Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Η Κόρινθος 2006 πήρε βαθμό στα Σπάτα. Ρόδος και Ναύπλιο επικεφαλεις σε 6 και 7ο όμιλο

  Αποτέλεσμα εικόνας για Κόρινθος2006

 Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε  το Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας στους ομίλους 6ο και 7ο όπου συμμετέχουν ομάδες της Πελοποννήσου.
Στον 6ο όμιλο η Ρόδος με την εκτός έδρας νίκη της ( 0-2) στη Βοιωτία επί του Κιθαιρώνα Καπαρελίου απεσπάσθει με +2 στη κορυφή της βαθμολογίας ,καθώς το ντέρμπι ανάμεσα στη Μαρκό με τον ΑΟ Υπάτου, έληξε ισόπαλο άνευ τερμάτων, όπως και ο αγώνας της Νέας Αρτάκης με τον Αιολικό Μυτιλήνης. Ισόπαλοι με σκορ 1 -1 έληξαν οι αγώνες του Παλληνιακού με τον Παναρκαδικό και του  Αήττητου Σπάτων  με την Κόρινθο 2006. Στα Σπάτα ο Πρέντι στο 37΄άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα ο Χουσελάς γιά τους Κορίνθιους. Με νίκη ( 0-2) πέρασε από την Τρίπολη επί της τοπικής ΑΕΚ , η Θύελλα Ραφήνας. ενώ τέλος ρεπό είχε ο Αχαρναϊκός.

Απόλυτη τριάδα κορυφής στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας Πανσολυγειακός, Άγιοι Θεόδωροι και Άρης Βοχαϊκού.

https://streetlife.gr/wp-content/uploads/2018/10/istmia.jpg

Αήττητες παραμένουν  την  2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας ο Πανσολυγειακός ( πέρασε εκτός έδρας  με σκορ2 - 5 επί του ΑΟ. Ασπρόκαμπου), οι Αγίοι Θεόδωροι ( συνέτριψε σε αγώνα ντέρμπι με 4 - 0 τον ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού) και ο Άρης Βοχαϊκού ( επικράτησε με 2 -1 επί της Πρόοδου Αγίου Βασιλείου). Και νέα  βαριά ήττα ο Πανευρωστινιακός , που παρουσιάστηκε

Πρόσκληση σε επιστημονική διημερίδα με θέμα :Πληθυσμιακές μετακινήσεις προς τα Ιόνια Νησιά,από τον 13ο αιώνα έως την Ένωση με την Ελλάδα.

 http://dytikapotami.com/wp-content/uploads/2019/10/Sunedrio-EKPA-92019-1.jpg
Το Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίαςτου Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελληνοϊταλικές Σπουδές: Ιστορία, Λογοτεχνία και Κλασική Παράδοση») σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ιονίου οργανώνουν επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Πληθυσμιακές μετακινήσεις προς τα Ιόνια Νησιά: από τον 13ο αιώνα έως την Ένωση με την Ελλάδα».
          Η έναρξη του συμποσίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Ο Παύλος Μαρινάκης είναι ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και το όραμά του για το μέλλον.

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/10/paulos-marinakis-onned-5600.jpg
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τους Εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
Κατόπιν συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, η οποία διαπίστωσε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι αυτή του Παύλου Μαρινάκη, του οποίου η υποψηφιότητα υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων.
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το άρθρο 35 εδ. γ’ του Κανονισμού Λειτουργίας της