Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

"Συγκρουση" γιά την πρωτειά στο "ΘΩΔΕΙΟ" . Ο ΑΟ Λουτρακίου κόντρα στον ΠΑΣ Κλένια , Κόντρα στο Βέλου, Ελλάς εναντίον Αστέρα Δερβενίου

Μιά ακρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική , η 19η, διεξάγεται αύριο στις 3 το απόγευμα, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας. Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής , στο "ΘΩΔΕΙΟ" στάδιο Λουτρακίου ανάμεσα στο ΠΑΟ Λουτράκι  και στην πρωτοπόρο ομάδα του ΠΑΣ Κλένια, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι κόντρες της Ελλάδος Βέλου με τον Αστέρα Δερβενίου , στο στάδιο του Βέλου , και του Ατρόμητου Χιλιομοδίου με τον Παννεμεατικό. Ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Χιλιομοδίου θα κάνει ο Χρήστος Αρδίζογλου.
Στο Σολομό, ο ΑΟ Σπαθοβουνίου αντιμετωπίζει την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, ενώ ο Ολυμπιακός Λουτρακίου , εκτός έδρας, μάχεται με την Θύελλα Πετρίου.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, επίσης, η γειτονική αναμέτρηση του Σαρωνικού Γαλατακίου με τον Πανσολυγειακό, στο γήπεδο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" στα Ίσθμια καθώς και το ντέρμπι της ουράς , στην Αρχαία Κόρινθο , ανάμεσα στον Ηρακλή Λεχαίου και στον Εθνικό Ξυλοκερίζης, που προσπαθούν να αποφύγουν το φάσμα του υποβιβασμού.
Τέλος ο Πανκαμαριακός κερδίζει ,  εντός έδρας, τρίποντο στα "χαρτιά" επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου, η οποία δεν μετέχει του πρωταθλήματος.

19η αγωνιστική
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ -. ΑΣΤEΡAΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ -   ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ. 3-0 α. α.