Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Μετά  την επισκεψή του στην Ηπειρο , σήμερα, ο πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πανος Καμμένος  συνεχίζει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο.
Πρώτος σταθμός η Πάτρα και θα ακολουθήσουν Πύργος, Καλαμάτα και Σπάρτη.
Χθες, ,ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Πτολεμαΐδα, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα, την Πρέβεζα, την Άρτα και το Αγρίνιο   . Στα Ιωάννινα εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ όπου έγινε ο αγιασμός. Στην Ηγουμενίτσα επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του κινήματος. Τον Πάνο Καμμένο στην περιοδεία του συνόδευσαν οι υποψήφιοι των νομών που επισκέφθηκε..

 ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σχολιάζοντας non papers και νέα σενάρια για συγκυβέρνησή τους με το ΣΥΡΙΖΑ, απαντούν ως εξής:
Η Εθνική Αντιπρόταση,το κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,είναι σαφές και συγκεκριμένο. Όταν μας δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα καλέσουμε μέσα στη Βουλή να το ψηφίσουν όποιοι συμφωνούν με αυτό, χωρίς εκπτώσεις στα αντισυνταγματικά μνημόνια , τους τοκογλύφους δανειστές, τα εθνικά μας ζητήματα και άλλα κρίσιμα θέματα όπως το μεταναστευτικό.
Εμείς εν κρυπτώ ή παρασκηνιακές συμφωνίες δεν κάνουμε.





Η ΕΥΠ διαψεύδει για μία ακόμα φορά τους πλαστογράφους. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών την οποία μπορείτε να βρείτε και στο σύνδεσμο (http://www.nis.gr/portal/page/portal/NIS/News/LatestNews?newid=180539)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                                                                                 
Αθήνα, 26 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαψεύδεται για μια ακόμη φορά, με απόλυτο τρόπο, ότι ο κ. Βασίλης Χήτος έλαβε χρήματα από την ΕΥΠ.
Τονίζεται και πάλι κατηγορηματικά ότι η απόδειξη που αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» είναι καθ’ ολοκληρία πλαστή και δόλια κατασκευασμένη.
Το λόγο πλέον έχει η ελληνική δικαιοσύνη, τόσο για την πλαστή απόδειξη, όσο και για τη σημερινή δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας υπαλλήλου της υπηρεσίας.