Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Παρών ο Αντιπεριφερειάρχς Αναστάσιος Γκιολής στην Εκδήλωση Μνήμης της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου


Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, παρευρέθηκε χθες Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιωνίας Κορίνθου, όπου μετά τη Θεία Λειτουργία «Μνημόσυνο»  για τους εις Κόρινθο κι αλλαχού θανόντες Προγόνους της Μικράς Ασίας, Ανατ. Θράκης, Κωνσταντινούπολης, Πόντου, Ανατ. Ρωμυλίας, Αρμενίων και Ασσυρίων, μετέβη εν πομπή στην πλατεία

Η ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Ως "πρόβατο σε σφαγή" η Ελλάδα οδηγείται προς την νέα αποικιοποίησή της στον 21ο αιώνα. Μετά την εθνική χρεοκοπία του 2009 και το ξεπούλημα κάθε εθνικού περιουσιακού μας στοιχείου περήφανα μπαίνουμε και στην τελευταία φάση εκμαυλισμού και διάλυσης της κοινωνίας μας.

''ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ '' ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ



''ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ '' ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ... ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ... ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΟΘΟΝΕΣ

Πολύ πιθανή η συνάντηση Μητσοτάκη με Τραμπ


Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στα τέλη του μήνα στην Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι οι λεπτομέρειες θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες διευκρινίζοντας πάντως πως αυτή την στιγμή δεν έχει συμφωνηθεί ακριβής ημερομηνία για το ραντεβού με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Κατά την συμμετοχή του στην Γενική Συνέλευση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα