Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δυστυχία σου Ελλάς, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

ΕΓΝΑΤΙΑΣ 406

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΙΛΚΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩ​Ν ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΠΑΤΙΝΑ

 Ο κ. Παναγιώτης Λαπατίνας, υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς (δεύτερος στη λίστα) με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”, προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. Για την απόφασή του αυτή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις εκλογές της 6ης Μάιου έδωσα την μάχη για μια Ελλάδα ισχυρή, για μια Ελλάδα εθνικά υπερήφανη, για ένα καλύτερο μέλλον για μας και για τα παιδιά μας. Σήμερα σ’ ένα περιβάλλον που καθημερινά διαμορφώνεται αρνητικά για τη χώρα, αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω αυτή τη μάχη ακόμα πιο δυναμικά μέσα από μια διευρυμένη κεντροδεξιά παράταξη, ένα ευρωπαϊκό πατριωτικό μέτωπο, συντάσσοντας τις δυνάμεις μου με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η επιλογή μου αυτή αποτελεί επιλογή πολιτικής και εθνικής ευθύνης, γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι πάνω από κόμματα, στο μέλλον και την προοπτική των Ελλήνων δεν πρέπει και δεν μπορεί να μπαίνουν εμπόδια οι κομματικές σημαίες. Σας καλώ λοιπόν να κάνουμε το μεγάλο άλμα στο μέλλον, να αναγεννηθεί η χώρα, να επιστέψουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο και ήρθε η ώρα να το διεκδικήσουμε».

Χρυσή Αυγή εναντίον κοινοβουλευτισμού και οργισμένη καταδίκη από ΟΛΟΥΣ!

Άνανδρη επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη σε βάρος των Λ. Κανέλλη και Ρ. Δούρου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, όταν η δεύτερη, αναφέρθηκε στην εκκρεμούσα σε βάρος του δίκης στο Εφετείο Κακουργημάτων. Διαβάστε τα γεγονότα και δείτε το video. Είναι η πρώτη χειροδικία μεταξύ εκπροσώπων κομμάτων! Τι δήλωσαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός σε σχέση με τη νομιμότητα συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές. Το θέμα απασχόλησε και το ΕΣΡ. Και άλλο επεισόδιο στις Σέρρες μεταξύ υποψηφίων της Χ.Α. και του ΠΑΣΟΚ! Σύσσωμα τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση, ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ αρνούνται σε πάνελ εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Τι απαντά η Χρυσή Αυγή...
περισσότερα

eklogika.gr

Στην επιστροφή στη δραχμή επανέρχονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ


Γ. Τόλιος Εφημερίδα Χαραυγή

«Ασφαλώς και θα ήταν καλύτερα (για το αν θα είχε η δραχμή καλύτερη προοπτική για τη χώρα) γιατί θα είχε τη δυνατότητα χάραξης δικής της νομισματικής και συναλλαγματικής πολιτικής. Είμαι πλήρως αντίθετος στη λογική της παραμονής μας στο ευρώ πάση θυσία».

Ι. Θεωνάς ΝΕΤ TV  06.06.2012

«θα μπει φόρος εξόδου στις επιχειρήσεις, ώστε να μη φεύγουν από τη χώρα».

Δεν μπορεί, το κράτος όταν χρωστά στους πολίτες να συμπεριφέρεται σαν μπαταχτσής

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην εγκύκλιο του υπηρεσιακού Υπουργού Οικονομικών για κατασχέσεις σε βάρος πολιτών, που οφείλουν πάνω από 3.000 ευρώ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εγκληματική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, την οποία από την πρώτη στιγμή, είχε καταγγείλει ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία, αλλά και η χαλάρωση που έχει επέλθει στο φοροεισπρακτικό μηχανισμό, λόγω ακυβερνησίας, δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στα έσοδα.
Δεν μπορεί, όμως, το κράτος όταν χρωστά στους πολίτες να συμπεριφέρεται σαν μπαταχτσής - και μάλιστα τις δυσμενείς επιπτώσεις τις είδαμε πρόσφατα στον τομέα της Υγείας – και όταν πρόκειται να εισπράξει, να συμπεριφέρεται με αναλγησία και να αδιαφορεί για το αν μπορούν οι πολίτες να ανταποκριθούν.
Λύση υπάρχει με την εφαρμογή των προτάσεων του Αντώνη Σαμαρά. Δηλαδή:
Να προχωρήσει ο συμψηφισμός των οφειλών από και προς το Δημόσιο.
Να αποπληρώσει το κράτος τις υποχρεώσεις του προς τους ιδιώτες μέσω των δόσεων της δανειακής σύμβασης.
Και να ρυθμιστούν οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις των επομένων μηνών, ώστε να μην ξεπερνούν το 25% του οικογενειακού εισοδήματος».

