Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ο καιρος της Πεμπτης Κακοκαιρία «Βικτώρια»: Προς τα που κινείται το μέτωπο

Η κακοκαιρία «Βικτώρια» τις βραδινές ώρες της Τετάρτης επηρεάζει με έντονα φαινόμενα τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τις αμέσως επόμενες ώρες θα επηρεαστούν τα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν, ενώ εξασθένηση των φαινομένων και σταδιακή βελτίωση του καιρού στις συγκεκριμένες περιοχές περιμένουμε από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Σε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την μέχρι τώρα πορεία του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, θα μετάσχει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.
Στην εν λόγω σύσκεψη, που έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι της πιο πάνω ημέρας, θα μετάσχει το σύνολο των περιφερειαρχών της χώρας, όπως επίσης οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και παρά τω πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος.
Επίσης θα μετάσχουν, ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών Πολιτικών Αθανάσιος Κοντογεώργης και η ειδική γραμματέας Διαρθρωτικών Προγραμμάτων Νίκη Δανδόλου.


Πρόσκληση - Παρουσίαση βιβλίου Μαίρη Σουρλή "Το παιδί που νοσταλγησα"

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Έναρξη σχολής Κοινωνικής Πρόνοιας



Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κορίνθου

Επεκτείνεται και στην Κορινθία η συνεργασία Eurobank–AFI για την παροχή μικροπιστώσεωνστο πλαίσιο του προγράμματος EaSI

cid:image001.jpg@01D3B23E.64D6EDC0 


Τη συνεργασία της με την ActionFinanceInitiative (AFI)σε περισσότερες περιοχές της Ελλάδος επεκτείνει η Eurobank, με σκοπό την παροχή μικροπιστώσεων σε νέες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.
Με την επέκταση της συνεργασίας Eurobank-AFI,πέραν των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, πρόσβαση σε μικροπιστώσεις αποκτούν οι μικρές επιχειρήσεις και

Εκλέγεται σήμερα το νέο Δ.Σ. της ΕΝΠΕ – Πως θα βγουν τα αποτελέσματα

Καθοριστική ημέρα για το Β’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης η σημερινή, καθώς πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας από τις 10:30 έως τις 21:00 (στο Ξενοδοχείο Divan iCaravel).Μοναδικό θέμα της πρώτης αυτής συνεδρίασης της νέας Γ.Σ., είναι η εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ. 
 

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, μέλος της ομάδας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, παρευρίσκεται μαζί με τον ίδιο καθώς και με όλους τους εκλεγμένους Χωρικούς και Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε), παρουσία και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, σε χαιρετισμό του στο συνέδριο

Ας δούμε, πως ακριβώς θα εξελιχθούν οι σημερινές εκλογικές διαδικασίες.

Κύπελλο Κορινθίας: Ο ΠΑΣ Κλένια πήρε την πρόκριση στη Λυκοποριά

Αποτέλεσμα εικόνας για αο λυκοποριας πασ κλενια
Ενώ ο ΑΟ Λυκοποριάς στο πρωτάθλημα προελαύνει αήττητος ( 5Χ5) , στο Κύπελλο Κορινθίας , ατύχησε. Οι "φυτοριούχοι"  της Δυτικής Κορινθίας, έχασαν , στην έδρα τους 1 - 2 από τον ΠΑΣ Κλένια, και αποκλείσθηκαν από την β'  φάση του Κυπέλλου..
Εκτός Κυπέλλου έμεινε και ο Άρης Βοχαϊκού , καθώς έχασε εντός έδρας,
( Ζευγολατιό) με 1 - 3 από την Θύελλα Πετρίου. Την πρόκρισή του  στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέτυχε και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου μετά το 4 - 0 επί του Εθνικού Ξυλοκερίζης.
Η Β΄φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας ολοκληρώνεται  την άλλη Τετάρτη (20 /11 /19 - 14:30) στο γήπεδο της Τραγάνας. με τον αγώνα του Αετού Κρυονερίου με τους Αγίους Θεοδώρους.
Μέχρι στιγμής στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έχουν προκριθεί οι ομάδες:  Κόρινθος 2006, Σαρωνικός Γαλατακίου, Παννεμεατικός, Πέλοπας Κιάτου,  Ολυμπιακός Άσσου, Ηρακλής Λεχαίου, ΑΟ Λουτρακίου , Ισθμιακός , Αστέρας Δερβενίου, Α.Ο. Ζευγολατιού, Ελλάς Βέλου, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, ΠΑΣ Κλένια, Θύελλα Πετρίου και Ολυμπιακός Λουτρακίου..