Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026

Οι Δημοκρατικοί Όσοφ, Ταλαρίκο και η νέα γενιά στελεχών που «παίζουν» για υποψήφιοι πρόεδροι των ΗΠΑ το 2028

 Οι Αμερικανοί έλαβαν την απόφασή τους στις ενδιάμεσες εκλογές. Και τα δύο σώματα του Κογκρέσου, η Γερουσία και η Βουλή των Αντιπροσώπων, πέρασαν στον έλεγχο των Δημοκρατικών στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για αλλαγή πολιτικής. Η σαρωτική νίκη του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλάζει τις πολιτικές ισορροπίες στις ΗΠΑ και ανοίγει τη συζήτηση για την επόμενη ημέρα. Ποια στελέχη του αναδεικνύονται σε μεγάλους πρωταγωνιστές και ποιοι «παίζουν» για την προεδρία το 2028;

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΟΡΗ…

 

 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΟΡΗ…

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας.
Ο Γιώργος Καπόρης υπηρέτησε για 12 ολόκληρα χρόνια, από τις θέσεις του ταμία και του αντιπροέδρου, την οικογένεια του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, προσφέροντας με αγάπη, συνέπεια και ανιδιοτέλεια.
Ένας άνθρωπος της δουλειάς, ένας επαγγελματίας στον χώρο του συνεργείου αυτοκινήτων, ένας οικογενειάρχης, μα πάνω απ’ όλα ένας καλόκαρδος άνθρωπος που κέρδιζε τον σεβασμό και την εκτίμηση όσων τον γνώριζαν.
Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό όχι μόνο στην οικογένειά του και στους ανθρώπους του Ηρακλή, αλλά και στην ευρύτερη ποδοσφαιρική οικογένεια της Κορινθίας.
Ο Αστέρας Δερβενίου εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Γιώργο, καλό σου ταξίδι.
Η προσφορά σου και η καλοσύνη σου θα μείνουν στη μνήμη μας.
Αιωνία σου η μνήμη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ FC

🗓️ Τετάρτη 11 Νοεμβρίου | 19:00 📍ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

 

MAROUSI
🗓️ Τετάρτη 11 Νοεμβρίου | 19:00
📍ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο συζητάμε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και τον καθοριστικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη δημιουργία μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής κοινωνίας.
Μια συζήτηση με θέμα «Οικονομία-Ανάπτυξη-Τοπική Αυτοδιοίκηση», με τη συμμετοχή του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Λάζαρο Κυρίζογλου.

Εθνική ποδοσφαίρου: Ο Τάσος Μπακασέτας στις κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα ματς του Nations League

 Η Εθνική ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία (13/11/26, 21:45) και τη Σερβία (16/11/26, 21:45) για να καταφέρει να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις στο Nations League και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά με τον Τάσο Μπακασέτα να επιστρέφει στις κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου, Τάσος Μπακασέτας, μετά την απουσία

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός 112-115: Η “τιτανομαχία” βάφτηκε πράσινη

  
 Παιχνίδι για τα βιβλία της ιστορίας πρόσφεραν Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός στη “Movistar Arena” για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague, με τους “πράσινους” να πανηγυρίζουν μια σπουδαία επικράτηση στην παράταση (112-115, 101-101 κ.δ) σε βάρος της αξιέπαινης “Βασίλισσας” των πολλών και κομβικών απουσιών.

Ο Κέντρικ Ναν πραγματοποίησε μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας του στην Ευρώπη, σταματώντας στους 33 πόντους με 8/8 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 8/8 βολές, ενώ ο Ματίας Λεσόρ (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ) ήταν εξαιρετικός και