====
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχουμε αναπτύξει ξεκάθαρα τις θέσεις μας για τη ΛΑΡΚΟ. Το μέλλον της απαιτεί διορατικές αλλαγές, που θα διασφαλίζουν τη βιωσιμότητά της, τις θέσεις απασχόλησης και την ασφαλή λειτουργία της. Χθες και σήμερα, επικοινώνησε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, με τον υπηρεσιακό υπουργό ΠΕΚΑ κ. Τσάλτα και επαναλάβαμε ότι είναι ανάγκη να επεκταθεί η σύμβαση μίσθωσης των μεταλλευτικών παραχωρήσεων του Δημοσίου στη ΛΑΡΚΟ. Μία σύμβαση, διάρκειας 36 ετών, η οποία λήγει στο τέλος του μήνα και η οποία, αν δεν επεκταθεί, θα καταστήσει αδύνατη τη λειτουργία της εταιρείας».

Παυλόπουλος: «Θα τον… σκότωνα αν σηκωνόμουν!»

Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η στάση του Προκόπη Παυλόπουλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, αφού ο κ. Παυλόπουλος δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα του και παρακολουθούσε ατάραχος σαν Βούδας. Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση: «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα». forums.gr Διαβάστε περισσότερα εδώ: Παυλόπουλος: «Θα τον… σκότωνα αν σηκωνόμουν!»
Parakato.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται σε διάσπαση

Οι πιο αισιόδοξοι πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσει… αυτοδύναμη κυβέρνηση (του βουνού) μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Αισιόδοξοι, πρώην ή… πάντα οπαδοί του ΠΑΣΟΚ βέβαια, οι οποίοι διαβλέπουν στις πολιτικές προοπτικές του κόμματος με τις αναρίθμητες συνιστώσες και τις ακόμη περισσότερες διαφορετικές απόψεις, τη μεγάλη ευκαιρία για να παραμείνει το Κίνημα της καρδιάς τους, δηλαδή… οι ίδιοι στην εξουσία. Από την πίσω πόρτα.
Υπάρχουν και οι… λιγότερο αισιόδοξοι. Που δεν φλερτάρουν καθημερινά με το διαζύγιο από την κοινή λογική, αλλά με την απτή πραγματικότητα που μας περιβάλλει. Οι περισσότεροι από αυτούς ενστερνίζονται την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται προ των πυλών της διάσπασης. Αν όχι μέχρι την Κυριακή, που είναι δύσκολο, μετά βεβαιότητας μετά την αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, που είναι και πιο λογικό.
Διάσπαση σε ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και… εξωτερικού. Με τον πρώτο να προσπαθεί να πείσει μια κοινωνία η οποία θα αναρωτιέται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν εφαρμόζει όσα υποσχέθηκε, ότι… δεν καταλαβαίνει η κοινωνία καλά. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεπής με τις δεσμεύσεις του.
Και με τον δεύτερο, τον ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού, να εμφανίζεται… αρνάκι στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο, στο Στρασβούργο, στη Φρανκφούρτη… παντού. Όπου υπάρχουν κέντρα εξουσίας, όπου ο συμπαθής Αλέξης Τσίπρας και η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου θα αισθάνονται την ανάγκη να δίνουν καθημερινά εξετάσεις… καλής διαγωγής.
Αυτή η διάσπαση, θα ακολουθηθεί από ακόμη μια: Ο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού, θα διασπαστεί στη ρομαντική Αριστερά και στο γνωστό και αδιόρθωτο ΠΑΣΟΚ. Το ποιος θα νικήσει φυσικά, είναι περιττό να το αναφέρουμε. Εκείνος που έχει τη δύναμη, για παράδειγμα, να… κατεβάζει τους διακόπτες της ΔΕΗ.

