Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ "ΔΥΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΣΑΣ ΕΥΧOΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ



ΟΙ "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΖΕΣ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ

ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ... ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Πρωταθλητής χειμώνα στην Α1 Κορινθίας ο ΠΑΣ Κλένια αλλά με συγκάτοικο στο "ρετιρέ" την Ελλαδα Βέλου. Το Σπαθοβούνι έμεινε στο "Χ" στο Χιλιομόδι


Η αυλαία του πρώτου γύρου της Α1 κατηγορίας Κορινθίας έπεσε  γιά φέτος, με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής όπου τυπικά  πρωταθλητής Χειμώνα αναδείχθηκε  ο ΠΑΣ Κλένια ο οποίος τερμάτσε πρωτοπόρος ,  αλλά με συγκάτοικο στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας την Ελλάδα Βέλου .
Στο γήπεδο του Σολομού η Κλένια επικράτησε με 2 - 1 επί των Αγίων Θεοδώρων , ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε ,σε αγώνα ντέρμπι και η Ελλάς Βέλου επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου
 Στο Χιλιομόδι, Ατρόμητος και Σπαθοβούνι  στο τοπικό αλλά και κορυφαίο ντέρμπι της ημέρας, έμειναν στο ισόπαλο 1 - 1. Με το αποτέλεσμα αυτό το Σπαθοβούνι έχασε την πρωτοπορία και δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωαθλητή χειμώνα.
Στο γηπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" , στο Δερβένι, ο Αστέρας νίκησε με 3 - 0 τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ ο ΑΟ Λουτρακίου νίκησε με 3 - 2 στο Θώδειο την Θύελλα Πετρίου. Μεγάλη εκτός εδρας νίκη παραμονής  με σκορ 5 - 1 ,στην Αρχαία Κόρινθο, πέτυχε ο Πανκαμαριακός επί του Ηρακλή Λεχαίου , όπως και ο Πανσολυγειακός με 1 - 0 , μέσα στην Ξυλοκέριζα, επί του Εθνικού, ενώ τέλος ο Παννεμεατικός πήρε "τρίποντο στα χαρτιά" επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου που έχει αποχωρήσει του πρωταθήματος. Με τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου έτους το πρωτάθλημα διακόπτεται και ξεκινά πάλι με τους αγώνες της 16ης ημέρας (πρώτη αγωνιστική 2ου γύρου) στις 5 Ιανουαρίου 2013.

Η 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡAKIOY         2 - 1
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ                                        2 - 1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡIZAΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ         0 - 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 3 - 0
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ     3 - 0 α. α.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ                  1 - 5
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ            1 - 1
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                          3 - 2
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 15 αγώνες)

Στη "φάκα" τρια χρόνια μετά... στο Λουτάκι - Παράνομο σφαγείο στην Αρχ. Κόρινθο

Ένας Αλβανός συνελήφθη χθες στο Λουτράκι ...

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία που διέπραξε την 21-2-2010 στο Λουτράκι

Επίσης συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Αρχαία Κόρινθο, ένας 76χρονος Έλληνας και ένας 34χρονος Αλβανός, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, λειτουργία παράνομου σφαγείου και παράβαση κανονισμού υγιεινής.

Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε σφαγείο, που όπως προέκυψε, στερούταν των προβλεπόμενων από το Νόμο αδειών.

Κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, είχαν προβεί σε παράνομη σφαγή χοίρων, που στην συνέχεια τοποθέτησαν σε ψυκτικό θάλαμο, χωρίς να τηρούνται οι κανονισμοί υγιεινής, ενώ επιπλέον είχαν προβεί σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, τροφοδοτώντας παράνομα το σφαγείο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης συνολικά 70 χοίρους και πτηνά, που προορίζονταν για σφαγή. Για την υπόθεση ενημερώθηκαν άμεσα η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Κορίνθου και η Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Κορίνθου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα .

Εμφάνιζαν την Ελλάδα ως ... Ανταρκτική για να παίρνουν αποζημιώσεις

-Καταγγελίες απο τον πρώην πρόεδρο του ΕΛΓΑ για αγροτικά κυκλώματα
-”Βάφτιζαν το ψάρι, κρέας και εμφάνιζαν τη χώρα μας να έχει συνεχώς
κακοκαιρία
-Η Ελλάδα πλήρωνε κάθε χρόνο 750 εκατ. ευρώ, ενώ η Γαλλία, μόλις 150 εκατ. ευρώ

Χιλιάδες στρέμματα στη χώρα μας είναι μόνιμα πλημμυρισμένα, χιονισμένα και κατεστραμμένα απο χαλάζι. Αυτή την εικόνα παρουσίαζαν επι χρόνια αγροτικά κυκλώματα για να παίρνουν τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, σύμφωνα με καταγγελίες του πρώην προέδρου του Θ. Σαρρή, όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής.

