ΑΝΔΡΈΑΣ_ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Τ/Φ
ο Ανδρεας ειχε 26 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα κ έδωσε τα παντα για την σωτηρία της ομάδας. Η η παρουσία του μαζί με την εμπειρία του κ το ήθος του σαν άνθρωπος μας κάνει την τιμη να είναι κ του χρονου μαζι μας. Αντρέα σου εύχομαστε μια καλη νεα αγωνιστικη χρονια με υγεια.
ΓΙΩΡΓΟΣ_ΜΕΝΤΗΣ
Δεν θα ήταν δυνατόν να μην ξεκινήσεις την καινούρια χρονιά χωρίς τον Γιώργο Μεντη,
το πολυεργαλειο του Αστερα, που σε όποια θεσητου ζητήθηκε αγωνίστηκε, έχοντας 28 συμμετοχές και 4 γκολ! Ηταν ίσως έκ των κορυφαίων της χρονιας 2018-2019 με την τεράστια εμπειρία του, την ποδοσφαιρικη του νοοτροπια κ την ηρεμία κ τον επαγγελματισμός του συνέβαλλε τα μέγιστα για τον ομαδα μας. Γιωργο σου ευχόμαστε μια ακομα καλυτερη νεα αγωνιστικη περιοδο με υγεία!
Χρήστος_Κλογκερι
Ο Χρήστος που έδωσε την ώθηση με το πάθος κ την ηγετική μορφη μεσα στο γήπεδο με 15 συμμετοχές στο δεύτερο γύρο κ 2 γκολ συνέβαλλε τα μέγιστα δίνοντας σε κάθε παιχνίδι το κατι παραπάνω που ηθελε η ομαδα για την παραμονή της στην κατηγορια. Χρηστο να εχεις μια καλή νεα ποδοσφαιρικη χρονια, με υγεία!
Dario_Xhuti
Ο Ντάριο αλλαξε την ψυχολογία της ομάδας, δίνοντας χαρα με τα ΓΚΟΛ που πετύχαινε, επειδη καποιες φορες καθοριζε τη νίκη της ομαδας μας!
Ενας εκ των καθοριστικων παιχτών με μεγάλη συνεισφορά, με 10 καθοριστικά τέρματα κ 15 συμμετοχές. Ευχόμαστε στον Ντάριο καλή νεα αγωνιστικη περιοδο, υγεία κ πολλα γκολ!


asterasderveniou