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ / statesmen.gr

Η απουσία, πολλές φορές, του κράτους αποθρασύνει εγκληματικά στοιχεία

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αυτοδικία, βεβαίως, δεν είναι λύση. Δεν αντιμετωπίζεται έτσι, ούτε η εγκληματικότητα, ούτε η λαθρομετανάστευση
Όμως, είναι κατανοητή και απόλυτα δικαιολογημένη η οργή των πολιτών, που αισθάνονται απροστάτευτοι, ακόμα και μέσα στα σπίτια τους, εξαιτίας της έξαρσης της εγκληματικότητας.
Η απουσία, πολλές φορές, του κράτους αποθρασύνει εγκληματικά στοιχεία. Με αποτέλεσμα οι πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Και είναι βέβαιο πως, κάτω από άλλες συνθήκες, κανένας δεν θα έφτανε σ΄ ένα τέτοιο σημείο υπέρβασης των νόμων».

Η Xρυσή Αυγή για το γεγονός στο πρωινό του ΑΝΤ1

Xρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό, ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν, τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.
Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο  μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φεβρωνία Πατριανάκου.”Η Χρυσή Αυγή έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο”

Καταγγέλλω το δημόσιο ξυλοδαρμό στον οποίο προέβη ο εκπρόσωπος τύπου και Βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» εναντίον της κας Λιάνας Κανέλλη και της επίθεσης εναντίον της κας Ρένας Δούρου.
Άσκηση ωμής σωματικής βίας εναντίον δύο γυναικών που σοκάρει και προσβάλλει την κοινωνία.
Το κόμμα το οποίο απευθύνθηκε στην Ελληνική κοινωνία ως φορέας του «παίρνω το νόμο στα χέρια μου» έδειξε το πραγματικό πρόσωπο του και τον πραγματικό κίνδυνο που σημαίνει σαν φαινόμενο για την Ελληνική κοινωνία.
Η υποκατάσταση της Αστυνομίας και η βία εναντίον του αλλοδαπού, πολύ γρήγορα μετεξελίχθηκε σε βία εναντίον της κοινωνίας.
Βία ενάντια στην διαφορετική άποψη που ενοχλεί.
Βία πάνω στον πιο αδύνατο σωματικά.
Βία με θύμα το άλλο φύλλο, τη γυναίκα.
Βία σε δημόσια θέα, χωρίς ντροπή, χωρίς ενοχές.
Ο Ελληνικός Πολιτισμός και η Ιστορία μας δεν επιτρέπει και δεν αποδέχεται τέτοιες εκτροπές.
Η απομόνωση των φορέων της εκτροπής είναι καθήκον όλων μας και ειδικά των Λακώνων της «Σπαρτιατικής αγωγής».
report24.gr