“Βάφτιζαν το ψάρι, κρέας και εμφάνιζαν τη χώρα μας να έχει συνεχώς κακοκαιρία, να πέφτει συνεχώς χαλάζι, να ρίχνει ολόχρονα χιόνι και να πλημμυρίζουν συνεχώς χιλιάδες στρέμματα από τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα. Και όλα αυτά για να εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ σε "μαϊμού" αγροτικές αποζημιώσεις. Έκαναν, σας λέω, την Ελλάδα, Ανταρκτική» έλεγε ο παραιτηθείς πρόεδρος της περασμένη Τρίτη, όταν πήγε να υποβάλει την παραίτησή του στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

O κ. Σαρρης εξήγησε οτι η χώρα μας αξιώνει αποζημιώσεις ανάλογα με τα καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται. Κάθε χρόνο πλήρωνε, με εύκρατο καιρό,περί τα 750 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ολόκληρη Γαλλία, με το ψυχρό κλίμα που έχει, πληρώνει μόλις 150 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Σαρρής,μόνο το 2009 μοιράστηκαν 500 εκατ. ευρώ ως αγροτικές αποζημιώσεις, ακόμη και σε ανθρώπους που δεν είχαν δηλώσει ότι υπέστησαν ζημιές. Υπήρξαν αγρότες που βρήκαν χρήματα στο λογαριασμό τους, χωρίς καν να τα ζητήσουν και όταν αποκαλύφθηκε τι είχε συμβεί η Κομισιόν μας ζητούσε να επιστρέψουμε τα χρήματα.

newsit.gr

Δημοσκόπηση… μελαγχολίας για τον ΣΥΡΙΖΑ

psifodeltio-ND
Η δημοσκόπηση της Rass για τον “Τύπο της Κυριακής” προκαλεί πολιτική μελαγχολία στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βλέπει τα ευρήματα να βάζουν φρένο στην ορμή του.
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας μόλις με +0,7% (25,5%-24,8%), ενώ ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 9,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5,7%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5%, το ΚΚΕ με 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,8%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι με 1,4% και η Δημιουργία ξανά με 1,2%.
Στην πρωθυπουργική καταλληλότητα, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 49,6%, ο Αλέξης Τσίπρας 28,8% και ο “κανένας” 20,6%.

ysterografa.gr

Δημοσκόπηση: Ο Στουρνάρας “διχάζει” τους Έλληνες


Η δημοσκόπηση της Rass για τον “Τύπο της Κυριακής” δείχνει ότι οι Έλληνες βιώνουν… κρίση ταυτότητας αναφορικά με την εικόνα την οποία έχουν σχηματίσει για τον Γιάννη Στουρνάρα.
Giannis-StournarasΣυνήθως, ο εκάστοτε Υπουργός Οικονομικών έχει τη χειρότερη δημοφιλία, επειδή πληρώνει βαρύ τίμημα για μέτρα λιτότητας που παραδοσιακά παίρνουν οι κυβερνήσεις, και προσωποποιούνται στον ίδιο. Θα περίμενε λοιπόν κανείς κάτι τέτοιο να συμβαίνει πολύ πιο έντονα με την περίπτωση του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος είναι Υπουργός Οικονομικών στα χρόνια της ύφεσης και του Μνημονίου.
Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν φαίνεται να συμβαίνει. Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Rass για τον “Τύπο της Κυριακής” δείχνουν ότι το 47,7% αξιολογεί θετικά το έργο του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ το 47,1% το αποτιμά αρνητικά, και το 5,2% δεν παίρνει θέση.
Η εξέλιξη της σχέσης… ελεύθερης συμβίωσης του Γιάννη Στουρνάρα με την ελληνική κοινωνία ανήκει σε εκείνες που έχουν το ενδιαφέρον τους για το μέλλον.

ysterografa.gr

Καμμένος σε Αντρίκο: Θα πληρώσεις εσύ κι ο αδερφός σου


Απάντηση μέσω facebook έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον Αντρίκο Παπανδρέου με αφορμή την αγωγή που έκανε ο αδερφός του πρώην Πρωθυπουργού στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
kammenos Ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο facebook ότι ο Αντρίκος του έκανε μήνυση για να αποφύγει το δικαστήριο της 24ης Ιανουαρίου, ενώ του… έστειλε και το μήνυμα ότι θα πληρώσουν αυτός κι αδερφός του.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον τοίχο του στο facebook ο Καμμένος:
Andricos,
εξήγησε οτι κατέθεσες πάλι αγωγή ενατίον μου ζητώντας ΛΕΦΤΑ… για να αποφύγεις όπως σου είπε ο Παμπούκης το δικαστήριο της 24 Ιανουαρίου που έχεις αναβάλει 4 φορές…..
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ
ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
ΟΙ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ysterografa.gr

