Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Φιλική "πεντάρα" του Άρη Πετρούπολης χθες στην Κόρινθο

  

Εξαιρετική εικόνα είχε ο Άρης Πετρούπολης στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επικρατώντας χθες με 2-5 στην Κόρινθο επί του ΠΑΣ Κορίνθου που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πετρούπολης  ήταν κατα κράτος καλύτερη, έβγαλε φάσεις στο γήπεδο και έδειξε ότι είναι χτισμένη για να διεκδικήσει την άνοδο στον 4ο όμιλο. 

Ο ΠΑΣ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 2΄ με αυτογκολ του  Τσουβαλτσίδη. Στο 10′ ο Ντάουντα  με πλασέ έκανε το 1-1, με τον Κολλά στο 12′ να σημειώνει το 1-2  με πλασέ για την ομάδα της Πετρούπολης. .Στο 30′ ο Αμπιόλα Ντάουντα  με ατομική ενέργεια και σουτ σημείωσε το 1-3. Στο 40′ ο  Ραυτόπουλο πετυχε το 1-4. Στο 50′ η Κορινθος μείωσε σε 2-4 με τον Μίσκου μετά από πασα του Μπαρμπαρουση, Τέλος ο Αρναρέλλης στο 75′ με πλασέ έγραψε το τελικό 2-5. Η Κορινθος είχε δοκάρι με τον Μίσκου.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Πάρης Ανδράλας) Διασσινός, Λάππας, Μαγκάκης, Νικολάου, Χαλατσής, Γλυνός, Χαρίτος, Μπαρμπαρούσης, Μίσκου, Μπιμπισίδης, Αλμπάνης. Έπαιξαν ακόμη οι Παπανικολάου, Λάππας, Μαγγανάς.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Παντέλης) Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης, Κορώνης, Ποτουρίδης, Ανδρέου, Γκουτσούλιας, Ραυτόπουλος, Παλτόγλου, Κολλάς, Τσιλιγκίρης, Νταουντα. Έπαιξαν ακόμη οι Μουστάκης, Μερτύρης, Μενάι, Παχατούρας, Ντοη, Αρναρέλλης, Τσιτσαρης, Δρίκος, Φαρμάκης, Ναζεράι.