Παρασκευή 10 Απριλίου 2026
Ευρωλίγκα: «Τσέκαρε» τη δεκάδα η Μονακό - Ζημιά από Εφές η Ντουμπάι! - Όρθια η Ζαλγκίρις - ΟΚ Ζαλγκίρις, Ερ. Αστέρας
Η σταύρωση του Χριστού και τα φυσικά φαινόμενα που ακολούθησαν - Σκοτάδι, σεισμός και «ματωμένο» φεγγάρι
Τα έντονα αυτά φαινόμενα περιλαμβάνουν: την συσκότιση του πλανήτη, σεισμό και μια «αιματόχρωμη» σελήνη. Ορισμένοι υποστηρίζουν πως αυτά τα φαινόμενα μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά μέσω μιας σεληνιακής έκλειψης και σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή της Ιουδαίας. Τα τελευταία χρόνια οι αναφορές αυτές επανέρχονται στο προσκήνιο με τα νέα άρθρα και αναρτήσεις επίσημων πηγών όπως η NASA (National Aeronautics and Space Administration) και ο NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) οι οποίες αναφέρουν πως η επιστήμη μπορεί να επιβεβαιώσει τα ουράνια και γεωλογικά φαινόμενα της σταύρωσης.
Τι ισχύει όμως πραγματικά;
ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
Οι Επιτάφιοι των Ιερών Ναών του Αγίου Ιωάννου Δερβενίου, της Αγίας Τριάδος Δερβενίου και της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χελυδορίου
Επιτάφιος Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Δερβενίου Επιτάφιος Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Δερβενίου.
OI ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Κάθε γιορτή, μια αφορμή να θυμηθούμε όλους όσους ξεχάσαμε και μας ξέχασαν, με μια ευχή τυπική που δηλώνει παρουσία, με μια ευχή προσωπική που αναδεικνύει το συναίσθημα μας, με μια ευχή για όλους .
Μεγάλη Παρασκευή: Η ζωή εν τάφω – Τι γιορτάζουμε, ποια η σημασία της ημέρας
Τα 12 Ευαγγέλια που διαβάζονται την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ και τα 5 την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί μας παρουσιάζουν τα δραματικά γεγονότα από όλους τους Ευαγγελιστές.
Με τον τρόπο αυτό ζούμε την προδοσία και τη σύλληψη, την ανάκριση και
Τα Εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής ( Βίντεο)
Τα ΕΓΚΩΜΙΑ της Μ. Παρασκευής με την χορωδία Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής. Χοράρχης ο αείμνηστος Ηλίας Γιουρούκος.
Προβάδισμα στην Ιταλία για την Βίλα, χωρίς νικητή το Πόρτο – Νότιγχαμ
Μπολόνια – Άστον Βίλα 1-3
Στην Ιταλία, η Μπολόνια φιλοξένησε την Άστον Βίλα, με την αγγλική ομάδα να δείχνει τις προθέσεις της από την αρχή, για έλεγχο της μπάλας. Οι γηπεδούχοι