“Σαφάρι” για εντοπισμό φοροδιαφυγής

Stournaras-Raixenbach
Μπαράζ φορολογικών ελέγχων ξεκινά το υπουργείο οικονομικών από το νέο έτος προσπαθώντας να ανακτήσει τον χαμένο χρόνο στο πεδίο της φοροδιαφυγής, καθώς Ευρωπαίοι και ΔΝΤ βάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των ελεγκτικών στόχων, προκειμένου να καλυφθούν οι αποκλίσεις του 2012.
Στους Μεγάλους φορολογούμενους θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί 330 έλεγχοι έως τον Ιούνιο και 750 έλεγχοι έως το Δεκέμβριο και ακολούθως να έχει εισπραχθεί το 65% των φόρων και προστίμων έως τον Ιούνιο και το 75% έως το Δεκέμβριο.
Επίσης, θα πρέπει να έχουν σταλεί 8 υποθέσεις στον Εισαγγελέα έως τον Ιούνιο και 18 υποθέσεις έως το Δεκέμβριο.

Στους Φορολογούμενους με μεγάλη περιουσία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί 1.200 έλεγχοι έως τον Ιούνιο και 2.600 έλεγχοι έως το Δεκέμβριο και ακολούθως να έχει εισπραχθεί το 40% φόρων και προστίμων έως τον Ιούνιο και το 65% έως Δεκέμβριο, ενώ θα πρέπει να έχουν σταλεί 50 υποθέσεις στον Εισαγγελέα έως τον Ιούνιο και 110 υποθέσεις έως Δεκέμβριο.

Από την αναβαθμισμένη Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων θα πρέπει να έχουν γίνει 50 έλεγχοι στην περιουσία των Διευθυντών εφοριών έως τον Ιούνιο και 110 έλεγχοι έως το Δεκέμβριο, όπως επίσης να έχουν ολοκληρωθεί 50 έλεγχοι στην περιουσία ελεγκτών έως τον Ιούνιο και 130 έλεγχοι έως το Δεκέμβριο.

Όσον αφορά, δε, στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, θα πρέπει να έχουν εισπραχθεί 775 εκατ. ευρώ έως τον Ιούνιο και 1,9 δισ. ευρώ έως το Δεκέμβριο.

Το βασικό “εργαλείο” για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής θα είναι οι διασταυρώσεις νέου τύπου, οι οποίες θα γίνουν κατά κύματα.

Σε πρώτη Φάση, θα γίνουν έλεγχοι σε περίπου 17.000 φυσικά πρόσωπα που έχουν αποστείλει μεγάλα ποσά με εμβάσματα στο εξωτερικό και έχουν προβληματικό “πόθεν έσχες”, στα πρόσωπα που θα περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ, η οποία αναμένεται από τις Γαλλικές Αρχές, όπως επίσης έλεγχοι με βάση την επικείμενη σύμβαση με την Ελβετία.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών ξεκινάνε άμεσα και δειγματοληπτικοί Έλεγχοι σε μεγάλες επιχειρήσεις με βάση κριτήρια φορολογικής συμμόρφωσης.

Σε δεύτερη φάση, θα γίνει υποβολή ηλεκτρονικού πόθεν έσχες, με στόχο τη δημιουργία του Ηλεκτρονικού Περιουσιολογίου. Με αυτή τη βάση δεδομένων, θα γίνονται έλεγχοι αμερικανικού τύπου, με σύγκριση δαπανών- δηλούμενων εισοδημάτων, σύγκριση κινητής και ακίνητης περιουσίας- δηλούμενων εισοδημάτων, σύγκριση τιμών πώλησης- όγκου λιανικών πωλήσεων- δηλούμενων εισοδημάτων επιχειρήσεων.

Στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής αναλαμβάνουν στρατηγικό ρόλο οι εμπειρογνώμονες της Ομάδας του Χ. Ράιχενμπαχ
Βέλγοι και Ολλανδοί ανέλαβαν τη δημιουργία τηλεφωνικού κέντρου και συστήματος υπενθύμισης/ είσπραξης οφειλών καθώς και την κατάρτιση των Ελλήνων ελεγκτών για το χειρισμό μεγάλων οφειλετών
Γάλλοι ανέλαβαν την κατάρτιση για ελέγχους πολύ εύπορων ατόμων
Ισπανοί ανέλαβαν την κατάρτιση για ελέγχους μεγάλων φορολογούμενων στους τομείς κατασκευών/ real estate, ενώ Σουηδοί ανέλαβαν την κατάρτιση για ηλεκτρονικούς ελέγχους μεγάλων φορολογούμενων.