Έκκληση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Δυστυχώς η επιβεβαίωση για όσα εδώ και μεγάλο διάστημα υποστηρίζουμε, έρχεται με τον πλέον οδυνηρό τρόπο για τα πολιτικά πράγματα σ’ αυτό το τόπο. Από την ώρα που η Ελλάδα γέμισε κυριολεκτικά με «εισαγγελείς», που μετέτρεψαν το δημόσιο βίο σε «λαϊκό δικαστήριο», δεν πρέπει να ξαφνιαζόμαστε για όλα αυτά που συνέβησαν στο τηλεοπτικό πλατό του Αντέννα. Η Ακροδεξιά με την πλέον απεχθή έκφρασή της, τον εθνικιστικό σοσιαλισμό της «Χρυσής Αυγής», ήταν αναμενόμενο να αναλάβει δράση προκειμένου να «καθαρίσει» τους πολιτικούς.
Αναρωτήθηκε όμως κανείς απ’ όλους αυτούς που σήμερα καταδικάζουν αυτά τα εκφυλλιστικά φαινόμενα, τι ήταν η «Χρυσή Αυγή» πριν από μόλις λίγους μήνες πριν; Μια περιθωριακή οργάνωση που μετά βίας συγκέντρωνε ένα ποσοστό που δεν ξεπερνούσε τη μισή μονάδα. Η ανικανότητα όμως του κράτους και των δυνάμεων της τάξης, σε συνδυασμό με την αφέλεια των πολιτικών κομμάτων και την ιδεοληψία της Αριστεράς, την μετέτρεψαν σε πολιτική δύναμη. Τα χαστούκια δεν είναι τίποτα σ’ αυτά που έρχονται. Κι αυτό οφείλουν πλέον να προβληματίσει τους ψηφοφόρους που στράφηκαν στη «Χρυσή Αυγή» ώστε να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους προς το πολιτικό σύστημα.
Είναι πλέον φανερό ότι η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον εθνικό διχασμό. Οι φιλελεύθερες δυνάμεις, με την πολιτική έννοια του όρου, στις οποίες περιλαμβάνω εκτός από τη Νέα Δημοκρατία τόσο το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου όσο και τη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη, δεν μπορούν να σιωπούν αφήνοντας τη χώρα και τη κοινωνία στο έλεος της εξτρεμιστικής δεξιάς και της λαϊκίστικης Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές με τα κόμματα να ερίζουν ενώ την ίδια στιγμή η Ελλάδα καταστρέφεται. Σε δέκα ημέρες κρίνεται το μέλλον της χώρας και όχι το παρόν των κομματικών ηγεσιών. Να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων, να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν άμεσα στη συγκρότηση ενός Μετώπου Εθνικής Σωτηρίας.
Οι ώρες είναι κρίσιμες. Η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Μια σταθερή κυβέρνηση που θα αποσοβήσει το κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ και την περιθωριοποίηση σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση που θα διασφαλίσει τη Δημοκρατία και θα προχωρήσει άμεσα στη μεταρρύθμιση του πολιτεύματος, με θαρραλέες και τολμηρές αλλαγές, ενώ συγχρόνως θα αποκαταστήσει τη κοινωνική αδικία θέτοντας τις βάσεις για ένα σύγχρονο και προσαρμοσμένο στη διεθνή πραγματικότητα, μοντέλο κοινωνικού κράτους. Απευθύνουμε έκκληση στον πατριωτισμό της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και όλων όσοι πιστεύουν στην αναγκαιότητα σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, να συμφωνήσουν ώστε να μπει φρένο στον κατήφορο.

ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ / statesmen.gr

Οργή Φερεντίνου: «Τι είναι αυτά, ρε; Αυτό δεν συγχωρείται»

 Οργή Φερεντίνου: «Τι είναι αυτά, ρε; Αυτό δεν συγχωρείται»
Ο Χρήστος Φερεντίνος στην εκπομπή «Πρωινό Ant1» ξέσπασε με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη και η Ρένα Δούρου από τον Ηλία Κασιδιάρη!
«Με το ξύλο θα τα λύσουμε όλα; Δεν έχω καταλάβει. Φώναζε έξω ότι θα έρθει με 100 να μας πλακώσει στο ξύλο; Τι είναι αυτά ρε; Και καθόμαστε τώρα και μιλάμε; Άσε ρε τώρα, αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα που καθόμαστε όλοι και τα συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός!
Και συνέχισε:
«Συνέχεια μη μιλάτε, μη μιλάτε. Αυτό είναι απαράδεκτο που γίνεται. Και να τα βλέπει η ελληνική κοινωνία. Έχω γνωστούς ανθρώπους που λένε ότι είναι περήφανοι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Ε, όχι να πούμε. Όλα έχουν και κάποιο όριο. Όλοι οι πολιτικοί έχουν κάνει τραγικά λάθη και υπάρχουν αιτίες. Για όλους έχουμε να τους καταλογίσουμε πολλά πράγματα, αλλά αυτό δε συγχωρείται. Νομίζω ότι κάποιοι λογικοί άνθρωποι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή από αντίδραση πρέπει να το δουν. Ότι υπάρχουν και τα πολύ χειρότερα και υπάρχει και ο φασισμός που δε συγχωρείται».


troktiko.eu

Τι έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες στο στούντιο του ΑΝΤ1


Άγριο ξύλο και αφότου έκλεισαν οι κάμερες κατά Κανέλη,  και Παπαδάκη. Καταζητείται ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Διαβάστε όσα διαδραματίστηκαν όταν οι τηλεθεατές έβλεπαν διαφημίσεις




Μετά την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου που εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση, στο στούντιο του ΑΝΤ1 - όπως ήταν αναμενόμενο - προκλήθηκε πανικός.

Ανάκληση φυσικού μεταλλικού νερού που εμφιαλώνεται από την Ν. Προβής ΑΕ, Λουτράκι Κορινθίας.

