Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Η… αήττητη Ρόδος, 2-0 τον Αήττητο Σπάτων! ( Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

https://www.sportstonoto.gr/wp-content/uploads/2019/10/665B3460-ACA5-4D2A-B9FD-924755817C2E-e1570865749629.jpeg

Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Ρόδος , η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά, πέτυχε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη,καθώς επικράτησε με 2-0  και του Αήττητου Σπάτων και έφθασε τους 10 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Η αγωνιστκή συνεχίζεται αύριο Κυριακή, με ενδιαφέροντες αγώνες . Στο ΔΑΚ Κορίνθου η Κόρινθος 2006, στις 16:00  υποδέχεται την ΑΕΚ Τριπόλεως , ενώ στη Βοιωτία ο ΑΟ Υπάτου, αντιμετωπίζει την Θύελλα Ραφήνας. Στη Μυτιλήνη ο Αιολικός ,στις 15:30, μάχεται με τον  Αχρναϊκό, την στιγμή που η Νέα Αρτάκη αντμετοπίζει τον Παλλνιακό. Στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός υποδέχεται τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου .  Τέλος ρεπό έχει ο ΓΣ. Μαρκό.



Η 4η αγωνιστική:
Ρόδος – Αήττητος Σπάτων 2 - 0 Νέα Αρτάκη – Παλληνιακός Αιολικός – Αχαρναϊκός ( 15:30) Κόρινθος – ΑΕΚ Τρίπολης Παναρκαδικός – Κιθαιρών Καπαρελλίου ΑΟ Υπάτου – Θύελλας Ραφήνας Ρεπό ο ΓΣ Μαρκό 

Δύσκολη κάθοδο της πρωτοπόρου ομάδας του Ναυπλίου, στη Λακωνία, όπου μάχεται κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής , στον 7ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, όπως και της ομάδας της Πελλάνας Καστορέλαιου ,μπιακό που δοκιμάζεται στη Ζαχάρω ,κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό. Εκτός έδρας αγωνίζονται, ο Πανγυθειατικός στο Διαβολίτσι, η Ερμιονιδα στα Βραχνέικα και η Ζάκυνθος στη Βάρδα. Στο Άργος ο Παναργειακός αναζητεί την πρώτη του νίκη απέναντι στην Θύελλα Πατρών, ενώ το Τσιλιβί υποδέχεται τον Πανηλειακό.

 

Η4η αγωνιστική:
Ολυμπιακός Ζαχάρως – Σπάρτη
Διαγόρας Βραχνέικων – Ερμιονίδα
ΑΟ Τσιλιβή – Πανηλειακός
Παναργειακός – Θύελλας Πατρών
Αστέρας Βλαχιώτη – Ναύπλιο
ΠΑΟ Βάρδας – Ζάκυνθος
ΑΟ Διαβολιτσίου – Πανγυθεατικός

Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου "καλπάζει" με το απόλητο των βαθμών στην Α. κατηγορία Κορινθίας - Ο Πέλοπας πέρασε από τηΝεμέα.΄στην

Αποτέλεσμα εικόνας για Α κατηγορία Κορινθίας
Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο ( 12/10/19 ) το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ατρόμητος Χιλιομοδίου νίκησε εντός έδρας με 2 - 0 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου στο ντέρμπι της ημέρας, όπως και ο ΑΟ Ζευγολατιού τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Τα κατάφερε ο Ισθμιακός , στο Ξυλόκαστρο, όπου νίκησε με 2 - 3 τον ουραγό Πανκαμαριακό.  Στο Δερβένι ο Αστέρας "'ασφαιρος" έμεινε   στο 0 - 0 με την Θύελλα Πετρίου,ενώ στα Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης αναδείχτηκε ισόπαλος  3 - 3 με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Στη Νςεμέα ο Παννεμεατικός έχασε 1 - 2 από τον Πέλοπα Κίατου σε ενδιαφεροντά αγώνα, όπως και  η Θύελλα Κ.Διμηνιού από την Ελλάδα Βέλου. Τέλος ο ΑΟ Λουτρακίου στο "Θωδειο" έμειναν στο 1 - 1  με τον ΠΑΣ Κόρινθος.