Σ)ΟΦΙΑ ΔΗΜΤΣΑ / ysterografa

Από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες επανεμφανίστηκε η αιθαλομίχλη μετά από 40 χρόνια


- Τα επίπεδα του μονοξειδίου του άνθρακα και τα αιωρούμενα σωματίδια, σε ορισμένες περιοχές τριπλασιάστηκαν
- Το φαινόμενο έχει να παρατηρηθεί από τη δεκαετία του ΄70
- H αύξηση της τιμής του
πετρελαίου και του φυσικού αερίου οδήγησε πολλούς κατοίκους να χρησιμοποιούν για θέρμανση τζάκια και ξυλόσομπες

Το τέλος της Πάτρας! Το τέλος του κόσμου ξεκίνησε από την Ιστιαία Σε βίντεο...


Πολλοί περίμεναν ότι το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στις 21 Δεκεμβρίου αλλά τελικά, δεν ήρθε. Τουλάχιστον... έτσι νομίζαμε!
Γιατί όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το τέλος ήρθε σήμερα για την Πάτρα, η οποία έγινε... στάχτη!
Ο φακος του pelop.gr ηταν εκεί και κατέγραψε δεκάδες χτυπήματα που δέχθηκε απο το μεσημέρι της 21ης Δεκεμβρίου, η Αχαική πρωτευουσσα.
Ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν στη διασταύρωση της Καρόλου με την Μαιζώνος. Αστεροειδής χτύπησε σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας. Ο σταθμός του ΟΣΕ ισοπεδώθηκε απο βομβαρδισμούς εξωγήινων αεροσκαφών!
Και το δημαρχείο της Πάτρας όμως δέχθηκε μεγάλο πλήγμα όταν ελικόπτερο τύπου apache καταρρίφθηκε από τα λέιζερ εξωγήινου σκάφους!
Ενας δικυκλιστής δέχθηκε μετεωρίτη στο κεφάλι. Δεν πρόλαβε να πει ούτε το όνομά του...
 


Φυσικά, όλα όσα είδατε στο βίντεο των συναδέλφων από το pelop.gr , είναι αποτέλεσμα ειδικών εφέ...
Το τέλος του κόσμου, στην Ιστιαία ξεκίνησε με σεισμικές δονήσεις και στη συνέχεια επικράτησε πανικός - Τραγική φιγούρα ο εικονιζόμενος που δεν μπορούσε να σταθεί από τους πόνους...
Στους δρόμους και τα χωράφια οι κάτοικοι ξεχύθηκαν φωνάζοντας ήρθε, ήρθε, ήρθε το τέλος! Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, οι κάτοικοι έδειχναν πανικοβλημένοι και αγκαλιάζονταν.

Σε πιο δύσκολη θέση ο κύριος που βλέπετε στην αρχική φωτογραφία. Ο άνθρωπος που έκανε το μεγάλο λάθος και προκάλεσε την καταστροφή.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι... αν μη τι άλλο διασκεδαστικό. Δείτε τι έγινε μέχρι να έρθει η φωτιά και η καταστροφή της περιοχής με την χιουμοριστική διάθεση των platanos productions...
 
newsit.gr

Ο 5χρονος ανιψιός του Μ. Σεφερλή που τραγουδάει Παντελίδη στο Mίλα!


Ο 5χρονος Τάσος κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης μέσα από τα βιντεάκια που ανέβασε ο μπαμπάς του Δημήτρης στο YouTube. Τι δείχνουν; Τον μικρό να τραγουδάει Παντελή Παντελίδη αλλά και Νότη Σφακιανάκη με ανάλογο ύφος και εμφάνιση!
Ο μικρός είναι ανιψιός του Μάρκου Σεφερλή και φαίνεται πως δεν είναι τυχαίο το ταλέντο του γι' αυτό και η Τατιάνα τον υποδέχτηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα και είχαν μία απολαυστική συζήτηση...