Την ανάκληση παρτίδων φυσικού μεταλλικού νερού, στο οποίο διαπιστώθηκε η παρουσία αιωρούμενων σωματιδίων ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για το προϊόν "φυσικό μεταλλικό νερό Λουτράκι Προβής", σε συσκευασία του 0,5 L, με ημερομηνίες λήξης: 10/1/13, 13/01/13, 15/5/13 και 18/5/13.

Το προϊόν εμφιαλώνεται από την Ν. Προβής ΑΕ, Λουτράκι Κορινθίας. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση/ απόσυρση των συγκεκριμένων παρτίδων από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

eleftheriskepsii.blogspot.gr

Το ψυχογράφημα του Κασιδιάρη - Τί λένε ειδικοί επιστήμονες μετά την επίθεσή του στην Κανέλλη

Προσωπικότητα με έλλειψη αυτοσεβασμού, χωρίς δομή αλλά με στοιχεία που γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, περιγράφουν ειδικοί επιστήμονες το πρόσωπο του εκπροσώπου Τύπου της “Χρυσής Αυγής” Ηλία Κασιδιάρη μετά το περιστατικό επίθεσης στη Λιάνα Κανέλλη.
Διαβάστε πως σκιαγραφούν την προσωπικότητα του ανθρώπου που έγινε πρώτο θέμα μετά τη βίαιη συμπεριφορά απέναντι στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Τα χωριά "Βαρετό" και "Ανιαρό" έγιναν...αδελφάκια

Τα χωριά "Βαρετό" και "Ανιαρό" έγιναν...αδελφάκια Το ένα είναι στη Βρετανία και το άλλο στις ΗΠΑ

Η ανία και η βαρεμάρα έγιναν και επισήμως «αδέλφια». Δεν πρόκειται για τις προβληματικές ιδιότητες κάποιων ανθρώπων, αλλά για δύο...χωριά, ένα στη Βρετανία και ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Αδελφές κοινότητες» ετοιμάζονται να ανακηρυχτούν το χωριό Dull (που σημαίνει ανιαρός) της Σκοτίας με το αμερικάνικο χωριό Boring (που σημαίνει βαρετός) στην πολιτεία Ορεγκον.
Ολα ξεκίνησαν από τις διακοπές μιας Σκοτσέζας στην Αμερική. Κάνοντας μία χαλαρωτική βόλτα με ποδήλατο στην εξοχή του Ορεγκον, η Ελίζαμπεθ Λέιτον, που ζει στο Αμπερφέλντι, κοντά στο Νταλ, πέρασε μπροστά από μία ταμπέλα που έγραφε Boring. Οταν επέστρεψε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πρότεινε την αδελφοποίηση των δύο κοινοτήτων: του μικρού (έχει μόλις 84 κατοίκους) σκοτσέζικου και του μεσαίου μεγέθους (έχει περίπου 10.000 κατοίκους) αμερικάνικου χωριού.
Οι δύο τοπικές Αρχές συζήτησαν την πρόταση, την υπερψήφισαν και η επίσημη τελετή αδελφοποίησης θα γίνει στις 23 Ιουνίου, στη Σκοτία, όπου «όλο το Boring είναι καλεσμένο», όπως διακήρυξε η πρόεδρος του Dull, η 68χρονη Μάρτζορι Κέντι. «Το πάρτι που θα γίνει θα αποδείξει ότι δεν είμαστε ανιαροί, ούτε βαρετοί. Είμαστε μάλιστα ενθουσιασμένοι με την προοπτική να στηθεί μια νέα ταμπέλα στο δρόμο που θα λέει κάτι σαν «Νταλ, αδελφοποιημένο με το Μπόρινγκ». Είμαι σίγουρη ότι αυτό θα κάνει κάποιους να σταματήσουν τα αυτοκίνητά τους για να βγάλουν φωτογραφίες» πρόσθεσε.
Είναι φανερό ότι πίσω από την αδελφοποίηση κρύβεται και η προσδοκία της αύξησης του τουρισμού, τουλάχιστον για τους λιγοστούς Σκοτσέζους κατοίκους του «ξεχασμένου» Νταλ.
Ωστόσο τα δύο τοπωνύμια έχουν το καθένα την δική του ιδαίτερη προέλευση. Το μεν Dull προέρχεται από την λέξη dull που σημαίνει «χωράφια» σε τοπική σκοτσέζικη διάλεκτο, το δε Boring προέρχεται από τον Γουίλιαμ Μπόρινγκ, έναν από τους πρώτους λευκούς αποίκους που εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην συγκεκριμένη περιοχή του Ορεγκον, λίγο μετά από τον αμερικανικό εμφύλιο.