3η Αγωνιστική
Παννεμεατικός -  Πέλοπας Κιάτου 1 - 2
 Τενεάτης Αθικίων -  Ηρακλής Ξυλοκάστρου 3 - 3
Πανκαμαριακός - Ισθμιακός 2 - 3
Αστέρας Δερβενίου -  Θύελλα Πετρίου 0 - 0
ΑΟ Zευγολατιού - Σαρωνικός Γαλατακίου 2 - 0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΣΦΛ Ολυμπιακός 2 - 0
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Ελλάς Βέλου 1 - 2
ΑΟ Λουτράκι - ΠΑΣ Κόρινθος 1 - 1 



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Ατρόμητος Χιλιομοδίου 8-0 9  
2 ΑΟ Zευγολατιού 5-2 7  
3 Ισθμιακός 5-3 7  
4  Ελλάς Βέλου 5-3 7  
5  Πέλοπας Κιάτου 4-3 6  
6 Ηρακλής Ξυλοκάστρου 5-5 4   
7 ΠΑΣ Κόρινθος 3-3 4  
8 ΣΦΛ Ολυμπιακός 3-3 4  
9 Παννεμεατικός 5-4 3 
10 Τενεάτης Αθικίων 4-4 3  
11 Θύελλα Κ. Διμηνιού 3-4 3  
12 Σαρωνικός Γαλατακίου 3-4 3  
13 Αστέρας Δερβενίου 1-3 2  
14 Θύελλα Πετρίου 0-2 2  
15 ΑΟ Λουτράκι 2-5 1  
16 Πανκαμαριακός 2-10 0

Επίσκεψη Χ. Δήμα στις περιοχές της Κορινθίας που επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Τεχνολογίας, Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας επισκέφτηκε χθες τα χωριά του Καστράκι και Δάφνη του Δήμου Νεμέας, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Νεμέας, τον Αντιδήμαρχο και τους προέδρους των κοινοτήτων Νεμέας, Καστρακίου και Δάφνης, που επλήγησαν σοβαρά από την έντονη χαλαζόπτωση.
Ο κ. Δήμας αφού βρέθηκε στα σημεία που χτυπήθηκαν περισσότερο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, συνομίλησε με τους κατοίκους και τους παραγωγούς για τον ΕΛΓΑ, αλλά και για τις επιπτώσεις που προκαλεί η Κλιματική Αλλαγή.
Πιο συγκεκριμένα, στην τοποθέτηση του τόνισε τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί, για δεύτερη συνεχή χρονιά σε πολλές περιοχές του Νομού Κορινθίας.      

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τους Φορείς Διαχείρισης του Δικτύου Natura



47 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Ψυχογιός από την Κορινθία, συνυπογράφουν Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών του Δικτύου Natura 2000. Η Ερώτηση αφορά άμεσα και τον Φορέα Διαχείρισης του Κορινθιακού Κόλπουπου συστάθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η οποία υλοποίησε την ένταξη του Κορινθιακού Κόλπου στο δίκτυο Natura 2000.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ


Ο βουλευτής του Νομού Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός και κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας επισκέφθηκαν περιοχές των δήμων Νεμέας (ΔΕ Καστρακίου και Δάφνης) και Κιάτου (Δ.Ε. Μποζικών και Τιτάνης) που επλήγησαν από την ισχυρή χαλαζόπτωση της προηγούμενης εβδομάδας. 
Αφού είδαν από κοντά το μέγεθος της ζημιάς στους ελαιώνες των χωριών, συνομίλησαν με τους κατοίκους οι οποίοι είδαν την παραγωγή τους να χάνεται λίγες μέρες πριν τη συλλογή.
Δεσμεύτηκαν ότι θα παρακολουθούν την εξέλιξη της διαδικασίας εκτίμησης και αποζημίωσης αλλά και θα