Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ




Δελτίο           Τύπου
                                                                            
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών του Ν. Κορινθίας, διοργανώνει εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, στις 7.00 μμ. με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Κωνσταντίνο Κότιο Διδάκτορα Α.Π.Θ., Σύμβουλο Σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές & Επάγγελμα από τις Εκδόσεις Πατάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κορίνθου Ερμού 2, Κόρινθος. Ο Δρ Κότιος θα ενημερώσει τους μαθητές και τους γονείς για όλες τις νέες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο σύστημα εισαγωγής, για όλα τα νέα δεδομένα αναφορικά με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά και τη νέα κατανομή των σχολών στα 4 επιστημονικά πεδία, βοηθώντας στην έξυπνη επιλογή ομάδας προσανατολισμού. Επίσης, θα παρέχει αναλυτική ενημέρωση για τις σχολές και τα επαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων του μηχανογραφικού, λύνοντας απορίες και σε ειδικά δεδομένα όπως Ειδικές Κατηγορίες Υποψηφίων, Μετεγγραφές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, Μηχανογραφικό Κύπρου κ.ά. Τέλος, μέσα από πρωτοποριακές έρευνες, θα συζητηθούν οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας και τα επαγγέλματα του μέλλοντος και θα παρουσιαστούν καινοτόμες ειδικότητες και εξειδικεύσεις.

ΣΙΦΜΕΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις – Ποια η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ – Τι «μαρτυρούν» οι μετρήσεις στο Λεκανοπέδιο της Αττικής



Ισχυρό προβάδισμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας με παγίωση της εκτίμησης για μη αναστροφή της διαφοράς των 10 ποσοστιαίων μονάδων, που αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα για τις κάλπες του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δείχνουν τα ευρήματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που διενεργούνται για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου ενόψει της αναμέτρησης

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας στην ΠΕ Κορινθίας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη.
 









Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ο Διοικητής της Π. Υ. Κορίνθου, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, ο Λιμενάρχης  Κορίνθου, ο Δ/ντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, η Αν/τρια Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κορινθίας, ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας και εκπρόσωποι των Δήμων του Νομού, εκπρόσωπος του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, ο Δ/της Δασών Ν. Κορινθίας, εκπρόσωποι των Υπηρεσιών της Π.Ε. Κορινθίας και των Εθελοντικών Οργανώσεων του Νομού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι οι Δήμοι πρέπει να αναλάβουν τους δικούς τους ρόλους για την αντιμετώπιση τέτοιων έκτακτων καταστάσεων, αναφέρθηκε στην  σημαντική συμβολή όλων των εθελοντικών ομάδων καθώς και στους ρόλους και τις αρμοδιότητες των φορέων ξεχωριστά.

 Διαβεβαίωσε ακόμα, πως η Π.Ε Κορινθίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα και επισήμανε πώς η περίοδος κρύβει πολλούς κινδύνους, αλλά με συντονισμένες ενέργειες είμαστε όλοι έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα.

Τέλος, ακολούθησε ευρύτατη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τον συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων,  για την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν στη διαχείριση κρίσεων, προκειμένου να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση επικίνδυνων φαινομένων.

                                                                               

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

Πέτρος Τατούλης «Θέτουμε την Πελοπόννησο μπροστά στις πολιτικές και γεωπολιτικές εξελίξεις στη χώρα»

Έχουμε πλήρως θωρακίσει τα συμφέροντα των Πελοποννησίων πολιτών δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, αναφερόμενος στις επιτυχίες της περιφερειακής αρχής να διασφαλίσει εξαιρετικά ανταποδοτικά τέλη από τις έρευνες για υδρογονάνθρακες στο οικόπεδο της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Πελοποννήσου και να εξασφαλίσει τη δυναμική υλοποίησης του

Η ΕΛΣΤΑΤ δίνει την απάντηση: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα ονόματα στην Ελλάδα



Ποια είναι τα δημοφιλέστερα ονόματα στην Ελλάδα; Η ΕΛΣΤΑΤ έρχεται να δώσει την απάντηση και οι λίστες που δημοσίευσε δεν κρύβουν… ιδιαίτερες εκπλήξεις.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το ανδρικό όνομα «Γιώργος» και το γυναικείο «Μαρία» είναι τα πιο συνηθισμένα ονόματα μεταξύ των απανταχού Ελλήνων.

Μετά το Πατριαρχείο και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κατά Βελόπουλου

 


Μήνυμα στους πιστούς να αφήσουν εκτός Κοινοβουλίου όσους «πωλούν μεταφορικά και κυριολεκτικά τον Χριστό και φέρνουν στο φως ακόμη και χειρόγραφες επιστολές του» απέστειλε το Σάββατο ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον Κυριάκο Βελόπουλο.
«Δεν μπορεί οποιοσδήποτε πολιτικός για να μαζέψει ψήφους να πουλά πατρίδα και Χριστό. Φτάνει

Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις ζητούν από την ΕΕ παρέμβαση κατά της Airbnb


Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις ζήτησαν περισσότερη βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση της Airbnb και άλλων υπηρεσιών βραχυχρόνιας μίσθωσης, οι οποίες όπως υποστηρίζουν δημιουργούν προβλήματα στέγασης και αλλάζουν την εικόνα ολόκληρων γειτονιών.
Σε κοινή επιστολή, το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, το Μπορντό, οι Βρυξέλλες, η Κρακοβία, το Μόναχο, το Παρίσι, η Βαλένθια και η Βιέννη ανέφεραν ότι η

Σύνδρομο Cushing, με αύξηση βάρους, εύκολη κόπωση, υπέρταση, διαβήτη, αγχώδεις διαταραχές


 
Νόσος Cushing και σύνδρομο Cushing είναι μια μορφή ενδοκρινοπάθειας που οφείλεται στην αυξημένη παραγωγή γλυκοκορτικοειδών (κορτιζολη) από το φλοιό των επινεφριδίων (φυσική μορφή) ή στη μακροχρόνια χορήγηση συνθετικών γλυκοκορτικοειδων (σκευασμάτων – ιατρογενής μορφή).
Η συχνότερη αιτία του ενδογενούς συνδρόμου CUSHING είναι το αδένωμα της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ


 

Κόρινθος 01.07.2019
                                                                       
               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                               
Καλούμε όλους τους πολίτες της Κορίνθου στην Πολιτική Εκδήλωση με τον Παναγιώτη Παναγιώτου υποψήφιο Βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη 03/ 07/ 2019 στις 20:30 (πεζόδρομος Εθνικής Αντιστάσεως και Πυλαρινού)
Θα ακολουθήσει πολιτική συζήτηση με τον Δημήτρη Σερεμέτη και τους υποψηφίους βουλευτές του νομού.
Η βραδιά θα κλείσει με πρόγραμμα ζωντανής λαϊκής μουσικής.


ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