Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δεν μπόρεσαν να νικήσουν Α. Ο. Λουτρακίου και ΠΑΣ Κλένια , έμειναν στο "Χ" . Στο χορό και το Σπαθοβούνι


Aμετάβλητος έμεινε ο βαθμολογικός πίνακας στην κορυφή της Α1 Κατηγορίας Κορινθίας μετά και τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής ημέρας. Ο πρωτοπόρος και ήδη Κυπελλούχος Κορινθίας, Α.Ο. Λουτρακίου αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1 - 1του Παννεμεατικού στη Νεμέα. Οι "ορανιέ" προηγήθηκαν με τον Χρυσαφιδη στο 38' ενώ οι γηπεδούχοι ισοφαρισαν στο 70 με τον Μπασι΄΄ωτη, Επίσης ακύρωθηκαν ως οφσάιντ τέρματα που πέτυχαν ο Σγούρος και Χρυσαφίδης, ενώ οι δυο αντίπαλοι τερμάτισαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς απεβλήθηκαν ο Τζινης στο 74΄ και ο Τσώκος στο 85΄.
Ισόπαλος χωρις τέρματα έληξε στο γήπεδο του Σολομού και ο αγώνας του ΠΑΣ Κλένια με την Θύελλα Πετρίου . Πατατράκ στο ντέρμπι της ημέρας, στο "Θώδειον" στάδιο Λουτρακίου , όπου ο Ολυμπιακός Λουτρακίου έχασε με 1 - 3 από τον Α. Ο. Σπαθοβουνόυ, που σιγούρεψε την 3η θέση της βαθμολογίας , μείωσε στους -5 την διαφορά του από την κορυφή και επανέκτεισε ελπίδες γιά άνοδο, ενώ ήττα ψυχρολουσία με 0 - 3 υπέστει στο Βέλο , η τοπική Ελλάδα από τον Πανσολυγειακό. Αποτέλεσμα της ήττας για την Ελλάδα ήταν να υποχωρήσει στην 6η θέση , καθώς στην 5η θέση πέρασε ο Αστέρας Δερβενίου μετά το 3 - 0 στο γήπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" επί του καταδικασμένου με υποβιβασμό Ηρακλή Λεχαίου, ενώ σωτήρια νίκη παραμονής στην Ξυλοκέριζα σημείωσε με 4 - 2 ο τοπικός Εθνικός επί του Ατρομήτου Χιλιομοδίου.
Στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 2 - 2   με τον Πανκαμαριακό, ενώ τέλος ξέχνιαστο εκτος έδρας τρίποντο στα "χαρτιά' ππήρε ο Σαρωνικός Γαλατακίου επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου , η οποία δεν μετέχει του πρωταθλήματος.

27η αγωνιστική

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ                     0 - 3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ      3 - 0
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ. - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛ/ΚΙΟΥ 0 - 3 α. α. 
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ                  2 - 2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ. - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ   1 - 3
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                          0 - 0
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ                    1 - 1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.     4 - 2


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 27 αγώνες)