Δες το βίντεο!


tlife.gr

Σοκ για την ΑΟΖ! Η Λιβύη δεν συζητά για τον καθορισμό της με Ελλάδα



Όσοι πίστευαν ότι ο καθορισμός ΑΟΖ τουλάχιστον με τη Λιβύη θα ήταν μια σχετικά απλή υπόθεση, προφανώς θα απογοητευθούν. Η επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Λιβύη έδειξε ότι προς το παρόν σημείο επαφής με τους “επαναστάτες” της Τρίπολης δεν μπορεί να υπάρξει.

Το νέο καθεστώς φαίνεται ότι ακούει…Άγκυρα ,αποκλείει τις διμερείς διαπραγματεύσεις και αντιπροτείνει “πολυμερείς”! Δηλαδή μεταθέτει το ζήτημα στις καλένδες. Κι αυτό μόνο την Ελλάδα δεν εξυπηρετεί.
Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει σοβαρά να προβληματίσουν την Αθήνα. Η οποία μην ξεχνάμε έδωσε τα πάντα κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων που είχαν στόχο την κατάρρευση του καθεστώτος Καντάφι.
Για να μην θυμηθούμε το “φέσι” που έχουν βάλει η Λίβυοι στην Ελλάδα από την νοσηλεία “ανταρτών” σε ελληνικά νοσοκομεία.

Τι απάντησε ο Λίβυος ΥΠΕΞ όταν ρωτήθηκε για την ΑΟΖ;

"Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το θέμα της οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών. Υπήρχαν συνεννοήσεις και συνομιλίες και μου δόθηκε σήμερα το πρωί η ευκαιρία να συνομιλήσω με τον συνάδελφό μου για αυτό το θέμα. Διότι το θέμα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και τη Λιβύη. Πρέπει να προχωρήσουμε σε ένα πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένων των χωρών που έχουν θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα και τη Λιβύη. Επιδιώκουμε να υπάρξει μία γενική συμφωνία που να συμπεριλαμβάνει όλες τις χώρες που τους αφορά αυτό το θέμα. Γιατί εμείς θέλουμε να κοιτάξουμε προς το μέλλον συνολικά, όχι μεμονωμένα".
onalert.gr

Χτυπούσε τις πόρτες και έδινε χρήματα!

Μία ιστορία ανιδιοτελούς προσφοράς από Ελληνίδα που ζούσε πολλά χρόνια στο εξωτερικό και επέστρεψε στην Καβάλα βλέπει το φως της δημοσιότητας. Με τη συνδρομή του δήμου η γυναίκα έγινε "το καλό πνεύμα των Χριστουγέννων" για δέκα οικογένειες.

Ζήτησε από τον δήμαρχο να της υποδείξει δέκα οικογένειες της πόλης, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στη συνέχεια, με απόλυτη διακριτικότητα, με τη συνοδεία ενός δημοτικού υπαλλήλου, επισκέφθηκε τις οικογένειες δίνοντας ένα σεβαστό ποσό για κάθε οικογένεια.

Η κυρία, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έλλειπε πολλά χρόνια στην Αυστραλία όπου και απέκτησε μια σημαντική περιουσία. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έχει προβεί σε ανάλογες ενέργειες και σε άλλους δήμους της Ελλάδας.
Περισσότερα στο Nooz.gr

Δύσκολες ώρες για τη Θάτσερ

Margaret-Thatcher
Συγκίνηση προκάλεσε στη Μεγάλη Βρετανία η είδηση ότι η Σιδηρά Κυρία Μάργκαρετ Θάτσερ αναρρώνει στο νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη, προκειμένου να υποβληθεί σε μικρο-επέμβαση, για να αντιμετωπίσει πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε στην ουροδόχο κύστη.
Οι πρώτες πληροφορίες από το ιατρικό επιτελείο που παρακολουθεί τη Μάργκαρετ Θάτσερ είναι ότι η κατάστασή της δεν εμπνέει άμεση ανησυχία για τη ζωή της, η υγεία της ωστόσο έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διανύει ήδη το 87ο έτος της ηλικίας της

ysterografa.gr

Αγωγή Παπανδρέου κατά Καμμένου!

Adtrikos-Papandreou
Ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου Αντρίκος κατέθεσε αγωγή κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, για όσα έχει υποστηρίξει εναντίον του ο δεύτερος, εμπλέκοντάς τον στη γνωστή υπόθεση των CDS.
Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσαν οι δικηγόροι του Αντρίκου Παπανδρέου, ο Πάνος Καμμένος “συνεχίζει έναν πόλεμο λάσπης εναντίον του, με ψευδείς ισχυρισμούς, εμπλέκοντας το όνομά του σε ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο πωλήσεων CDS “.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη αγωγή την οποία καταθέτει ο Αντρίκος Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου, με την πρώτη να μην έχει εκδικαστεί ακόμη.

ysterografa.gr