thebest.gr

O Ζαρντίμ για 2 χρόνια νέος τεχνικός στον Ολυμπιακό

Το τυπικό μέρος της υπόθεσης Ζαρντίμ ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας με τον Πορτογάλο τεχνικό.
Το ουσιαστικό μέρος είχε γίνει στη δεύτερη συνάντηση που είχε ο Ζαρντίμ με τον Μαρινάκη και την Πέμπτη απλά έγινε και το τυπικό.

Μετά από αναζήτηση που κράτησε κάτι παραπάνω από ένα μήνα, ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του πρώην τεχνικού της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ για τα επόμενα δυο χρόνια

"Φόρτωσα τη συνείδησή μου με ένα έγκλημα, σκότωσα έναν άνθρωπο"

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο νεαρός φοιτητής της Ιατρικής που σκότωσε τον 45χρονο ληστή στην Παιανία. Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως σκότωσε έναν άνθρωπο.

Να παραδοθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την άναδρη επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου! - Καταζητείται από τις αρχές

Πρώτα χτύπησε μια γυναίκα και πέταξε νερό σε μια άλλη, και τώρα κρύβεται από τις αρχές που τον καταζητούν. Δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, όταν εκατομμύρια άνθρωποι τον είδαν σε ζωντανή σύνδεση να επιτίθεται και να χτυπάει βάναυσα μια γυναίκα!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος εξελέγη βουλευτής με την Χρυσή Αυγή στις 6 Μαϊου, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Γιωργου Παπαδάκη αφού πρώτα πέταξε ένα ποτήρι με νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ Ρένα Δούρου, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο την Λιάνα Κανέλλη και μαινόμενος έφυγε από το στούντιο αφού χτύπησε και πολλούς άλλους στο διάβα του.

πραγματικό πρόσωπο μίας οργάνωσης, ανίκανης να συμμετάσχει στον πολιτικό διάλογο

Δήλωση του υπ. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

«Φαινόμενα βίας, όπως η σημερινή επίθεση εναντίον της κας Κανέλλη και της κας Δούρου, εκδηλώνονται με ανησυχητική συχνότητα το τελευταίο διάστημα, αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο μίας οργάνωσης, ανίκανης να συμμετάσχει στον πολιτικό διάλογο. Αυτές οι συμπεριφορές προσβάλλουν τη δημοκρατία, την κεκτημένη ελευθερία του εκφράζεσθε, αλλά και τον καθένα από εμάς προσωπικά εφόσον κατά τη διάρκεια του κοινωνικού μας βίου αποδεχόμαστε και τηρούμε κανόνες αλληλοσεβασμού που συνιστούν προαπαιτούμενο για τη λειτουργία των κοινωνιών. Η παραβίαση αυτής της συνθήκης και μάλιστα από πρόσωπα που πρόσφατα, αλλά και πρόσκαιρα όπως φαίνεται, αναγορεύτηκαν σε δημόσια, δεν μπορεί παρά να οδηγήσει στην οριστική απομόνωση πολιτικών χώρων που αποτελούν μείον για την κοινωνία και τη χώρα. Σε στιγμές που απειλείται η εθνική η ανεξαρτησία και η λαϊκή κυριαρχία της χώρας μας, ο κάθε πολίτης οφείλει με τη στάση και τη συμπεριφορά του να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του πολιτικού μας πολιτισμού. Όλοι μαζί οφείλουμε να υψώσουμε, ξανά, ένα τοίχος απέναντι σε επικίνδυνες νοοτροπίες που απειλούν και υπονομεύουν τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας

Η Μέρκελ θέλει να απαλλαγεί από την Ελλάδα

Αν πιστέψουμε την ιταλική εφημερίδα “Μεσατζέρο”, τότε δεν θα πρέπει να είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για το μέλλον μας. Σαν χώρα, επομένως και σαν άτομα.
Σύμφωνα με τους Ιταλούς, που έχουν πάντα… τον τρόπο τους να κάνουν ρεπορτάζ, αληθινό ή αληθοφανές, η Γερμανίδα Καγκελάριος έχει αποφασίσει να… απαλλαγεί από την Ελλάδα. Να οδηγήσει δηλαδή τη χώρα μας σε έξοδο από την ευρωζώνη, και στη συνέχεια να ασχοληθεί σοβαρά με το αν υπάρχουν περιθώρια διάσωσης του κοινού νομίσματος.
Το ρεπορτάζ της “Μεσατζέρο” στηρίζεται σε πληροφορίες από το Βερολίνο, που σύμφωνα με την εφημερίδα έχουν περιέλθει εις γνώση τόσο της Ρώμης, δηλαδή της ιταλικής κυβέρνησης, όσο και του Παρισιού, δηλαδή του Γάλλου νέου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.
Πληροφορίες που επιμένουν ότι η Άνγκελα Μέρκελ έχει αποφασίσει να καταστήσει την Ελλάδα… ισόβιο παράδειγμα προς αποφυγή. Και μέσω της τιμωρίας της χώρας μας, να στείλει ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα εκφοβισμού στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης, κυρίως τις χώρες του Νότου, για την περίπτωση που κάποιες από αυτές θελήσουν στο μέλλον να ζητήσουν “διευκολύνσεις”, αντίστοιχες εκείνων που έλαβε η Αθήνα μέσω του Μνημονίου.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ / statesmen.gr

Προαγωγή για Πρετεντέρη;

Η σχετική φημολογία “σέρνεται” από χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία, και έχει ήδη βρει στέγη σε αρκετές mediaκες στήλες εφημερίδων, καθώς φυσικά και στο διαδίκτυο. Το Mega  φέρεται να βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές διοικητικές εξελίξεις, αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έχει υποβάλλει ή σκέφτεται να υποβάλλει την παραίτησή του.
Η σχετική φημολογία αναφέρει ως λόγο παραίτησης του Χρήστου Παναγιωτόπουλου το αρνητικό κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί στο Μεγάλο Κανάλι μετά τις επί της ουσίας απολύσεις 24 δημοσιογράφων, που απέρριψαν την πρόταση της διοίκησης να υπογράψουν νέες συμβάσεις εργασίας, με δυσμενείς όρους.
Στο site το οποίο διατηρεί, το aixmi.gr, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος είχε υπογράψει άρθρο την επομένη των αποχωρήσεων, ευχαριστώντας και αποχαιρετώντας τους δημοσιογράφους που έφυγαν από το Mega, και με τους οποίους είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών. Στα δικά του στιβαρά χέρια άλλωστε, το Mega κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, και να αναγνωρίζεται για την εγκυρότητα της ειδησεογραφίας του.
Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι στην περίπτωση που τεθεί θέμα παραίτησης του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης.

statesmen.gr

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: « Ο φανατισμός είναι κακός σύμβουλος»

Σχετικά με την επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής εναντίον των εκπροσώπων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, κ. Γιάννης Δημαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ο φανατισμός, όπως είπε και ο Ροΐδης από τον προπερασμένο αιώνα, είναι κακός σύμβουλος. Η πολιτική και κοινωνική βία τραυματίζει τη Δημοκρατία. Οι όποιες αδυναμίες της δεν θεραπεύονται με την κατάργησή της. Ο επιχειρούμενος διχασμός των Ελλήνων, με την ενότητα και τον αγώνα του Λαού, δεν θα περάσει.

Αντώνης Σαμαράς: Η βία και η πρόκληση είναι φαινόμενα βαθιάς παρακμής

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, από την Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πρωτοφανές περιστατικό βίας που παρακολουθήσαμε το πρωί από την τηλεόραση, έκανε την ακόλουθη δήλωση
«Η βία και η πρόκληση είναι φαινόμενα βαθιάς παρακμής.
Τα καταδικάζουμε. Πρέπει να τα απομονώσουμε. Και κυρίως δεν πρέπει να τα αφήσουμε να διαιρούν τον ελληνικό λαό, σε μια στιγμή που η Πατρίδα, μας έχει όλους ανάγκη, να είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή τη βαθιά κρίση που περνάμε».

