Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025

Super League: Με ΑΕΚ – Άρης και «μάχες» για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό το πρόγραμμα της ημέρας

Η επανεκκίνηση της Super League μας έδωσε τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Ατρόμητος (3-0) και Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (1-1), στο πρόγραμμα του Σαββάτου (22.11.2025) και σήμερα (23.11.2025) ακολουθεί το κυρίως μέρος της 11ης «στροφής» του πρωταθλήματος με τρεις αναμετρήσεις.                                                                          
Η αρχή γίνεται στις Σέρρες στις 17:00 εκεί όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό.  Μόλις μια νίκη μετράνε οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα και 5 συνολικά βαθμούς, την ώρα που oi  “πράσινοι”   προέρχονται από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ με 2-1. Από την άλλη οι Σέρρες που έχουν πλέον τον Σέζαρ Σαραγόσα στον πάγκο μετράνε τέσσερις συνεχόμενες ήττες και ψάχνουν το restart, μετά και την αλλαγή σελίδας στον πάγκο. Στα αγωνιστικά ο Πανσερραϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Ίβαν, από την άλλη ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στις Σέρρες με γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς στα πιτς βρίσκονται οι Κυριακόπουλος, Κότσιρας, Ρενάτο Σάντσες, Πελίστρι, Καλάμπρια, Ντέσερς και Ντραγκόφκσι, ενώ εκτός είναι και ο Τζούρισιτς που εκτίει ποινή καρτών. Στον αντίποδα επιστρέφει στην αποστολή μετά από κάτι περισσότερο από έναν χρόνο ο Βιλένα.                       Λίγο μετά (19:00) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κηφισιά. Ο «δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, μέσα στη Λεωφόρο, ένα αποτέλεσμα που τον έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (23 βαθμούς). Απ’ την άλλη, η αθηναϊκή ομάδα περνάει μια περίοδο αστάθειας, μένοντας χωρίς νίκη στα 4 από τα τελευταία πέντε της ματς (12 βαθμοί). Η τελευταία συνάντηση των δυο ομάδων στην Τούμπα «έκρυβε» μια δύσκολη νίκη για τους γηπεδούχους (2-1 με αυτογκόλ νίκης στο 78’).                                                                      Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής θα ολοκληρωθεί στις 21:00 με το ΑΕΚ – Άρης.  Η Ένωση θέλει να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (22 βαθμοί) μεγαλώνοντας το νικηφόρο της σερί, κάτι που θα της τoνώσει το ηθικό, ενόψει του αγώνα στην έδρα της Φιορεντίνα, για το Conference League.

Το ματς έχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα, αφού ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ -έχοντας κατακτήσει μάλιστα και πρωτάθλημα με την ομάδα- Μανόλο Χιμένεθ, θα μπει για πρώτη φορά στην OPAP Arena και μάλιστα ως προπονητής του Άρη!   

Ο Άρης προέρχεται από έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, γεγονός που τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση και έχει δημιουργήσει συνθήκες πίεσης, καθώς έμεινε πίσω στη βαθμολογία (13 βαθμοί).

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 22 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 1-1                                                           Ολυμπιακός – Ατρόμητος 3-0                                                                       

Κυριακή 23 Νοεμβρίου

17.00: Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός (NS2HD)

19.00: ΠΑΟΚ – Κηφισιά (NS PRIME)

21.00: ΑΕΚ – Άρης (CS1HD)

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου

18.00: Βόλος – Λεβαδειακός (CS2HD)

20.00: ΑΕΛ Novibet – ΟΦΗ (CS1HD)


Η βαθμολογία της Super League

1

 Ολυμπιακός

11

 26-7

28

2

ΠΑΟΚ

10

 20-7

23

3

ΑΕΚ

10

11-722

4

Λεβαδειακός

10

26-12

18

5

Βόλος

10

13-13

18

6

Παναθηναϊκός 12-915

7

Άρης10 9-1113
8Κηφισιά1017-1812

9

Παναιτωλικός

11

15-12

12

10

Ατρόμητος1111-159

11

Αστέρας Τρίπ

11

13-178

12

.Α.Ε. Λάρισσας

10

 9-187

13

ΟΦΗ

9

 9-20

6

14

Πανσερραϊκός

10

 7-25

5