αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών έζησαν συναρπαστικές αγωνιστικές εμπειρίες μέσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων που περιλαμβάνουν προπονήσεις και φιλικούς αγώνες με ακαδημίες από διάφορες περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής, ενώ είχαν ευχάριστες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης στο ασφαλές περιβάλλον του μεγαλύτερου ιδιωτικού αθλητικού κέντρου.

Οι καθημερινές προπονήσεις ποδοσφαίρου διεξήχθησαν υπό την καθ’ οδήγηση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών της CHARLTON κου Stacey Beckham και την υποστήριξη του υπεύθυνου ποδοσφαιρικών διοργανώσεων του SPORTCAMP κου Μπάμπη Πελέκη, ενώ τις προπονήσεις του μπάσκετ επέβλεψε ο Υπεύθυνος Scouting της TNBA κος Jeff Javorek και ο τεχνικός διευθυντής της TNBA Greece κος Αχιλλέας Δεμέναγας.

Μετά τις απονομές, τα δώρα και τις βραβεύσεις όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα αθλητικές διοργανώσεις της INTERSPORT και του SPORTCAMP.