Γενική Συνέλευση στον Π.Α.Ο Λουτράκι

Το Δ.Σ του Π.Α.Ο Λουτράκι προσκαλεί τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στο Πνευματικό κέντρο Λουτρακίου στις 11:00 π.μ.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός 2011 και 2012.
2. Δήλωση υποψηφιοτήτων και Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η επαναληπτική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Κυριακή 17 Μαίου και ώρα 11:00 π.μ.

Σοκ και Δέος: Από τον Σουν Τσου στα παλικάρια της φακής

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Επειδή βλέπω διάφορους «πολεμάρχους» - άσχετα από το πού υπηρέτησαν την θητεία τους – έτοιμους να ζωστούν με πυρομαχικά και να γίνουν ολοκαύτωμα, πιστεύοντας πως μαζί τους θα πάρουν τον υπόλοιπο κόσμο, νομίζω ότι είναι χρήσιμο να θυμηθούμε την παρακάτω πραγματική ιστορία:

«Δεν το καταλαβαίνουμε», είχε πει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ όταν ο απόστρατος αεροπόρος Χάρλαν Ούλμαν επέμεινε ότι το δόγμα «Σοκ και Δέος» έπρεπε να εφαρμοσθεί τόσο στον στρατιωτικό, όσο και στον επικοινωνιακό τομέα.

Το κατάλαβε όταν ο Ούλμαν του διηγήθηκε την ιστορία του Σουν Τσου, πολεμιστή και φιλόσοφου της αρχαίας Κίνας, που πρώτος έθεσε τα θεμέλια του συγκεκριμένου δόγματος.

Ντόρα Μπακογιάννη: Aποκρουστική ανανδρία η χειροδικία του υποψήφιου νεοναζί βουλευτή - η Ελλάδα στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία κινδυνεύει σήμερα και από φασιστικά στοιχεία που εκμεταλλεύονται την κρίση, την οργή και το θυμό των πολιτών.

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
«Δραματική επιδείνωση της κρίσης δημοκρατίας που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εμφανίζεται από τη στιγμή που ο πολιτικός διάλογος  και τα επιχειρήματα  υποκαθίστανται από τη βία.Η χειροδικία του υποψήφιου νεοναζί βουλευτή κατά δύο υποψηφίων βουλευτών -η οποία, πέραν των άλλων, λόγω του φύλου τους, προδίδει και αποκρουστική ανανδρία- δείχνει ότι η Ελλάδα στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία κινδυνεύει σήμερα και από φασιστικά στοιχεία που εκμεταλλεύονται την κρίση, την οργή και το θυμό  των πολιτών. Οι δηλώσεις καταδίκης και αποτροπιασμού είναι αυτονόητες αντιδράσεις αλλά δεν αρκούν. Είναι ευθύνη όλων μας  να απομονώσουμε  και να καταδικάσουμε κάθε φασιστικό, αλλά και γενικότερα κάθε αντιδημοκρατικό στοιχείο, το οποίο, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους Έλληνες, απειλεί την κοινωνία αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία».  

ΔΗΛΩΣΗ .ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


«Είμαστε όλοι μας απέναντι σε αυτούς τους νεοναζιστές, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν πλέον και στις τηλεοπτικές κάμερες. Όμως έχουν την ευθύνη κι εκείνοι που νομιμοποίησαν τους ναζιστές, εκείνοι που υπουργοποίησαν τους ναζιστές με τα τσεκούρια για να στηρίξουν τα μνημόνια και το 4ο Γερμανικό Ράιχ, τους συγκυβερνήτες Βενιζέλο και Σαμαρά.

Η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της αντιδρά και πρώτα απ’ όλα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι οι οποίοι  έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπουν στη Βουλή οι μπράβοι ναζιστές που υπηρετούν μόνο την αποσταθεροποίηση της χώρας και οδηγούν τη χώρα σε εμφύλια σύρραξη .

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  θα υπερασπίσουμε τη δημοκρατία και θα υπερασπίσουμε και τους Έλληνες πολίτες που δέχονται μια επίθεση από τους τραπεζίτες , τα όργανά τους και τους υπουργούς τους».

===
Σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:00 ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος θα μιλήσει σε συγκέντρωση αποστράτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στο ξενοδοχείο Τιτάνια της Αθήνας στην οδό Πανεπιστημίου 52 (αίθουσα Βεργίνα).